Jump to content

Препоръчани коментари

АХАХАХАХАХАХ - Криско го помислих за Джони. Мръсна цигания, ще пръснат.

Меко казано гнусна песен, очаквах нещо тип “La sistem”. Със сигурност ще намери своята аудитория тази песен, но аз останах без думи 😃

Визията на Галена ми напомня за предишната която беше♥️♥️♥️

Току що, Dominatora каза:

Визията на Галена ми напомня за предишната която беше♥️♥️♥️

То си е тая.

Btw НЯМАМ ДУМИ! БРУТАЛ!

Проект дето осмива чалгата и я показва като най-долния жанр. Не знам Галена как се е съгласила да направи подобно нещо.

преди 6 минути, -A. каза:

Проект дето осмива чалгата и я показва като най-долния жанр. Не знам Галена как се е съгласила да направи подобно нещо.

И на мен ми е странно. Идва ми като продължение на "Златните момчета" където иронизираше мутренските години, и беше викнал Сашка Васева за клипа.

Обаче го направиха  :laughing:  Ако Декември месец чалготечниците са отворени това меко казано ще гърми :1000(30):

Умирамммм от ГСМ-а за участия и Галя Чупката. Криско не ме впечатли нещо особено, ама нека и той да види хит. 

ХАХХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХА !!!! Смея се с глас!!!! Изкефи ме, много смешна песен, смешен клип, абе голям хумор... хахахахахахаахахахахааха, това е забавно. Голям смях пада, особено с Галена и тази, наша така любима и "прекрасна" визия. :D :D :D Къде е Амет и Хабиби? Само те липсват! :D :D :D Гальо, Смядовска, яко ме изкефи. :D :D :D хахахахахахахахаа :D :D :D 
Искам песен "Ваната" :D И Преслава да направи втора версия на "Искаш ме" или там, където беше с червената коса в клипът на "Нежен рекет". А и Емилия ми залипсва с онази розовка косичка. :D 

Жалко, че Преслава не може да направи нещо такова, освен ако не вземе гримьорите от Капките, за да й върнат носа. 😐 

Много е яка Галя, даже тялото от едно време си е върнала. Явно нарочно е понапълняла, за да й стои добре най-култовият тоалет! И яко пее, без обработките от последните години.

Песента е пълна боза и няма да си я пусна пак. Незапеваема. Твърде дълга партия на Криско. Текстът е потрес. 

Отврат 🤮, дори и “кючека” не става...Не им върви на Криско и Галя - нито първия път им се получи, нито сега. 

преди 1 минута, BaGaBoNtIn каза:

Отврат 🤮, дори и “кючека” не става...Не им върви на Криско и Галя - нито първия път им се получи, нито сега. 

Направи си тест, очевадно е, че нямаш вкус. :D

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...