THE IIconic Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 преди 1 час , Krislena каза: всички са много сладки... но Паола... горкото дете..много е тъпо ,че човек не избира къде да се роди, не избира родителите си, как да се казва, и какъв цвят на кожата да има. и е кривогледа Факт! Браво Фиклено! п. с. Кога излиза песента на онаа бездарница Донка? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Относно Галена - не смятате ли, че е време да напусне "Пайнер" и да си движи абсолютно сама нещата? То, не че и сега не си го прави, но поне да е абсолютно независима от империалиста и да не му отчита нищо. При все, че е пълна с участия, хората ѝ се кефят супер много, не виждам смисъл от фирма зад гърба ѝ. Да си направи свой YouTube канал и там да си качва скъпите клипове, незагрозени от лога и надписи. Всъщност, докога ѝ е договорът с "Пайнер"? И случайно дали ѝ е минавало през акъла за самопродуциране? Някой знае ли? 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 преди 12 минути, ice_hot_sm каза: Относно Галена - не смятате ли, че е време да напусне "Пайнер" и да си движи абсолютно сама нещата? То, не че и сега не си го прави, но поне да е абсолютно независима от империалиста и да не му отчита нищо. При все, че е пълна с участия, хората ѝ се кефят супер много, не виждам смисъл от фирма зад гърба ѝ. Да си направи свой YouTube канал и там да си качва скъпите клипове, незагрозени от лога и надписи. Всъщност, докога ѝ е договорът с "Пайнер"? И случайно дали ѝ е минавало през акъла за самопродуциране? Някой знае ли? Напълно съгласен съм! С всичките хитове, фенове, пълни участия, гърба на мъжа си, мисля че дъртия дори и да иска да я саботира, в случай да напусне - няма да успее. Но, останал съм с впечатление че шансовете да напусне са доста минимални. Тя е казвала че иска да си работи професионално, дори и да е с фирма като Пайнер, в която години наред е била подценявана. Някой беше писал че Галена и Глория били на различни договори в Пайнер. Отчитали по-малък процент и имали права над проектите си. Не знам колко е вярно! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 преди 2 часа , Blueberry каза: Моромуто на Десислава е целия на татко си. Напротив, в очите е като теле като майка си. Големи очи с дълбок блясък❤️ На Деса са и хубави децата. Майки и той беше голям сладур като малък, а и като голям е симпатяга. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 преди 16 минути, Роско каза: Еми супер, Цецо колкото и да е гнусен, не му се получава хич зле. И толкова ретро хитове събрани в 4 минути, това ще се завърти по дискотеките със сигурност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 1:28(и още 4-5 пъти), 4:20. Ами обожавам Теди! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Сашо Публикувано Август 16 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Август 16 преди 2 часа , Krislena каза: всички са много сладки... но Паола... горкото дете..много е тъпо ,че човек не избира къде да се роди, не избира родителите си, как да се казва, и какъв цвят на кожата да има. и е кривогледа Много от децата, като малки са леко кривогледи. Също познавам доста хора, които като малки бяха мега грозните в последствие станаха супер красиви. Извинявайте ама вие как изглеждате, че да викате на Преслава и Павел, че били грозни. Айде малко по - спокойно. Представям си тея дето ги тропате на кво приличат. Съвсем нормални хора са. Да Преслава си пипна това онова по лицето, но и преди бе беше никак лоша. Павел пък е съвсем нормален. Да нв говорим че е бил. С половината плвймейтки в това число и любимката ви Ариа. Та първо вижте себе си, после се правете на капацитети. А това да обиждаш дете е ужасно и голям грях.. Само да си знаеш. 13 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 преди 5 часа , pechenko каза: Кралицата пак се е качила на бара! Тук прави опити да събуди заспалите пияници: Като Тарзан е! Дискотеката е нейната джунгла. През цялото време си представях как този, който я носи на раменете си, я запраща към пода като кечист. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 преди 24 минути, Slavi каза: Напротив, в очите е като теле като майка си. Големи очи с дълбок блясък❤️ На Деса са и хубави децата. Майки и той беше голям сладур като малък, а и като голям е симпатяга. И аз мисля, че е отрязал главата на Фатме. Веднага познах кое е нейното отроче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Колко е само дебела!!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Е, факт е, че е качила малко килца, но не е нещо фрапантно. Тя след втората бременност си има по-едра фигура, пък и вече не е на 25-30. Отиват й, нейното лице поначало е кръгло. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 преди 24 минути, Сашо каза: Много от децата, като малки са леко кривогледи. Също познавам доста хора, които като малки бяха мега грозните в последствие станаха супер красиви. Извинявайте ама вие как изглеждате, че да викате на Преслава и Павел, че били грозни. Айде малко по - спокойно. Представям си тея дето ги тропате на кво приличат. Съвсем нормални хора са. Да Преслава си пипна това онова по лицето, но и преди бе беше никак лоша. Павел пък е съвсем нормален. Да нв говорим че е бил. С половината плвймейтки в това число и любимката ви Ариа. Та първо вижте себе си, после се правете на капацитети. А това да обиждаш дете е ужасно и голям грях.. Само да си знаеш. Да, тази тенденция на осмиване доста се задълбочава като цяло, не само тук. Някакво успокоение им носи на хората. И си прав, че доста хора се изменят - от по-грозновати стават красиви, както и обратното, но то като цяло много зависи и как се поддържаш, нагласата ти отвътре също, ген, обличане, начин на живот, бая са си факторите. Преслава беше много харизматична - сега това се изгуби. Беше доста разпознаваема, а когато човек с по-характерен облик и си направи намеса, си личи яко - това е все едно ти се променя съдбата. Затова я тропат. Иначе, ако тя самата се чувства по-добре така - това е важното. За мен и в "Скоро" изглежда супер, където е толкова отслабнала, че само един нос й е останал - изглежда щастлива в тоя клип, освободена, секси. Хората търпят трансформации. Въпросът е като си на години как ще изглеждаш. Има 3 жени от жанра, на които свалям шапка за това - Глория, Камелия и Малина, Есил също, може да се види в инстаграм. Тяло, визия - всичко топ. Нелина също може да мине в тая графа, но тя се облича зле доста често. Важен е и гримът, дрехите, няма какво да се лъжем. Камелия, например, си има един запазен стил с ботушите, къси дънкови панталонки и свежарскиту туники - отиват й неща тип Москино. Глория си е по дългите рокли повече. Но си изглеждат нормално за годините, имат си и малко бръчици - уникални жени. Ивана също изглежда добре сега - да не забравяме, че и на нея се подиграваха години наред, а жената е имала здравословни проблеми. А децата са си деца, те тепърва си оформят чертите и структурата. Мен не ме бърка как изглежда Преслава или детето й, никога не бих се подиграл за това - важно е отношението към феновете, дето доста често е сбъркано. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 преди 27 минути, Willy каза: Колко е само дебела!!!! Get over it 🙄 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Когато момичето, което харесваш, те накара да се снимате, но ти си го н*дървил. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Не че ме тресат носталгии, колкото виждам грандиозната разлика Пайнер преди и днес. От награди, събиращи всякакви жанрове и велики имена като Каризма и Шамара тогава, наред с нашите кокошки, имаш усещане, че гледаш нещо бая престижно, а сега говорим Ария какво правила в някакви клубове. BTW, колко имена напуснаха напоследък - Есил, Нелина, Мара, Малина, Кали, Константин, Деса, пропускам ли някого, какво става верно в Димитровград? Сашка да не вземе хляба на Жени Димова? Пайнера ми е като Ердоган вече, пълен деспот. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 error Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Данна тоя път е с провал. Едвам направи 100к вторият ден. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 преди 10 минути, Danger. каза: Данна тоя път е с провал. Едвам направи 100к вторият ден. Тая песен и трио между Галена, Преслава и Азис да беше пак щеше да има по-малко от 100К на втория ден. Тотално безличие! Ама нормално, в повечето случаи името Деян Асенов = боза. Бюджетната версия на Даниел Ганев. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Деян Асенов има едно попадение на 20 песни. То от новите алфови само Просто секс стана нещо повече от хит, защото е на Ганев, на Асенов омръзват за 3 дни. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Дано Галин да го схване този флоп като намек, че на Данна трябва да й се правят разнообразни и новаторски песни, за да я превърнат в титана, който се очертава. Само да не вземе сега да й дава още по-диви пошли комерси като тия, с които съсипва потенциала на Лидия. А Паола е едно от най-сладките деца на чалга звезда, не знам какво грозно виждате в нея. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 преди 29 минути, SG каза: А Паола е едно от най-сладките деца на чалга звезда, не знам какво грозно виждате в нея. Най-вече тоя прилеп майка и. Дето освен сичко не спря да я бута с памперси, савекси и прочее, ма кат за певица не става, нормално. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 преди 1 час, adorable каза: Не че ме тресат носталгии, колкото виждам грандиозната разлика Пайнер преди и днес. От награди, събиращи всякакви жанрове и велики имена като Каризма и Шамара тогава, наред с нашите кокошки, имаш усещане, че гледаш нещо бая престижно, а сега говорим Ария какво правила в някакви клубове. BTW, колко имена напуснаха напоследък - Есил, Нелина, Мара, Малина, Кали, Константин, Деса, пропускам ли някого, какво става верно в Димитровград? Сашка да не вземе хляба на Жени Димова? Пайнера ми е като Ердоган вече, пълен деспот. Има някаква симпатична наивност в това, но и времената бяха съвсем други. Все пак, нека не забравяме, че това е началото на края. Откакто има Планета, конкуренцията бе заличена, а от това и качеството. Публиката спря да решава кое е име е голямо и кое - не. Сега сякаш има възможност това да се промени с падението на Пайнер. Между другото, почти всичко е кавъри... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 преди 58 минути, Danger. каза: Данна тоя път е с провал. Едвам направи 100к вторият ден. Ми то Горгона е гробарката на кариери. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 преди 11 минути, Lelqtian каза: Най-вече тоя прилеп майка и. Дето освен сичко не спря да я бута с памперси, савекси и прочее, ма кат за певица не става, нормално. Е, прилепа е друго нещо. Въпрос на гледна точка всъщност, защото аз лично съм казвал, че я смятам за по-хубава напоследък, но просто вече я няма харизмата на Преслава. И аз й се чудя за какво залага само на реклами и инфлуенсърство, вместо да ги комбинира с редовна продукция. Тази година сама си се оттегля от Топа като не пуска активно песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари