Jump to content

Препоръчани коментари

със сигурност ще се изложи, защото не ми изглежда като да има много богата обща култура. Образът й е добре опазен през годините посредством еднотипни интервюта и привидни премереност и студенина, които според мен впуска в употреба с цел прикриване на дефицити.

Съгласен.

Глория само ще затвърди всеобщото мнение, че е надута, превзета леля. Ще гледаме стойки и звездеене. Още по-противна и досадна ще стане.

Няма какви позитиви да извлече от това предаване. Дано поне от шоуто да я поставят в неудобни ситуации, на които да й се посмеем.

Според мен това предаване би било много добър шанс за нея да върне някакви позиции, ако си изиграе картите добре. Би било любопитно.

https://www.instagram.com/p/BmDdI8qHBCL/?ut...d=11rbe0hev3ieh

Как беше - потвърдено е?!

Слава Богу. Това предаване е въплъщение на всичко жълто и евтино от поне 10 години насам.

И евентуално участие на Глория не би променило мнението ми.

https://www.instagram.com/p/BmDdI8qHBCL/?ut...d=11rbe0hev3ieh

Как беше - потвърдено е?! 😂😂😂😂

Жалко за самата нея. Ще продължава да трупа по жалки 200 ка на проекти, да стои без участия и да и отпадат концерти.

Беше много добър шанс да се представи пред младите,за които е напълно непозната като образ и творчество.

На мен пък ми допада, че си отстоява позицията. Самото предаване става от тъпо по-тъпо, така че, ако някой ден се съгласи, не бих го възприел като личностно израстване и променена гледна точка вследствие на това развитие, а като крайна нужда. То само като прочетеш 80 000, ти става ясно, че са нелепици тия писаници.

Добре е, че си отстоява позицията, но все още си мисля, че това далеч няма да е завинаги. Надали и Йорданка Христова и Маргарита Хранова са очаквали, че някога ще влязат, кой знае с какво възмущение са гледали на първите сезони. :1000 (29): Но накрая се опира дотам, това ни е действителността в българския шоубизнес. Само Лили никога няма да влезе, защото тя от един концерт изкарва колкото един Брадърски хонорар. :1000 (29): А и тя вече наистина е от онези, които с десетилетия са показвали, че отстояват позиция.

Жалко за самата нея. Ще продължава да трупа по жалки 200 ка на проекти, да стои без участия и да и отпадат концерти.

Беше много добър шанс да се представи пред младите,за които е напълно непозната като образ и творчество.

Нека си трупа по 200к, пък залите да са пълни. Глория не стои без участия - самата тя преди половин година каза, че подновява концертната си дейност, за сметка на клубната/по-рядко ще се изявява в клубове/. Както виждаме - получава й се перфектно. Също така тя е единствената от фолка, която прави концерти в малки, средни, големи зали, на вход и винаги пълни. Спокойно можем да кажем, че жената е здраво стъпила на земята, знае много добре коя е в жанра, а при тези пълни салони, зали всичко това се затвърждава. Нека си прави по 200к....

Нека си трупа по 200к, пък залите да са пълни. Глория не стои без участия - самата тя преди половин година каза, че подновява концертната си дейност, за сметка на клубната/по-рядко ще се изявява в клубове/. Както виждаме - получава й се перфектно. Също така тя е единствената от фолка, която прави концерти в малки, средни, големи зали, на вход и винаги пълни. Спокойно можем да кажем, че жената е здраво стъпила на земята, знае много добре коя е в жанра, а при тези пълни салони, зали всичко това се затвърждава. Нека си прави по 200к....

Напълно подкрепям. Пълните зали са много по-важни и показателни за това къде е една певица, отколкото купените гледания. Дай Боже догодина да се реши да отбележи 25 години на сцена в “Арена Армеец”.

Стига вече с тези купени гледания. Това е тема, която беше успешно насадена от Фокс и Камелия още 2014, но в последствие дори и самите те се радваха на много милиони на истински хит. Отдалеч може да се забележи кое е реално и кое не, да не говорим че времето си отсява истинското.

Заради тези съмнения не можем да се наслаждаваме както трябва на малкото останали успехи в българската музика.

Гледанията са съвсем различен показател. Гло има концерти, но никой не отива да я слуша заради новите песни, които са бози.

Също така, никой не отива на концерт, за да пее тъпата песен на Галена и Цура Янева, но пък клипът е високобюджетен и предизвиква гледания. Но това не прави песента нито хит, нито популярна. Всичко е относително.

Гледанията показват популярност, а не трайност на песните. Това че Емануела е гърмяла с хит в първите 2 месеца от годината и е имала 5 милиона, не значи в края на годината песента е останала във времето. Даже съм сигурен, че Ема имаше хит, но никой не го помни вече. :whistling:

Само, че се оказа, че залите не винаги са пълни. Или забравихме отменения концерт в Обзор уж поради лоши метеорологични условия...

Да, единствена е с някаква концертна дейност, но кои големи зали освен НДК е пълнила... Нека не се изхвърляме толкова...

Здраво стъпила на земята? Та Глория изобщо не знае къде се намира и си лети в облаците, че всичко и е наред.

За един изпълнител в България са важни хитовете и участията. Толкова позволява родния ни шоубизнес. При Глория липсват и двете. Освен това масово младите не познават образа и творчеството и и едно подобно участие би било трамплин, та дори и да се поизложи малко. Не е като да се излага в ефир с фасоните и превземките си... Поне щяхме да видим истинското и лице.

Да, формата и пошъл, но все пак е важно и с какви хора попадне в него. Може да създаде контакти, приятелства. Защо сте толкова черногледи и виждате само и единствено провала и в един такъв формат. Глория има какво да покаже - глас, репертоар, маниер. Феновете и квото се издухахте, сякаш ще я кремират, а няма да я изкарат от 9та глуха с едно такова участие...

gloria_bulgariaНе влизам във Вип Брадър!!!

Моля не разпространявайте невярна информация!!! Всяка година, от 6 години насам, получавам покани от продуцентите на предаването и всеки път отказвам, защото не разбирам подобен род формати! След като откажа, чета ужасни неща за себе си ...?! Ако е реалити ,свързано с музика и танци, с удоволствие бих участвала! Уважавайте решението и личното ми пространство! Благодаря ! .., Но ,ако искате елегантно да повдигна завесата .., ОЧАКВАЙТЕ МОЯТА АВТОБИОГРАФИЧНА КНИГА !!! SOON ..

Осем години от „Към теб летя” и откриването на Alek Sandar :Vishenka_05:

Хубава песен.

И какво, Глория ще изпревари романите на Луна и Камелия? :D

gloria_bulgariaНе влизам във Вип Брадър!!!

Моля не разпространявайте невярна информация!!! Всяка година, от 6 години насам, получавам покани от продуцентите на предаването и всеки път отказвам, защото не разбирам подобен род формати! След като откажа, чета ужасни неща за себе си ...?! Ако е реалити ,свързано с музика и танци, с удоволствие бих участвала! Уважавайте решението и личното ми пространство! Благодаря ! .., Но ,ако искате елегантно да повдигна завесата .., ОЧАКВАЙТЕ МОЯТА АВТОБИОГРАФИЧНА КНИГА !!! SOON ..

Мисля да си я купя. :D

Само, че се оказа, че залите не винаги са пълни. Или забравихме отменения концерт в Обзор уж поради лоши метеорологични условия...

Да, единствена е с някаква концертна дейност, но кои големи зали освен НДК е пълнила... Нека не се изхвърляме толкова...

Здраво стъпила на земята? Та Глория изобщо не знае къде се намира и си лети в облаците, че всичко и е наред.

За един изпълнител в България са важни хитовете и участията. Толкова позволява родния ни шоубизнес. При Глория липсват и двете. Освен това масово младите не познават образа и творчеството и и едно подобно участие би било трамплин, та дори и да се поизложи малко. Не е като да се излага в ефир с фасоните и превземките си... Поне щяхме да видим истинското и лице.

Да, формата и пошъл, но все пак е важно и с какви хора попадне в него. Може да създаде контакти, приятелства. Защо сте толкова черногледи и виждате само и единствено провала и в един такъв формат. Глория има какво да покаже - глас, репертоар, маниер. Феновете и квото се издухахте, сякаш ще я кремират, а няма да я изкарат от 9та глуха с едно такова участие...

Не, не сме го забравили. Условията си бяха лоши, точно тогава бях по черноморието и мога да потвърдя.

В крайна сметка тя си преценява дали да участва или не, лично аз не съм черноглед - просто това предаване не представлява интерес за мен, последния сезон който следих беше Big Brother 4. Явно е решила да даде път на другите да се рекламират и поизлагат.

Всички големи зали в България е пълнила, скоро очакваме и Арена да напълни. Салони с по 700-800 места, зали с по 1000,спортни зали, а тези с по 400-500 винаги са фул. Хайде моля ти се, спри да казваш на черното бяло и да водим някакви глупави спорове.

Концерта в Обзор беше отменен заради дъждовете и това мисля, че на всички е ясно - в летният театър няма как.

За един изпълнител в България е важно да има фенове, хората да го харесват и да си купват албумите му, и да посещават концертите му. Какви участия, какви глупости говориш?!?Участие в дискотека ли? Я се осъзнай. Концертите са важни, а Глория има "топки" за да прави самостоятелно обиколки из страната и явно навсякъде има много фенове от всички възрасти. Като гледам клипчетата хората знаят всички нейни песни - това все пак са фенове спечелени през годините. Какво да прави в дискотеките посред нощ?!?Тя самата си каза, че близо 10 години е пяла по клубовете и край, иска концерти да прави защото знае че има фенове от всички възрасти, а и емоцията е друга. Участия да правела....точно тя с 25 годишна кариера и толкова много смислени песни, заради които хората я харесват , и сега да ходи само клубове и да пее песни тип Яница, Галена и т.н, за да се доказва на някакви пияни, които днес харесват една, утре друга...айде стига глупости...

А за Вип-а - при положение, че всеки един скандал/сеир е режисиран от продуцентите, тоест, те скарват участниците умишлено и те решават кой да изглежда жертва и кой лош, мисля че Глория наистина няма място там.

Явно Слафчо го боли, че на Деса участията отпадат поради липса на интерес, та сега гледа да намърда и някоя друга уж на същия хал, а вие вече цяла страница му се връзвате?

А Фокси бил манипулатор и насаждал информация .... Ама поне знае как се прави.

Време е!

Само да реши, Петрана се завръща и пълни всички зали в страната!

Всички големи зали в България е пълнила, скоро очакваме и Арена да напълни. Салони с по 700-800 места, зали с по 1000,спортни зали, а тези с по 400-500 винаги са фул. Хайде моля ти се, спри да казваш на черното бяло и да водим някакви глупави спорове.

Концерта в Обзор беше отменен заради дъждовете и това мисля, че на всички е ясно - в летният театър няма как.

За един изпълнител в България е важно да има фенове, хората да го харесват и да си купват албумите му, и да посещават концертите му. Какви участия, какви глупости говориш?!?Участие в дискотека ли? Я се осъзнай. Концертите са важни, а Глория има "топки" за да прави самостоятелно обиколки из страната и явно навсякъде има много фенове от всички възрасти. Като гледам клипчетата хората знаят всички нейни песни - това все пак са фенове спечелени през годините. Какво да прави в дискотеките посред нощ?!?Тя самата си каза, че близо 10 години е пяла по клубовете и край, иска концерти да прави защото знае че има фенове от всички възрасти, а и емоцията е друга. Участия да правела....точно тя с 25 годишна кариера и толкова много смислени песни, заради които хората я харесват , и сега да ходи само клубове и да пее песни тип Яница, Галена и т.н, за да се доказва на някакви пияни, които днес харесват една, утре друга...айде стига глупости...

А за Вип-а - при положение, че всеки един скандал/сеир е режисиран от продуцентите, тоест, те скарват участниците умишлено и те решават кой да изглежда жертва и кой лош, мисля че Глория наистина няма място там.

1.Проблема за отменения концерт далеч не е бил просто заради дъждове. Ако бе така, щяха да го проведат на друга алтернативна дата. На всеки може да се случи. На Пайнер им се случва с по 8-10 топ имена... Помним и техните оправдания за отменения концерт в Шумен. Освен това самия факт, че Глория отмени концерта, а не го отложи, говори достатъчно. Това , че е имала един провал, не променя десетките и успешни концерти с пълни малки и средни зали. Няма смисъл да реагирате остро. А и цялото лято е супер дъждовно, но концерти си се провеждат дори и в дъжд. 2018 година сме все пак

2.Ако в България музикантите разчитаха на феновете си, всички щяха да са умрели от глад. В крайна сметка музиката за тях не е хоби, а професия и всеки малко или много трябва да печели от това, което прави. За жалост в малка България това става само с участията. И на мен ми е гнусна атмосферата на чалготеките, но това е положението. Глория е вече 25 години на сцена. Удовлетворяват ли я зали с по 500-1000 човека макс според теб, когато Азис в турски клуб има 10 000на публика...

3.Не сте ли забелязали, че последните години изпълнителите на Пайнер са с железни договори и никой не е бил прецакан от продуцентите. Нали знаеш, че ако злепоставят топ име, просто за другата година, Пайнер няма да допусне изпълнителите си в къщата. Дори последните 3 години Пайнерци са най привилигировани вътре. За мен е грешка, че не влезе. Толкова хора, които сме израстнали с музиката и, бихме се насладили на участието и. Не виждам как би могла да се изложи точно Глория, която респектира само с поглед.

когато Азис в турски клуб има 10 000на публика...

Не забравяй, че Азис има по 2-3 изяви в годината, така че изобщо не го давай за пример. Трайно безработен, с конфискуван апартамент и осъден за издръжка на чаве. Няма пари гъза да си обърше тоя мангал.

Не забравяй, че Азис има по 2-3 изяви в годината, така че изобщо не го давай за пример. Трайно безработен, с конфискуван апартамент и осъден за издръжка на чаве. Няма пари гъза да си обърше тоя мангал.

Че Глория да не би да пълни НДК 3 пъти в годината???

Много си краен за Азис. Чак пък да няма пари... Азис декларира преди 9-10 години по 1 милион оборот. Самия той не се бута да пее в бг кръчмите, подобно на Глория.

Ясно, че е анти, ама ти съвсем го свали на дъното :1000 (29):

Преди 10 години 1 милион оборот може. Ама сега? Иначе на Азис е точно като на Дора (примерно) дето все обявяват как не искали да пеят из нашенско, ама всъщност никой не ги иска.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...