Jump to content

Препоръчани коментари

- А, направи сА некоя чупка!

- Ами, добре тогава!

154437000826437.gif

Първият й хит! Уве, не влиза в Десетилетието кючеково.

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Не мисля че гледанията на "Феноменален" са купени, но си има причина защо Галеновите продължават да налагат "Шефката" вместо нея.

Чоко, what the hell are you doing with this педераст?

Чоката обаче малко е налял бузките. :1000 (29):

Иначе ми стана смешно, че пита Арти как се прави хит - ми той откъде да знае, ако знаеше, щеше да е направил. :1000 (34): По-скоро "Тони Монтана" да стане хит, въпреки безсмисления текст.

Иначе видеото е хубаво, казват важни неща. Евала на Арти, че си е направил канал, усетиха се за незаетата ниша на изпълнител/влогър в поп-фолка, която в рапа се развива успешно от няколко години (СкандаУ).

Първият й хит! Уве, не влиза в Десетилетието кючеково.

С кючеци и започна кариерата,с кючеци явно и ще завърши.

Може би, най- силната песен на Галена.

За мен също. :th_up:

Точно с тази песен (а не с "Кой") за първи път се усети истинската доминация на Галена в българския попфолк. Проект на световно ниво, с различно от тъпия комерс звучене за конкретната година, с въздействащ клип. До преди това се чудех Преслава ли харесвам повече, или Галена. И през късната пролет на 2012 беше сложен край на тази дилема, след като музикалните предложения за лятото на двете лидерки направиха своята премиера. Преслава просто се изложи с тази basic песньовчица "Лудата дойде" - да, стана голям хит, но на километри от качествата на "Спри ме" като цялостен проект. Точно след "Спри ме" настана и истинска истерия по дискотеките на Пловдив и Варна, когато Галена идва да гостува. Говоря за картини от рода на времето, когато 'NSYNC и Backstreet Boys издаваха своите най-продавани албуми в Америка, ония дето правиха по милион копия за първия ден: опашки от хора пред клубовете, вътре толкова народ, че връщат желаещи да влязат. Съответно още след 5-6 дни Галена се вика в същия клуб да пее. И се повтаря същата картина.

Другият ми абсолютен фаворит е "Знам диагнозата". Тотално откачил бях по тая песен. Ненапразно самата Преслава си подели статуетката "Певица на 2008" с Галена. Малките да си направят сметката какво чудо беше още преди 10 години....

После обаче Галчотница забременя и се скри, загуби доста от инерцията, а парчето й за завръщане беше доста слабичко ("За последно").

Не мисля че гледанията на "Феноменален" са купени, но си има причина защо Галеновите продължават да налагат "Шефката" вместо нея.

Амм, даа: например причината "Хит на годината"?

Чоката обаче малко е налял бузките. :1000 (29):

Иначе ми стана смешно, че пита Арти как се прави хит - ми той откъде да знае, ако знаеше, щеше да е направил. :1000 (34): По-скоро "Тони Монтана" да стане хит, въпреки безсмисления текст.

Иначе видеото е хубаво, казват важни неща. Евала на Арти, че си е направил канал, усетиха се за незаетата ниша на изпълнител/влогър в поп-фолка, която в рапа се развива успешно от няколко години (СкандаУ).

Mного сериозно звучиш в последната година (или и аз не знам колко вече). Като някой аналитик с очила голям диоптър си. Искам те така: :3fdb8960598fa63e:

giphy.gif

Как си обясняваш неставането на хит на "Тони Монтана"? Много ми харесва парчето, звучи супер, а цикли много мощно.

И още нещо: Коментирай, че и Галин е снимал последния си клип в Лондон и направи сравнение с Тони Монтана. What the fucking hell? 1000%20(29).gif

ами Шефката е най-гледаната чалга песен за 2018г., за това

Другият ми абсолютен фаворит е "Знам диагнозата". Тотално откачил бях по тая песен. Ненапразно самата Преслава си подели статуетката "Певица на 2008" с Галена. Малките да си направят сметката какво чудо беше още преди 10 години....

После обаче Галчотница забременя и се скри, загуби доста от инерцията, а парчето й за завръщане беше доста слабичко ("За последно").

Преслава си заслужаваше на 100% наградата. Тва с Галена беше ненужно. Времето показа, че "Новата ти" е най-големият хит от 2008-ма.

Защо Галя нямаше номинация тогава?

ами Шефката е най-гледаната чалга песен на годината, за това

"Да гори в любов" ще я мине до края на януари-февруари.

Ако "Фемоменален" беше направила повече гледания "Да гори в любов" първия месец, щяхте да забравите за съществуването на "Шефката", която има гледания колкото "Маракеш" та не знам за какъв хит на годината я бутате. Можеше да бъде най-гледаната песен за годината, но Стораро осра нещата.

Преслава си заслужаваше на 100% наградата. Тва с Галена беше ненужно. Времето показа, че "Новата ти" е най-големият хит от 2008-ма.

Кое време? Преслава пяла ли е "Новата ти" на концерт през последните години? "Знам диагнозата" звуча в Армеец през 2015 и се прие доста добре.

Защото Димитров е селски малоумник. Вече се знаеше, че Галена чака първата си рожба и той реши да я "накаже", оставайки я без номинация понеже ще губи пари, докато е в майчинство. Галена беше много огорчена, някъде в нета има интервю, където тя коментира ситуацията и си личи обидата й.

Инжинерът щеше да отреже Преслава от номинация за 2010, даже беше подметнато из ТВ ефира, но бързо се усети, че ще бъде линчуван и не направи тази грешка. Това са прости селски тарикати в тая фирма.

Ако "Фемоменален" беше направила повече гледания "Да гори в любов" първия месец, щяхте да забравите за съществуването на "Шефката", която има гледания колкото "Маракеш" та не знам за какъв хит на годината я бутате. Можеше да бъде най-гледаната песен за годината, но Стораро осра нещата.

Скъпи, спри да ни пробутваш мокрите си сънища за факти!

Скъпи, спри да ни пробутваш мокрите си сънища за факти!

Толкова има без тарикатлъци. :dontknow:

"Да гори в любов" ще я мине до края на януари-февруари.

АБЕ ЕЙ УСТИТЕ ВИ ЗНАЯТ МНОГО..

ГИГА,ХИПЕР,УЛТРА МЕГА ХИТА 'НЕ СЕ ИЗТРИВАШ' НА ПРЕСЛАВА ЗАЩО ОЩЕ НЯМА 20 МЛН ? ПЕЙ СЪРЦЕ И ДАЙ МИ ОЩЕ НАПРАВИХА ЗА ПО МАЛКО ОТ ГОДИНА

ВЕЛИКАТА ВИ ПРЕСЛАВА НЯМА ОЩЕ ПЕСЕН НАД 20 МЛН Т АКА ЧЕ МЛЪКВАЙ БИЧ !

ГИГА,ХИПЕР,УЛТРА МЕГА ХИТА 'НЕ СЕ ИЗТРИВАШ' НА ПРЕСЛАВА ЗАЩО ОЩЕ НЯМА 20 МЛН ? ПЕЙ СЪРЦЕ И ДАЙ МИ ОЩЕ НАПРАВИХА ЗА ПО МАЛКО ОТ ГОДИНА

:roll1:

Айдеееее, ядоса се! :3fdb8960598fa63e:

Тук някой спомена, че Галена само на дуетите си имала над 20 милиона. Преслава и на тях няма толкова даже.

Войната във форума между двете е на път да се превърне в най-голямата, повече от Деса - Кама и Глория - Ивана.

Кое време? Преслава пяла ли е "Новата ти" на концерт през последните години? "Знам диагнозата" звуча в Армеец през 2015 и се прие доста добре.

Защото Димитров е селски малоумник. Вече се знаеше, че Галена чака първата си рожба и той реши да я "накаже", оставайки я без номинация понеже ще губи пари, докато е в майчинство. Галена беше много огорчена, някъде в нета има интервю, където тя коментира ситуацията и си личи обидата й.

Инжинерът щеше да отреже Преслава от номинация за 2010, даже беше подметнато из ТВ ефира, но бързо се усети, че ще бъде линчуван и не направи тази грешка. Това са прости селски тарикати в тая фирма.

Оооо да. Вярно, че заради детето, а не, че е била кой знае, каква конкуренция на Преслава.

Смятам, че "Новата ти" е доста по-култова за жанра. Осланям се изцяло на наблюденията ми. Галя пя диагнозата на концерта 20 години Пайнер и имаше плачевен прием.

Преслава не е пяла и "Водка с утеха", но всички знаем, че е една от знаковите песни за миналото десетилетие.

Фаст, трудно някой ще мине твоите тарикатлъци с класациите. И тук печелиш еднолично. :3fdb8960598fa63e:

Оооо да. Вярно, че заради детето, а не, че е била кой знае, каква конкуренция на Преслава.

Смятам, че "Новата ти" е доста по-култова за жанра. Осланям се изцяло на наблюденията ми. Галя пя диагнозата на концерта 20 години Пайнер и имаше плачевен прием.

Преслава не е пяла и "Водка с утеха", но всички знаем, че е една от знаковите песни за миналото десетилетие.

Така...

Хайде сега ти да обясниш как Преслава тази година дори не помириса от първноначалния успех/рекорд на "Не се изтриваш" с видимо по-голям хит. Понеже все намираш някакви обяснения, та да видим какво ще измислиш.

Бич, как Галс трупаше толкова бързо милиони преди, а ся нещо зацикли? Изтече срока на годност ли? :3fdb8960598fa63e:

Това са глупости. През 2015 в Арената Галена беше с трагичен прием.

Mного сериозно звучиш в последната година (или и аз не знам колко вече). Като някой аналитик с очила голям диоптър си. Искам те така: :3fdb8960598fa63e:

giphy.gif

Как си обясняваш неставането на хит на "Тони Монтана"? Много ми харесва парчето, звучи супер, а цикли много мощно.

И още нещо: Коментирай, че и Галин е снимал последния си клип в Лондон и направи сравнение с Тони Монтана. What the fucking hell? 1000%20(29).gif

Ще стане хит сред малките със сигурност, но не мисля, че ще излезе от Дъ Войс, Сити и плейлистите на 9-годишните. Иначе звученето е готино, с логиката на текста да се бяха постарали малко.

Не знам, изглежда Чоко и Галин са си партийка, но не си обяснявам как първия направи 10 пъти по-добър клип. Люси много се старае за попаджиите, явно заради това.

Фаст, трудно някой ще мине твоите тарикатлъци с класациите. И тук печелиш еднолично. :3fdb8960598fa63e:

Ама това е точкова класация, някъде в света съществуват всякакви видове точкови системи. Просто избираме тази, която праща Галена на дъното и така. Веднага става официалната класация на форума. 1000%20(19).gif

Помним ли как Анелия прецака мега хита? :3fdb8960598fa63e:

почти 8 млн без клип ??!?!? не мога да повярвам :pokey:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...