Jump to content

Препоръчани коментари

Деми съобщи сега, че отменя днес концерта си на O2 арена заради зравословни проблеми с гласовите й връзки. Деми казва, че със сълзи на очи отменя концерта и се извинява на всички фенове, които са пътували с кола, самолет, за рожден ден и че ако не отмени концерта, трябва да отмени цялото си турне. Тя затова пя с големи проблеми вчера на Summertime Ball на радио Capital FM, усещаше се, че има нещо.

Тя вече няколко месеца забелязвам, че има проблеми, кой знае как я юркат. Дано си почине и възстанови нормално.

Еми поне това не ли е успех? :1000 (29):

Други с 10 години без хитове правят турнета в казината в родните им страни а кралицата само на стадиони на други континенти :Vishenka_05:

Защо изобщо им се обясняваш? Всичко е нагласено и платено, илюминати, нов световен ред, рептили...Бионсе сама плаща на хората да ходят по стадионите...много ми е интересно ако другите, набедени за велики поп-кралици от нейното време Бритни, Кристина, Джей Ло обявят турнета на стадиони в Европа какъв капацитет ще запълнят?

• Like 1

Това пък дали ще напълниш даден стадион или не, не говори за успехът на концерта или турнето ти. Не е празен, нали?

Много хубав е бил Летния бал на Capital вчера на стадион "Уембли". Всички са пяли на живо, а Чарли докато пее, завалял и дъжд.

Хората коментират защо канят Луиса Джонсън за 3-та поредна година една и съща песен да пее.

Преди Зейн беше също поканен да пее, той отказа в последния момент.

Това пък дали ще напълниш даден стадион или не, не говори за успехът на концерта или турнето ти. Не е празен, нали?

Така ли? А кой е признакът за успех на едно турне?

Бионсе е най-прехваленият световен изпълнител. Та тя дори няма дискография за света.
Колаборацията на Troye Sivan и Ариана излиза на 13-ти юни.

А с Ники? Някъде четох, че трябва тия дни да излезе.

Фонси ще пребори ли Официалната песен за Световното тази година след като на 14 юни му излиза новия сингъл

Бионсе е феномен в шоубизнеса днес, пригответе се и Тейлър лека полека става новата Би в тази посока. :Vishenka_05:

• Thanks 1
Бионсе е феномен в шоубизнеса днес, пригответе се и Тейлър лека полека става новата Би в тази посока. :Vishenka_05:

Не ме кефи Суифт-скучна и безлична е.

Шакира, Иглесиас са най-скучните изпълнниители в момента на турнетата си. Даже Фонси в момента е по-интересен на турнето си, както и Blue и Backstreet Boys.

И Малума също е скучен на сцена.

Шакира никаква класа не показва в момента на турнето си, ужасен глас и хората коментират, че нищо интересно не предлага нищо, че днес ще пее в О2 Арена.

Гледам сегашните концерти на Рики, Джей Ло, Бекстриийт бойс- да ти е драго да ги гледаш- всичко изпипано до край- сцената му сцена, хореография, балет, дрехи- красота- при другите изброени само дето си даваш парите- никакво качество, никаква идея.

This one's for you всъщност е песента за Европейското по футбол 2016, Ариана я е записала, но в последствие я е отказала и официално беше изпълнена от Зара Ларсон.

Това, което El Gato е пуснал, мисля, че е някакъв кавър.

Ариана обаче е страхотна- с Bang Bang преди няколко години се опита да спаси кариерата на Джеси Джей, а понастоящем се опитва да направи същото и за Ники. Само нейната кариера няма нужда от спасение. :3fdb8960598fa63e:

Макар и да не я харесвам особено като човек определено се кефя, че такъв талант като нея се оформя като една потенциална легенда. Поне една поп звезда да отсрамва жанра насред рап инвазията.

Ариана обаче е страхотна- с Bang Bang преди няколко години се опита да спаси кариерата на Джеси Джей, а понастоящем се опитва да направи същото и за Ники. Само нейната кариера няма нужда от спасение. :3fdb8960598fa63e:

Макар и да не я харесвам особено като човек определено се кефя, че такъв талант като нея се оформя като една потенциална легенда. Поне една поп звезда да отсрамва жанра насред рап инвазията.

Абсолютно! :Vishenka_05:

Сега се надявам тази и другата седмица с трите колаборации с Трой и Ники, да разбие.

Аз за разбиване не знам, доста различни песни стават хитове в момента (не говоря за Билборд, а по-скоро в Европа) и почти никой не слуша поп. Но ми се иска нещо качествено.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...