SG Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Да почват да работят по балада! Сетих се и за "Най-неправилният мъж"... вярно, че не е но нивото на "Черен сняг", но на мен ми харесва, а и доста си се слушаше тогава. А тук някои твърдят, че Деса извън Пайнер нямала хубави проекти и била залязла. Дали? Това за залеза са твърдения само на Рамания, а за хубавите проекти дори не е за обсъждане. До 2006 включително Деси Слава си беше ТОП име, не по-малко голямо от тези в Пайнер. 2007 пък с Азис бяха по-обсъждани от всички други заради Брадъра, че и хитове направиха. Проблемите започнаха 2008 и се задълбочиха 2009, когато ФЕН си изградиха техни си имена и затова решиха да не залагат повече на онези, които им направиха телевизията известна. Затова Деси взе да се лута, но въпреки това съумя да прави поне по един хит на година. Коя друга залязва така? :1000 (29): На мен затова ми е смешно като тук започне да се пропуска името на Десислава- или като се говори за най-големите, или като се говори за днешните актуални, или като се заговори за най-дълго задържалите се. Тя съвсем спокойно си приспада и към трите, а в третото дори е едноличен лидер, защото никоя друга не се е задържала с хитове всяка година от 1998 досега- факт! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 В Папараци се правят на големи врачки... Как разбраха от разговор сниман острани, че има напрежение и проблем? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 В Папараци се правят на големи врачки... Как разбраха от разговор сниман острани, че има напрежение и проблем? И то от разговор на Благой и родителите му, а не на Благой и Десислава. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 И аз сега го изгледах. Постен репортаж :1000 (29): Хайде, мина вече повече от месец. Да се появяват на корицата на някое списание, ако може без Благой :1000 (29): И да оповести, че дарява хонорара от снимките за хубава кауза :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 За мен това е най-доброто от Деса през всичките години. Музика, клип, текста също е уау, изпяване . Велика песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 За мен това е най-доброто от Деса през всичките години. Музика, клип, текста също е уау, изпяване . Велика песен. И на мен това ми е едно от любимите нейни неща. Цялостно издържан проект. Те май за тази песен се бяха изпокарали с чичо Митко? Мисля, че тук е и в най-добрата си физическа форма. Без силикон, без коси, без операцията на носа и тн. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 И на мен това ми е едно от любимите нейни неща. Цялостно издържан проект. Те май за тази песен се бяха изпокарали с чичо Митко? Мисля, че тук е и в най-добрата си физическа форма. Без силикон, без коси, без операцията на носа и тн. Дам, страшна мацка е тук,тука беше в перфектна форма, за раждала наскоро жена, беше просто топ. Но тя е доста млада тук , ако не се лъжа 22-23 годишна. Иначе за музиката и текста чожем само да я поздравим. Това ми е любимо - https://m.vbox7.com/play:b1bc7afd . Много е яко да видиш твоя приятелка, как става известна и пее редом до Десислава (например) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Дам, страшна мацка е тук,тука беше в перфектна форма, за раждала наскоро жена, беше просто топ. Но тя е доста млада тук , ако не се лъжа 22-23 годишна. Иначе за музиката и текста чожем само да я поздравим. Това ми е любимо - https://m.vbox7.com/play:b1bc7afd . Много е яко да видиш твоя приятелка, как става известна и пее редом до Десислава (например) Да, на толкова е. Ама изглежда по-голяма :1000 (29): Те с Надя така и не записаха нещо двете май. Иначе аз много ѝ се кефих и на нея, страшно излъчване и глас. :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 И то от разговор на Благой и родителите му, а не на Благой и Десислава. :1000 (29): Както винаги и те търсят да врътнат интригата. Разбирам ако се чуваше какво си говорят, но така.. Ми човека може да си има други теми с родителите, защо трябва да спорят за Деса точно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Както винаги и те търсят да врътнат интригата. Разбирам ако се чуваше какво си говорят, но така.. Ми човека може да си има други теми с родителите, защо трябва да спорят за Деса точно. Защото жълтите медии като цяло очакват момента, в който Дес и Благой ще се разделят, за да направят първи голямата сензация. Те двамата още от началото са одумвани и действително са типа двойка, който много често не се задържа стабилен. Въпреки това просто няма как още отсега да знаем накъде ще се развие връзката им- току-виж показали, че има голяма любов между тях и остареят заедно. При всяко положение отношенията им не са наша работа, нито пък на медиите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 И на мен техните отношения не ме вълнуват. Просто винаги съм мислил, че като човек отгледан от разделени родители и рано напуснал дома Десислава има проблемни връзки и често е доста наивна в това отношение. Важното е да се чувства добре, има и 2 деца, за които да се грижи, така че всичко е точно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Защото жълтите медии като цяло очакват момента, в който Дес и Благой ще се разделят, за да направят първи голямата сензация. Те двамата още от началото са одумвани и действително са типа двойка, който много често не се задържа стабилен. Въпреки това просто няма как още отсега да знаем накъде ще се развие връзката им- току-виж показали, че има голяма любов между тях и остареят заедно. При всяко положение отношенията им не са наша работа, нито пък на медиите. Точно, че не е наша работа. Но се дразня, защото медиите прекаляват с това ровене в живота на хората. Винаги ми е било много грозно всичко клюкарско. Дано Деси е щастлива и да ни радва с хубавата си музика - това е важното. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Дали слуховете за четвърти дует ще се окажат верни? Мнения? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Ако има дует би било чудесно. Дано да е истина, някой запознат да каже. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Дали слуховете за четвърти дует ще се окажат верни? Мнения? Аз си мисля, че такъв ще има дори и да не е тази година. Азис сигурно си е скубал косите докато е гледал химията в Ангелите плачат. Няма как да не поиска нов дует като му знаем характера. В добри отношения са последните години. А и не е като да не е очакван дует Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Аз си мисля, че такъв ще има дори и да не е тази година. Азис сигурно си е скубал косите докато е гледал химията в Ангелите плачат. Няма как да не поиска нов дует като му знаем характера. В добри отношения са последните години. А и не е като да не е очакван дует Със сигурност не е по-очакван от дует с Преслава! Дано ни зарадва и с двамата,защото това са едни от най-добрите гласове във фолка евър! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Това за залеза са твърдения само на Рамания, а за хубавите проекти дори не е за обсъждане. До 2006 включително Деси Слава си беше ТОП име, не по-малко голямо от тези в Пайнер. 2007 пък с Азис бяха по-обсъждани от всички други заради Брадъра, че и хитове направиха. Проблемите започнаха 2008 и се задълбочиха 2009, когато ФЕН си изградиха техни си имена и затова решиха да не залагат повече на онези, които им направиха телевизията известна. Затова Деси взе да се лута, но въпреки това съумя да прави поне по един хит на година. Коя друга залязва така? :1000 (29): На мен затова ми е смешно като тук започне да се пропуска името на Десислава- или като се говори за най-големите, или като се говори за днешните актуални, или като се заговори за най-дълго задържалите се. Тя съвсем спокойно си приспада и към трите, а в третото дори е едноличен лидер, защото никоя друга не се е задържала с хитове всяка година от 1998 досега- факт! да залезеш е трърде краен стадий който са изпитвали Глория, Ивана, Орнела, Кати. ДесиСлава не беше в топа 2010 -2014, но имаше между 5 и 7 участия месечно и от 2 парчета годишно едното винаги беше успешно. Моето друго аз, Усещам, Мръсни поръчки, Мойто зайче, Забранен, Не искам без теб, Два магнита, Най неправилния мъж. Провалите са много по малко - Острието, Рамаяна, Катастрофа, Мъжете 2. Сто мечти и Черен сняг ги причислявам към златната дискография на ДесиСлава или най красивите и песни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Айде честито официално. Де си Слава и Джордан с балада на 2017 според читателите на Сигнал. Още един приз за Десислава. Да ни радва все с такива песни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Айде честито официално. Де си Слава и Джордан с балада на 2017 според читателите на Сигнал. Още един приз за Десислава. Да ни радва все с такива песни Честито! Напълно заслужено! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Честито! Напълно заслужено! Единодушно според 1.читателите на Сигнал 2.потребителите на Рамания 3.харесалите страницата ПопФолк News Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Честита категорична победа на Десислава и Джордан! На мен ми се струва, че Деси от тази година временно ще преустанови издаването на балади, за да даде най-накрая шанс и на другите. :1000 (29): Трета поредна година да разбива с балади, и то в комерс времена без почти никаква душевност в песните... Това досега не е било. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Честита категорична победа на Десислава и Джордан! На мен ми се струва, че Деси от тази година временно ще преустанови издаването на балади, за да даде най-накрая шанс и на другите. :1000 (29): Трета поредна година да разбива с балади, и то в комерс времена без почти никаква душевност в песните... Това досега не е било. Това само ДесиСлава го може. Затова е уникална и различна. Доказва се с музикантски неща. С комерсиални чекии с живот по 3 месеца всеки може! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Деса тука колко яко я пее Бели нощи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 трябва да благодари на Джордан ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 трябва да благодари на Джордан ! Е, певица с 20 години стаж... Чак пък да благодари на някакъв Джордан! Той е добър певец, но не е някакво име, сам каза каква чест за него е да пее с Десата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.