Jump to content



Цветелина Грахич ft Денис Теофиков - Пак ще го направя


Препоръчани коментари

Поредната версия на "Акула", само че този път с "да, да", което пак сме го слушали в адски много песни.. Очаквах за дебютантите да подготви по-добри парчета Пашев (новите имена в лейбъла, преди да ме нападнете) , но уви. Дано поне дуетът на този малкия с Цура да бъде нещо ново и различно като "Милион", защото това вече сме го слушали. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ох ужас, пак едно и също. Тия алфи и диаманти са мега зле, ако си мислят, че с претоплени манджи ще се получат нещата. Май кака Кама ще спасява положението днес! 
Иначе Грахич е голям талант и с правилните песни може да и се получи. Пашев обаче и целия му екип издишат яко с тези евтини копия на стари хитове. 
 

На Цветелина това и е топ:

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Супер песен, супер клип, очаквах Денис да се включи само за малко (като в Оф, оф например), а то си е направо дует. Много е яка. 

Стига сте търсили прилики във всяко нещо... да, напомня в куплетите на "Тръгвай си" ("но знам, че ти си мойто момче..."), но съвсем леко. Топлата вода няма да се измисли, а като е нещо твърде ново, трудно се възприема. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Е, не съм я спрял откакто е излязла, браво, поредния чалга хит това лято, може и да са сезонни, но такава доминация не е имало от години!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Хубава е, но ако не приличаше на всичко останало, това е все едно да си пуснеш "Не се отказват", на припева и на "Моето слабо място" бие, куплетите са по-силни от припева, като цяло й желая успех на Цветелина, ужасно талантлива е и би могло да й се получи. Но Пашев сериозно ще загази вече, в коментарите ги побъркаха с това колко вече си приличат песните му. Това плюс че бълва много за вече доста нови лица с потенциал ще изиграе лоша шега.

Link to comment
Сподели в други сайтове

На мен ми хареса, въпреки поредната прилика с "Акула", пък и "Моето слабо място". Видеото е добро. Става! 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Само на мен ли ми омръзна да слушам една и съща песен? Пашев и другите в екипа на мултимилионната корпорация Даймънд бийт продАкшън могат ли да започнат да използват малко по-различни звуци и да спрат да ползват една и съща перкусия, която на всичкото отгоре се повтаря по 700 пъти във всяка песен? Аман! 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Очаквах много, много повече и може би за това сега не съм впечатлен, по принцип песни в които се брои или се повтаря някаква сричка от типа на “Да, да” в припева грам не ме кефят. След 2:30 минута песента е страхотна, иначе като цяло е безлична и слушана, слушана...

Link to comment
Сподели в други сайтове

 

преди 37 минути, Blueberry каза:

Ще те подкрепя за най-обективен потребител :ba: 

Ами аз съм си! На черното бяло не мога да кажа! ❤️ 

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

10 години по-късно и пак се пее "лей-лей, ах леле-лей...." 

И видеото отново е агресивно - маниери, погледи, изражения. Защо се правят на лоши? Как пък не могат тия новите да направят някакви чил песнички, летни, приятни за ухото и за окото. Нещо яко, нещо ново и модерно. Докога такива бози с цигански вокали? Ударните са 1:1 с Джена - "Диагноза - Ти".

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много добро! Дано стане голям хит. Аранжиментът е подобен на този от "Тръгвай си", но след като нещо е изключително успешно, нормално е да има опити да се доближи след това. 

Но е много приятно и определено става за слушане, че напоследък и това дори не е сигурно. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...