Jump to content

Препоръчани коментари

Мария си пуска песни фабрично, но последните две са наистина приятни. Просто не са хитовете, които трябва да бъдат всъщност.

Иначе на Малина е слабо, но поне видимо се е посъвзела от депресията, след като свинарят я заряза за по-младото и сочно Марче, която пък на свой ред го заеба, след като попадна на по-млад, че и в чужбина платежоспособен господин на име Мартин... :3fdb8960598fa63e:

Боклука си остава боклук.... Като нищо да я свалят.

Сега ми стана ясно защо не са писали авторите. :1000 (29):

Мария си пуска песни фабрично, но последните две са наистина приятни. Просто не са хитовете, които трябва да бъдат всъщност.

Иначе на Малина е слабо, но поне видимо се е посъвзела от депресията, след като свинарят я заряза за по-младото и сочно Марче, която пък на свой ред го заеба, след като попадна на по-млад, че и в чужбина платежоспособен господин на име Мартин... :3fdb8960598fa63e:

Вече и Мартин смени :D

А свинара си хвана Роси Иванова .

https://www.facebook.com/FikiStoraro/photos...p;__tn__=EEHH-R

Кво те бърка :1000 (29):

Между другото Фикрета отдавна няма песен отдал се на любовта :1000 (29):

Ааааааа съжалявам!!! :1000 (29):

Ще почнат тия броячите тук да ни бъзикат. Уж не обръщаме внимание на трафик, а накрая статистика, като за цената на петрола... :roll1:

По темата за Преслава и бременността:

Дразнех се и аз, че една жена, която е в най-женският период от живота си някак се срамува да покаже корема си, а за всяка жена това би трябвало да е гордост. Но така решила - няма проблем. След раждането видяхме една снимка с Павел, където коремът е още едър и е точно като на жена ми след раждането, което също е нормално. Свиването е някъде за около месец и накрая остават бръчки целулит около пъпа, което също е повече от нормално. Не не нормално обаче, да я виждаме на пикници във Витоша и на пиянски запои с някакви пръчове, които отговарят на профила на подобните, с които се наливам в "Карибите", а не да е 24/7 до детето поне в първия месец. Защото в първия месец новородените се кърмят през 2 часа, серат през 2 часа, памперси се сменят през 2-4 часа, а ако има колики няма спане от никой родител. Толкоз, 2 пъти съм правил това упражнение и някак съм повече от наясно.

Хайде утре Преси пуска “Да гори в любов” припадате ли? хихих

Преслава - ”Да гори в любов ”

Премиера 28.09.2018 - 16ч по Planeta Official,
19ч Planeta HD и 21ч -Planeta TV

https://www.instagram.com/p/BoPB0YZjZ4y/?taken-by=preslava__

EYmRThm.jpg

Вече и Мартин смени :D

А свинара си хвана Роси Иванова .

А какво направи с татуса с името му? Опасна е тази Марче Кирова... :3fdb8960598fa63e:

Няма файда да пуска повече песни. Галин го победи отдавна.

Аз чакам да видя Роксана какво е подготвила говори се за 3 нови проекта :3fdb8960598fa63e:

Бившите любовници Петя и Фикрет пак по едно и също време се разписват с песни. Да не стане като с "Аз измръзнах" и "Обратно в играта"... Тогава Фики доста дръпна пред нея!
Бившите любовници Петя и Фикрет пак по едно и също време се разписват с песни. Да не стане като с "Аз измръзнах" и "Обратно в играта"... Тогава Фики доста дръпна пред нея!

Чак много ... само 3 милиона и то с подозрения че са купени :3fdb8960598fa63e:

Чак много ... само 3 милиона и то с подозрения че са купени :3fdb8960598fa63e:
Множко са. Пък и "Аз измръзнах" доста повечко се въртеше в заведения, докато при Пепи имаше крачка назад след "Не се изтриваш". Дай Боже пак Фики да я мине! :Vishenka_05:

Множко са. Пък и "Аз измръзнах" доста повечко се въртеше в заведения, докато при Пепи имаше крачка назад след "Не се изтриваш". Дай Боже пак Фики да я мине! :Vishenka_05:

Преси покрай бременността е център на внимание, като нищо ще взриви отново с 500к за денонощие :3fdb8960598fa63e:

“Обратно в играта” е един от най-големите хитове на 2018 , но все пак си мисля ,че тази песен “Да гори в любов” ще е хита на годината понеже есенният сезон и е силният сезон на Преслава!

Многа е жaлка Преса.. покрай бебето ще трупа гледания :mf_surrender:

Многа е жaлка Преса.. покрай бебето ще трупа гледания :mf_surrender:

Казва го фена на Галена, която си озаглави песента "Бебето ми", снима се с корема и я пусна в деня на раждането ...

Преси покрай бременността е център на внимание, като нищо ще взриви отново с 500к за денонощие :3fdb8960598fa63e:
Много зависи от цялостният проект. Нещо тази снимка никак не ми вдъхва доверие, все едно гледам стълбището от "Ако утре ме губиш" и "Нокаут". Поизтърка се и Петето.

”Обратно в играта” е един от най-големите хитове на 2018 , но все пак си мисля ,че тази песен ”Да гори в любов” ще е хита на годината понеже есенният сезон и е силният сезон на Преслава!
Чак пък един от най-големите хитове... Бива, но като за нея е слаба ракия, особено след наистина хубавата "Не се изтриваш". През есента е имала и флопове, например "Нашето любов е". :3fdb8960598fa63e:

Хайде време е и Пресли да удари и Криско и другите същества да се връщат там откъдето изпълзяха, толкова хубави песни пуснаха този месец нашите... След Азис и Камелия само ми остават Деса и Ема да предложат нещо голямо, Преслава улучва и кеф! Иначе "Обратно в играта" още си е фактор, Фикрет кой беше?

“Обратно в играта” е един от най-големите хитове на 2018

Stop film

Много зависи от цялостният проект. Нещо тази снимка никак не ми вдъхва доверие, все едно гледам стълбището от "Ако утре ме губиш" и "Нокаут". Поизтърка се и Петето.

Чак пък един от най-големите хитове... Бива, но като за нея е слаба ракия, особено след наистина хубавата "Не се изтриваш". През есента е имала и флопове, например "Нашето любов е". :3fdb8960598fa63e:

Не мисля ,че точно “Нашето любов е” е флоп , към днешна дата има 9.2 милиона и това ако е флоп то какво е “Твое копие”?

Най-после истинско събитие в попфолка. Този месец почти всички пуснаха силни попадения. Преслава няма да разочарова.

Не бих нарекъл "Нашето любов е" - флоп. Преслава има доста такива тримесечни хитове, които с времето отшумяват, но към момента на излизането са се въртели.

Флопове са "Без теб", "Ин контрол" и прочие.

https://www.facebook.com/PreslavaTV/photos/...e=3&theater

“Да гори в любов “ 👊🏻❤️�Премиера 28.09.2018 - 16ч по Planeta Official,�19ч Planeta HD и 21ч -Planeta TV

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...