Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 34
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Брутална песен и видео! Много ме кефи и чакането за нова песен от 2 години определено си заслужаваше! С тази песен Есил тотално размаза! Хипер добра е, отдавна не беше пускала нещо толкова силно и с хитов заряд. Видеото е танцувално, лятно и яко. Любима ми е визията с черното.

Ее, супер е, Есил е класа! Ей такива песни ми се слушат.

Единствено можеше да мине без толкова обработка на гласа, но явно е търсен ефект.

Класа! Заслужава да стане хит песента, но едва ли... Успех!

Хайде да видим сега що за стока са (сме) чалгарите. Това парче ако не стане хит значи нищо не става от нас. :D Всичко е супер свежо и модерно - текст, музика, аранжимент. А за изпълнението да не говорим - Есил е голяма, удоволствие е да слушаш песните й.

Песента е супер и Есил е много красива! Ще стане хит, определено!

Доста зарибяващо парче. От много време не ме беше грабвала така чалгийка.

Есил е прелестна, отдавна беше време за нови песни. Винаги са ѝ музикантски и в неин собствен стил.

Есил си е Есил. Тя и Малина могат да се върнат изведнъж от нищото и да изкарат бруталната песен.

Не е лоша, но не е по-добра от "Излишен" например, за моя вкус.

Но откъм клипове много свали нивото, явно няма пари и не ѝ се влага в това.

Много добра песен и виждам, че има интерес и хората и дават шанс.

Благодарение на развития канал Есил може да скандализира с хит.

Успех на проекта.

Много свежо, различно парче! И клипът е добър. Есил ме изненада много приятно, заслужава да има хит.

Песента е много яка, но започва доста тегаво. Първите 20 секунди са най-важни, а те не грабват. Освен това видеото е супер тъпо... типичен чалга клип.

Не ми се вярва да се наложи. Иначе, би звучала добре и в клубове.

Брутална песен и видео! Много ме кефи и чакането за нова песен от 2 години определено си заслужаваше! С тази песен Есил тотално размаза! Хипер добра е, отдавна не беше пускала нещо толкова силно и с хитов заряд. Видеото е танцувално, лятно и яко. Любима ми е визията с черното.

Жестока е песента! Определено ще си я слушам доста това лято. Хич не ми дреме дали ще стане хит или не.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...