Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 1 час , presi_fen! каза:

Днес ще чуем една от новите песни на Пресли нямам търпение , пригответе хапчетата!

Приготвил съм гиииии. :clap: В колко часа? Какви муски да правя? 

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 1 час , Mr. Greshen каза:

Сигурно всеки ден ще пуска по една. 

Хаха. Това ми напомня на някой, който пускаше всеки ден по една нова песен от свой албум. 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, VulkoIsTheBest каза:

Хаха. Това ми напомня на някой, който пускаше всеки ден по една нова песен от свой албум. 

Николия?

Сподели в други сайтове

преди 40 минути, VulkoIsTheBest каза:

Не беше всеки ден, а може би през 4-5 дни, защото помня че разликата между първата и последната беше към 1 месец.

Ама Галош поне с изпипани клипове ги пускаше, не като нашата - с лирик видео. Даже няма нейни снимки във видеото.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, WindWalkerMonk каза:

Моето мнение за Деси Слава е, че макар да не я харесвам, тя можеше да отиде там където другите не. Вместо да е комерсиална клуб певачка, тя можеше да е певица която си изкрва парите от концерти като Веско, но при по - млада и средна възраст аудитория.

Но понеже е мързелива и глуповата, остави Пайнер да я бутнат в матрицата и понеже там е по - лесно, почна да губи от статуквото пред народа и мотивация като всички останали без Преса/Галя.

Наистина си отвори такъв път, но не тръгна по него. При Деса за мн неща може да се съжалява. Още от 2002 насам. Доста пропилят талант... 

Сподели в други сайтове

преди 29 минути, VulkoIsTheBest каза:

Галения - 2011 година.

Николия коя година го е направила и от коя държава е?

Тази година, от Сърбия е. Може да си чувал за нея, оригинала на Ваня - Калашник е нейн

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Slavi каза:

Наистина си отвори такъв път, но не тръгна по него. При Деса за мн неща може да се съжалява. Още от 2002 насам. Доста пропилят талант... 

Цялата държава е такава. Нищо неочаквано:(

Сподели в други сайтове

преди 21 часа , Slavi каза:

Всъщност Малина е единствената, която не си казва годините и в нета много се спекулира по тази тема като поне аз не съм попадал на точните и години. Още преди 7-8години в рама я гласихме за 50годишна.

Иначе мен от както Кама качи 4-5 кила ми е по секси от всякога. Не е казано, че трябвя да си щека, за да имаш добро тяло. Пропорциите на Кама са ми по естетични за моите разбирания. 

От къде е инфото, че е на 52 и може ли да му се вярва? 

Мала си публикува снимки от юбилея преди две лета. На тортата пишеше гордо 50 (пидисе).

преди 5 часа , Slavi каза:

@asylum

Добре, дошъл. Усещаше се липсата ти. 

Искам да коментираш вокалното чудо на попфолка Лоренче. 

Кефи ли те как се дере като бито куче над плейбека. Искаме я в канала на Пайнер! 😜 

Добре заварил. Мисля, че тя и Малката може да озвучават детски филми.

преди 37 минути, Kriminal каза:

@asylum какво мислиш за хита "Яла яла хаби"?

Повърня неграмотна. Готина мелодия иначе.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Vancho каза:

Многоооо зарибява! 

Очаквах поне песните от албума да не са комерси. Но кефи песничката, има нещо от старата Преслава в нея. И най-накрая сингъл за трезвени. :D

Обложката не ми допада особено. Бие на последната на Яница. Отново нулева креативност в Пайнер.

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, SG каза:

Очаквах поне песните от албума да не са комерси. Но кефи песничката, има нещо от старата Преслава в нея. И най-накрая сингъл за трезвени. :D

Обложката не ми допада особено. Бие на последната на Яница. Отново нулева креативност в Пайнер.

Усеща се, че най-накрая е сменила Ганев. Много свежо звучене. 

Другите песни от кои автори са?

Сподели в други сайтове

преди 52 минути, THE IIconic каза:

@Cally-Pressyfan'

"Не те забравям" е само една и не е на боклука Преслава! Бесен съм, че оскверни тоя божествен трак!

Не мога да скрия, че предпочитам песента на Малина. Невероятна е!!!

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Runevski каза:

Рени май ни е чела снощи и пак е рязала и качвала клипчета? Много фалшиви профили ще и станат 😕

Не изтърва случай да си направи реклама покрай новия преслин трак. Топ маниачка е, признавам и:clap:

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , zai4eto82 каза:

Днес Борето трябва да ми разпише новия си албум и фолклорния. Да видим дали ще успея да стигна до него, че и от Коцето трябва да взема за колегата. 

Аз имам всички албуми на Борето разписани от него, само новия му албум и фолклорния не са разписани, защото не съм ходила отдавна на него. 

Ще ти се разпише с любовната си писалка.

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Slavi каза:

Не изтърва случай да си направи реклама покрай новия преслин трак. Топ маниачка е, признавам и:clap:

Опасна е, гордея се с уменията и 😊

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, Runevski каза:

Рени май ни е чела снощи и пак е рязала и качвала клипчета? Много фалшиви профили ще и станат 😕

1:15

"Този друг има много повече успехи от теб"

😳🤣🤣🤣

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, THE IIconic каза:

Мачкаш с вкус 😋

Само като чуя фразата "Тъжно е, студено е", ме побиват ледени тръпки и чувствам, че есента наближава!

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , THE IIconic каза:

@Cally-Pressyfan'

"Не те забравям" е само една и не е на боклука Преслава! Бесен съм, че оскверни тоя божествен трак!

Една от най прекрасните балади в последните години, заедно с тази:

• Love 1
Сподели в други сайтове

• Starboy unpinned and locked this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...