Jump to content

Препоръчани коментари

@Cally-Pressyfan' защо не се записваш с любимата ти, на която клетва даде, но днес си далече и капят сълзите от нашите очи...? 😥

Победата е моя, никой няма да я пипа! :D
(Съжалявам, че е в последния момент, но нямах възможност по-рано да се добера до тук, така, че... ако още важи си участвам с Преслава)

Обичам те и Нямаш сърце са страхотни и за мен са най-високата летва, но първата ми е особено любима! Ванчо, ПАК улучи любима моя песен. Успех! :) 

Ех, вече толкова бързо приключва записването, този път не успях...

Първи полуфинал ВИДЕО:

НЕКА ГЛАСУВАНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА!!

Важнo!!
Този път гласувате за 8 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т, 3т, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 8). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал!

8 песни отиват на финал!

ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО!

В този полуфинал участват и гласуват:

@-A., @xroflx9, @devotioner, @Denis, @Гальо, @Willy, @Vancho, @Mr. Greshen, @ANGEL, @asylum, @Runevski, @gabbati, @talasym, @Амброжка., @Olay, както и директните финалисти - @Blueberry и @hienata

краен срок за гласуване 01.05 - 17:30ч.

УСПЕХ!

Втори полуфинал ВИДЕО:

Важнo!!
Този път гласувате за 8 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т, 3т, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 8). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал!

8 песни отиват на финал!

@Achito, @Lelqtian, @GSA, @.close to me., @Donatella, @THE IIconic, @Putin, @pechenko, @payner_tv, @Beat., @meleto, @M.Power, @Gadinata, @Starboy, @DevilWishкакто и директните финалисти - @Blueberry и @hienata

УСПЕХ!

Само че "Мъж да си" не е от първата година. 

Емилия дебютира 1999, а песента излиза 2001 с албума. И аз исках да участвам с нея, но видях, че не може.

"Вик" също е 2 години след дебюта на Ивана...

преди 8 минути, Willy каза:

Втори полуфинал ВИДЕО:

Важнo!!
Този път гласувате за 8 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т, 3т, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 8). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал!

8 песни отиват на финал!

@Achito, @Lelqtian, @GSA, @.close to me., @Donatella, @THE IIconic, @Putin, @pechenko, @payner_tv, @Beat., @meleto, @M.Power, @Gadinata, @Starboy, @DevilWishкакто и директните финалисти - @Blueberry и @hienata

УСПЕХ!

Оф, доста трудно ми беше! Подкрепа за така любимите ми певици Преслава, Анелия, Райна, Ваня. А също и уникалните Гергана, Камелия, Мая и Живко и Кати. Но не под този ред ги подредих. Само тези участници да си знаят, избрали са любимите ми песни! :) 

преди 2 минути, Blueberry каза:

Емилия дебютира 1999, а песента излиза 2001 с албума. И аз исках да участвам с нея, но видях, че не може.

Абе, и аз си го помислих, но ме домързя да проверявам - допуснах, че човекът знае по-добре от мен. Вече гласувах за нея, апропо :D Да се смени с Весело момиче или нещо друго?

преди 1 минута, DevilWish каза:

Оф, доста трудно ми беше! Подкрепа за така любимите ми певици Преслава, Анелия, Райна, Ваня. А също и уникалните Гергана, Камелия, Мая и Живко и Кати. Но не под този ред ги подредих. Само тези участници да си знаят, избрали са любимите ми песни! :) 

На финала ще ти е още по-трудно, защото Лечителката ще участва! :)

преди 4 минути, Blueberry каза:

"Вик" също е 2 години след дебюта на Ивана...

Грешката е вече направена. Не съм много запознат с ретро периода и все пак проверявах на уикипедия за повечето изпълнители, но не знам как съм пропуснал тези две. Ще помоля моята грешка да няма влияние върху вота ви за посочените песни.

преди 1 минута, asylum каза:

На финала ще ти е още по-трудно, защото Лечителката ще участва! :)

Ще е подкрепена! Трябва да излекуваме лошият вкус! :D И Шамарчето също. В първи полуфинал гледам е по-лесно, там съм за Преслава, Ивана (ако участва, наистина не е дебюта мисля), Емата, Андра, Валя, Сиана.... и вече нз по-натам, но тия са най-яки. :) 

Обаче вторият полуфинал е брутален!! Отсега виждам как Преслава няма да се класира и вече за никого няма да е изненадващо :D 

Вик е представена през юни 2000г. на Тракия фолк, така че става. Защо повярвах май е на границата, не знам датите.

Току що, Runevski каза:

Вик е представена през юни 2000г. на Тракия фолк, така че става. Защо повярвах май е на границата, не знам датите.

Прав си, клипът е просто по-късно.

Сега гледам - реално и "Мъж да си" не е нарушила правилото, защото макар и Емилия да дебютира през 1999 на Тракия фолк, пуска първата си песен с Пайнер през 2000. 

Обаче вторият полуфинал е брутален!! Отсега виждам как Преслава няма да се класира и вече за никого няма да е изненадващо :D 

Включих се и аз с "Горчиви спомени", ама как можете да не се сетите за нея и миналия път... Но сега поне си я взех! Класира, не класира, за мен победителят е тя! Дреме ми, вече сме печелили с Герито! :D 

Прав си, клипът е просто по-късно.

Сега гледам - реално и "Мъж да си" не е нарушила правилото, защото макар и Емилия да дебютира през 1999 на Тракия фолк, пуска първата си песен с Пайнер през 2000. 

Че и Свършено е с теб си е с Пайнер, даже си я издават в компилацията. Само тази е пропуск. Даже скоро каза, че първата и била Снежанка май. 

преди 1 минута, Runevski каза:

Че и Свършено е с теб си е с Пайнер, даже си я издават в компилацията. Само тази е пропуск. 

От Уикипедия: През 1999 г. записва първата си песен „Свършено е с теб“, с която печели наградата за дебют на фестивала „Тракия фолк“ 1999 г., който година по-късно става музикален продуцент на звездата. Подготовката за дебютния албум на Емилия върви с пълна сила. Време е за първия ѝ голям хит – появява се „Кой си ти“.

Да пишем на Емилия да потвърди, няма как да не пази фактурите

Музикалните еволюции тук помагат :D Преди "Мъж да си" има още четири песни с Пайнер

преди 9 минути, Runevski каза:

Направих си труда да погледна преди да се включа с нея. Подписала е договора през август 97-ма, а албумът с песента е пуснат през септември следващата година. Няма информация за точната дата на премиерата на първия й проект, но не вярвам да е пусната заедно с подписването на договора, повечето бавят първите си проекти месец-два. Така че можем да допуснем, че е станало септември или по-късно, това са подробности. Някой да ме поправи, ако греша. 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...