Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Най-категоричната звезда на жанра! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Сашо, ако всеки, който вземе готов сръбски хит, може да го направи хит и в България, както каза днес по повод "Нещо нетипично", това защо не се получи? Никога не съм твърдял за готов, сръбски хит, а конкретно твърдях ,че Диаманти беше голям хит в България и песента, като цяло е доста добра и при която и да беше попаднала, щеше да стане голям хит. Така, както Луда по теб е попаднала в Камелия. Просто има песни, които и на сръбски и на гръцки и на балгарски - все са си хитове. Толкова ли не ме разбра?! И пак ми даваш за пример дебютант. Как да се мери с Ивана? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Симеонова,слушаме хитове на тази/този варненски/а принц/са За първи път го виждам това Смяла съм се със сълзи на това нещо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 За първи път го виждам това Смяла съм се със сълзи на това нещо Аз така и не съм го гледал.Единствената пародия която съм гледал в последно време е на "Секс за ден" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Никога не съм твърдял за готов, сръбски хит, а конкретно твърдях ,че Диаманти беше голям хит в България и песента, като цяло е доста добра и при която и да беше попаднала, щеше да стане голям хит. Така, както Луда по теб е попаднала в Камелия. Просто има песни, които и на сръбски и на гръцки и на балгарски - все са си хитове. Толкова ли не ме разбра?! И пак ми даваш за пример дебютант. Как да се мери с Ивана? Борис Дали никакъв дебютант не беше тогава вече... А и имаше "Пиян" и цял албум зад гърба си. Беше и на турне лятото с това. Те и на Цеца "39.2" и "Забранени град" бяха големи хитове в България и са доста добри, но не помогнаха за кариерата на Валя особено! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Най-категоричната звезда на жанра! 1 година по-късно - "както блесна така и угасна, 3:0 падаш от Прес, аматьорка" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 1 година по-късно - "както блесна така и угасна, 3:0 падаш от Прес, аматьорка" Този пък и той... Ивана и до днес изкарва песни като "Ало, мамо". Твоята там, която не е "аматьорка", за 14 години не изпя една свястна песен. Все леглото и междукрачието си възпява! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Този пък и той... Ивана и до днес изкарва песни като "Ало, мамо". Твоята там, която не е "аматьорка", за 14 години не изпя една свястна песен. Все леглото и междукрачието си възпява! Става дума, че пропадна като стой та гледай, ако ще и злато да изкарва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Става дума, че пропадна като стой та гледай, ако ще и злато да изкарва Тоест няма значение какво пее дадена певица и как го пее?! Важни са класации и наградки? И гледания в ютуб... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Тоест няма значение какво пее дадена певица и как го пее?! Важни са класации и наградки? И гледания в ютуб... Да, лелче ... е, през 2007 още никой не следеше Ютуб :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Да, лелче ... е, през 2007 още никой не следеше Ютуб :1000 (29): За сметка на това, сега го следиш много стриктно. Да не дава Бог, Пресито да отчете по-малко гледания от Галя или Ана, че тогава ще влезеш под душа с шепа хапчета, да завършиш тежкия ден! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 За сметка на това, сега го следиш много стриктно. Да не дава Бог Пресито да отчете по-малко гледания от Галя или Ана, че тогава ще влезеш под душа с шепа хапчета, да завършиш тежкия ден! Все пак да сме верни на идолката, тя за един провален клип се нагълта Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Борис Дали никакъв дебютант не беше тогава вече... А и имаше "Пиян" и цял албум зад гърба си. Беше и на турне лятото с това. Те и на Цеца "39.2" и "Забранени град" бяха големи хитове в България и са доста добри, но не помогнаха за кариерата на Валя особено! Е Борис Дали и Валя са били певци с 2 годишни кариери и с по 1 голям хит да онзи момент. Ивана - е била със 6-7 годишна кариера, титолована, като певицата на народа + певица на годината. Нали не ми сравняраш нейния успех с успеха на кавърите на имена, като Борис и Валя. Тя и Вераника и Есил са били на турне, но това нищо не значи. Говорим за силен кавър-хит, песен била хит и в двете страни и да се даде на силно име в жанра за да стане хит и нашия език. Ето ти примери с такива песни. Ивана - Нещо нетипично / Диаманти Ивана- Шампанско и сълзи / Лопов Камелия - Луда по тебе / Луда за тобом Весела - Палаво око / Феномено Теодора - Малка черна рокля / Теос Райна - Големи думи / Мисля, че беше Деспина На прима виста се сещам за тея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Калине, като стана дума, защо не си отчел, че Преслава е тоооолкова назад в Популярни клипове на Планета офишъл?! Каква е тая лидерка, като Фики, Галин, Галена, Анелия, че и Теди Александрова и Десислава, Емануела и Константин, Джена, Мария и Азис, са отчели повече и по-гледани клипове от кралица Преси? Нали това е важното?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Калине, като стана дума, защо не си отчел, че Преслава е тоооолкова назад в Популярни клипове на Планета офишъл?! Каква е тая лидерка, като Фики, Галин, Галена, Анелия, че и Теди Александрова и Десислава, Емануела и Константин, Джена, Мария и Азис, са отчели повече и по-гледани клипове от кралица Преси? Нали това е важното?! Не винаги случва на хитове горката Освен това, на Фики, Мария (подозирам че и на Александрова), са с купени гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Е Борис Дали и Валя са били певци с 2 годишни кариери и с по 1 голям хит да онзи момент. Ивана - е била със 6-7 годишна кариера, титолована, като певицата на народа + певица на годината. Нали не ми сравняраш нейния успех с успеха на кавърите на имена, като Борис и Валя. Тя и Вераника и Есил са били на турне, но това нищо не значи. Говорим за силен кавър-хит, песен била хит и в двете страни и да се даде на силно име в жанра за да стане хит и нашия език. Ето ти примери с такива песни. Ивана - Нещо нетипично / Диаманти Ивана- Шампанско и сълзи / Лопов Камелия - Луда по тебе / Луда за тобом Весела - Палаво око / Феномено Теодора - Малка черна рокля / Теос Райна - Големи думи / Мисля, че беше Деспина На прима виста се сещам за тея. Че Весела пък колко песни е имала преди "Палаво око"?! И колко силно име в жанра да е била? Ето че няма значение стажът или името. Важното е как ще се изпее на български език, с какъв текст, аранжимент, клип и т.н. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Че Весела пък колко песни е имала преди "Палаво око"?! И колко силно име в жанра да е била? Ето че няма значение стажът или името. Важното е как ще се изпее на български език, с какъв текст, аранжимент, клип и т.н. Е добре де... може и така да е :1000 (29): : Имах предвид, че Диаманти при Камелия или Ивана , според мен все щеше да е хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Не винаги случва на хитове горката Освен това, на Фики, Мария (подозирам че и на Александрова), са с купени гледания. И така да е. На Анелия и Галена надали са. Значи Пресито както е блеснала, така е угаснала, та те са новите лидерки. Край, сега какво ще правим? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Е добре де... може и така да е :1000 (29): : Значи най-после призна, че "Нещо нетипично" е хит заради интересния текст на Мариета и хубавото изпълнение на Ивана, а не защото който и да я е взел, все щеше да гръмне! Божееее, мога да легна спокойна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 И така да е. На Анелия и Галена надали са. Значи Пресито както е блеснала, така е угаснала, та те са новите лидерки. Край, сега какво ще правим? При нея някои правила не важат, тя си е лидерка и без да има песни с 20 милиона (p.s. името и невероятният й глас участват в най-гледания клип в канала) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Значи най-после призна, че "Нещо нетипично" е хит заради интересния текст на Мариета и хубавото изпълнение на Ивана, а не защото който и да я е взел, все щеше да гръмне! Божееее, мога да легна спокойна! С половин уста признавам. Рядко си признавам такива работи ей.. : D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Янева, ти явно отдавна не си влизала в този форум щом не знаеш, че от 2011 насам в този форум Преслава автоматично става номер 1, когато изкара един хит на година, пък другите ако ще ѝ 10 да имат, и с тройно повече гледания да са. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 С половин уста признавам. Рядко си признавам такива работи ей.. : D Еееее, призна и за любима Ванчина песен, което не е малко - "Късно е"! Добре, че съм аз във форума, та Сашо да каже добра дума за лелята на фолка! Рожден ден също честити! Янева, ти явно отдавна не си влизала в този форум щом не знаеш, че от 2011 насам в този форум Преслава автоматично става номер 1, когато изкара един хит на година, пък другите ако ще ѝ 10 да имат, и с тройно повече гледания да са. Тя Преслито има години и без тотални хитове, но да не навлизаме толкова надълбоко, че ще трябва да я отпишем и нея! Щото спокойно мога да реша да попитам кой е мега хитът на Преслава през 2016? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Тя Преслито има години и без тотални хитове, но да не навлизаме толкова надълбоко, че ще трябва да я отпишем и нея! Кои са тези години? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Кои са тези години? Ами... Я дай да чуя нейния тотален хит за 2016, Калинчи? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари