Western Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Вери найс! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Ще е много силен и интересен сезон определено! За сега почти всички ми харесват и са ми забавни. Дано само им дават и интересни мисии. А Мегз само как гледаше роклята на тая Енджи ли как се казваше така я гледаше, че не е истина Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Енджи за момента ми е фаворит! Предполагам, че ще имам и други в последствие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Даниел и Алекс са супер тандем...много ме кефят как се ядат един друг..много яки...обаче тоя траверс Гани е мега ужасна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Ооох лудо влюбена...от 2 седмици Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Фаворити до момента са ми: Александра Богданска Мария Енджи Мегз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Ооох лудо влюбена...от 2 седмици От две седмици са женени. Джулияна ме кефи, дано не се издъни много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Любимки засега: Александра Б. Сашка Мегз Мария Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Къде мога да гледам визитките на съквартирантите до сега? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Къде мога да гледам визитките на съквартирантите до сега? https://www.vbox7.com/user:vipbrother&p=allvideos Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Нямаше как да минат без античалгар Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Знаете ли кой пореден сезон на Биг Брадър е това? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Знаете ли кой пореден сезон на Биг Брадър е това? 19-ти май. 5 нормални, 1 фемили, 9 випа и 4 олстарса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Знаете ли кой пореден сезон на Биг Брадър е това? На Вип-а мисля, че е 9-ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Нямаше как да минат без античалгар Таа пък овца влезе като егати и цървуланата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Демонично силен каст. Петков е непоносим! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 https://www.vbox7.com/user:vipbrother&p=allvideos Не тръгва от чужбина. Ще изчакам да го качат в нова плей.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Не тръгва от чужбина. Ще изчакам да го качат в нова плей.. Вече са качени тези, които са влезли до момента. https://play.nova.bg/programi/vip-bradur Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Кво ги пита Алфредо тез двамата, че им викаше "има нещооо"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 19-ти май. 5 нормални, 1 фемили, 9 випа и 4 олстарса. Точно https://trakt.tv/shows/big-brother-bg Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 След влизането на всички, най-интересни ми остават тези, които изредих и преди малко- Сашка, Мария, Маргарита, Мегз. Другите трябва да ги видя повечко, за да си изградя мнение. Мисията с уреждането на Сашка и Алфредо е колкото забавна, толкова и нелепа. Къде ги виждат точно пък те да се влюбят и да си разбият браковете, за да си признаят, че са си 'сродните души'? А ако евентуално вземе, че се получи, ще е 100% нагласено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Мария к'ва е тая коледна пижама бе,мила :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Мария к'ва е тая коледна пижама бе,мила :1000 (29): Сигурно струва колкото цялата къща барабар с екипа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Сигурно струва колкото цялата къща барабар с екипа Спор няма.😁 Инджи и Златков - 🔝🔝 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Утре кой ще влиза още? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари