Jump to content

Препоръчани коментари

Планета Топ 20 - Октомври

7. Джена и Преслава - Тук жена му пази

8. Емилия и Тони Стораро - Как да изтрезнея

Галя най-после обясни как работи класацията: "Напомням ви, че класацията - Планета Топ 20 е изготвена благодарение на зрителския интерес към видео продукцията на Планета в YouTube - PlanetaOfficial "

И що тогава Преслава и Джена са преди Емилия и Стораро след като вторите им съкратиха разлика от повече от половин милион за месеца и от днес вече официално ги биха по гледания?

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Коментирай, че Райна и до ден днешен е една от най известните чалгарки в Мк.

Главно заради тази песен, голям хит е. Лятото се изненадах, всяка вечер я пускаха, а може би и щото си е нашо моме :Vishenka_05: :3fdb8960598fa63e:

У нашто Скопйе не е така 1000%20(29).gif

Първа асоциация за Бг чалгарка е Гергана. :3fdb8960598fa63e:

Глория е също много известна и това най-вече с Не сме безгрешни, дори все още се слуша 1000%20(29).gif

За Азис пък да не говорим, без Хабиби не минава нито една слава, нито имен ден, па и на детски рождени дни съм го чувала 1000%20(29).gif

Анелия и Преслава също, но старата черна Анелия.....

Гледанията на Преслава са си точни. Споделяния, лайкове, гледания - отговарят си. Гери-Никол като ги прави с песен, слушаща се от 10 до 25 годишни, защо да не ги прави и Преслава, при положение, че има слушащи чалга на абсолютно всяка възраст?

Гледанията на Преслава са си точни. Споделяния, лайкове, гледания - отговарят си. Гери-Никол като ги прави с песен, слушаща се от 10 до 25 годишни, защо да не ги прави и Преслава, при положение, че има слушащи чалга на абсолютно всяка възраст?

+1

Денис най-неочаквано извади егати' хитачката. Мега яка! И се чува от доста места, гледам и гледанията й много.

Туй ако някой ме прекара да си го пусна още два три пъти, че почне да ма кефи.

Туй ако някой ме прекара да си го пусна още два три пъти, че почне да ма кефи.

Бая си е зарибяващо, на Аднан частите са най

Тони Стораро feat. Анелия

Скоро!

https://www.instagram.com/p/BbKrVLwHgwm/

С какъв акъл пуска тая песен като при Сашо Жокера стана тотален хит? :1000 (29):

Тони Стораро feat. Анелия

Скоро!

https://www.instagram.com/p/BbKrVLwHgwm/

Анелия не може ли да отказва понякога? Ужас!

Тази есен само добри песни се пуснаха... Джена, Яница, Преслава, Деса и Джордан - топ! :Vishenka_05:

Само да те питам .. Няма омръзване тази песен и гледам пак е номер 1 в тренда.Преси мачка като луда :3fdb8960598fa63e:

Някога тези песни хитове N1 ... дали някога Глория би ги изпяла и изобщо ще ги чуем на живо някъде някога ...

Някога тези песни хитове N1 ... дали някога Глория би ги изпяла и изобщо ще ги чуем на живо някъде някога ...

Ако й се каже да ги изпее, може да ни прати да пасем. Предпочита да пее ”Кралица”, Облачета и т.н.

П. вече е направила 300К за днес, а има още 2 часа от нейният ден :3fdb8960598fa63e:

Мелето пак смаза с грешни прогнози.

П. вече е направила 300К за днес, а има още 2 часа от нейният ден :3fdb8960598fa63e:

Привижда ти се. Не съм давал прогноза, а изразих съмнение, че е възможен спад след почивните дни.

Аз прогнозирам, че до ден ще падне до 250К, няма как да задържи толкова дълго интереса.

Мачкай с прогнози, папи. :3fdb8960598fa63e:

Пак ли с Анелия бе, сега пък Стораро.

Да и звънна да и предложа и аз един дует ли, като гледам как не отказва...

Дано липсата и на отказ да е ограничена само до песните, че и ако и в други аспекти не отказва ще бъда принуден да проявя интерес :D :D :D

Анелия е брутално забавна- тя наистина не отказва на никого! :1000 (29):

Още съм шокиран как тази година вместо да отбележи подобаващо 15 години на сцена, тя реши вече тотално да си срине нивото в кариерата и да си прецака засилката, която Дай ми още ѝ даде... А можеше да е първата категорична лидерка след Галена и Преслава...

От супер много време не се беше случвало чалга песен да не ми писне на 2-рия ден, може би от "Няма да ти пиша". Изкърти Преси отново!

Седим си със състуденти в университета и уж работим, нали. :1000 (29): Та съм си пуснал "Още те обичам" и унгарецът до мен се заглежда. И някъв: That video looks so Bulgarian. :1000 (29):

2 440 000 гледания за седмица и първо място в Трендинг! Богиня! :Vishenka_05:

Много хвалба за песни всякакви напоследък. Така беше и пролетта. И дойде стадион "Спартак" във Варна и на другия ден целия форум оплю пролетта. Смятам, че ще падне голям смях, ако същото стане и след "Колодрума" в Пловдив. Или поне този път няма да спестя иронията на няколко сладки душици тук. :happyppl:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...