Jump to content

Препоръчани коментари

Планета Топ 20 - Април

1. Теди Александрова ft. Азис & Наси - Подгряващи звездички

:roll1:

Кой е споменал Камелия? Тя си е супер в нейното предаване, също както Десислава е супер в нейното. Въпросът ми е конкретно към Фокс и само за Десислава.

Той ще я спомене. Провокираш го да говори за това.

Той ще я спомене. Провокираш го да говори за това.

Провокирам го да обясни защо теорията му пропадна. От него си зависи дали ще реши да насочи това към поредният безсмислен спор по темата, в която дори останалите фенове на Деса и Кама в последно време не искат да участват. Пък и е възможно да не намеси Камелия, а просто да извади нова теория за Десислава, интересно ми е да видя каква ще е... :3fdb8960598fa63e:

Фокси, коментирай пропадането на теорията ти, че на Деса са ѝ подарили победата като Ваня Костова само защото имала рожден ден... :3fdb8960598fa63e:

Разбира се, че нищо не е пропаднало и разбира се, че всичко е предвидимо. Дават и образи на дебели жени, в които може да влезе, за да не е съвсем пропаднала. Защото колкото и да се прави на англосаксонска певачица, челгата в нея извира като вулкан. Забелязвам също, че в това караоке сериозно се толерира производството на образи на български изпълнители, за да се наложи мнението, че и ние сме създали нещо за света. Този позьорски патриотизъм произведен от устата на смачкан и финикийско подплатен позиращ простак като Фънки издава пълната несъстоятелност на това така наречено шоу. В крайна сметка какво разбираме от великите "победи" на Деса в "Като две капки простота"? Че тя може да бъде и естрадна и оперна певица ли? Та това е смешно за прескачаща от цвят на цвят чалгарка, която собствените си песни не може да изпее на живо вече. Няма да ти давам линкове към интервюто на Румънеца и Енчев от ония дни. Ще ти стане гадно като "десов" патриотар.... :ad:

Разбира се, че нищо не е пропаднало и разбира се, че всичко е предвидимо. Дават и образи на дебели жени, в които може да влезе, за да не е съвсем пропаднала. Защото колкото и да се прави на англосаксонска певачица, челгата в нея извира като вулкан. Забелязвам също, че в това караоке сериозно се толерира производството на образи на български изпълнители, за да се наложи мнението, че и ние сме създали нещо за света. Този позьорски патриотизъм произведен от устата на смачкан и финикийско подплатен позиращ простак като Фънки издава пълната несъстоятелност на това така наречено шоу. В крайна сметка какво разбираме от великите "победи" на Деса в "Като две капки простота"? Че тя може да бъде и естрадна и оперна певица ли? Та това е смешно за прескачаща от цвят на цвят чалгарка, която собствените си песни не може да изпее на живо вече. Няма да ти давам линкове към интервюто на Румънеца и Енчев от ония дни. Ще ти стане гадно като "десов" патриотар.... :ad:

Райна Кабаиванска не е дебела, но пак ѝ се получи. :whistling:

А Деса хората доста отдавна си я знаят, че пее всичко, така че чрез това предаване тя просто припомня вече ясното.

Планета Топ 20 - Април

1. Теди Александрова ft. Азис & Наси - Подгряващи звездички

2. Галин ft. Емануела - 5,6,7,8

3. Джулия ft. Анелия - За мене край си

4. Анелия - Дай ми още

5. Яница ft. Галин - Няма да ме купиш

6. Галена - Moro Mou / Бебето ми

7. Емилия и Цеци Лудата Глава - Напусни

8. Роксана ft. Румен Борилов - Хиляда пъти

9. Кали ft. Азис - Имаш ден

10. Константин ft. Деси Слава - Аз бях тук

11. Фики - Ако искаш

12. Деси Слава - И на всички като тебе

13. Емануела - Почти перфектен

14. Галин ft. Преслава - Царя на купона

15. Цветелина Янева ft. Галин - Да те бях зарязала

16. Теди Александрова ft. Азис - Ня'а проблем

17. Анелия - Unutamam

18. Кали и Илиян - Мафия

19. Емануела ft. Мария Цветкова - Незабравима

20. Анелия - Гот ми е

Стигнаха дъното с слагане на Теда на първо място. :mf_surrender:

Тази класация на Планета не се ли изготвяше на база гледанията за изминалия месец? Ако е така, ясно защо Теди е номер 1.

Кралица Джулия отново в ТОП 3. :Vishenka_05:

Фокса пак е прав, просто чалгата е на трагично ниво, вижте им гледанията, миналата година за месец разбиваха, сега дори и Галена е със слаби. Няма награди, няма концерти, няма хитове.

Райна Кабаиванска не е дебела, но пак ѝ се получи. :whistling:

А Деса хората доста отдавна си я знаят, че пее всичко, така че чрез това предаване тя просто припомня вече ясното.

Не, Деса НЕ пее всичко и това го знаят и децата. Но на вас много ви се иска тази лъжа да се върти в оборот 20 години. Защото създава един измислен и много фалшив образ на самата Деса, който изглежда като гротеска в очите на хората, най-вече на тинейджърите, които за пръв път и стъпват на живи участия. Знам, че това е най-големият нейн и ваш страх и затова така настоятелно бягате от него вече толкова години. Нямам нищо против, тя да е щастлива да и чешат егото с подобни измислени детски лъжи за нея, с които да спечели някаква аудитория временно. Но когато идат да я видят наистина излъганите, втори път не стъпват на нейни изяви. Това е така от 15-17 години и не се е променило. Телевизионната измама е временна. Клубното и концертно размазване е до живот. Деса и 97,5% от чалгарките избраха първото и затова днес чалгата е на този хал. Просто ги разкриха, осмяха и задраскаха в тефтерчето, за съжаление, защото има хляб в много от тях. С вечното търсене на мекото на баницата и градене на кариера по линията на най-малкото съпротивление се стига до кривата круша. Целият Пайнер вече е под крушата....

Фокси, коя се справя по-добре в Капките - Преса или Деса, и коя в клубните и концертни участия?

Фокса пак е прав, просто чалгата е на трагично ниво, вижте им гледанията, миналата година за месец разбиваха, сега дори и Галена е със слаби. Няма награди, няма концерти, няма хитове.

Тук за жалост трябва да се съглася. От началото на годината единствено Moro Mou и дуета на Галин и Емануела могат да се нарекат песни, които масово се знаят. Останалото или изобщо не се знае, или е забито само в дискотеките.

Странно ми е, че ще трябва да се съглася и с Фокси, че на практика в момента Десислава и Камелия са ТОП откъм някакво отразяване от българина- всяка седмица в национален ефир, гледани дори и от хора, които не се интересуват от чалга.

Но все още смятам, че в момента просто сме свидетели на рестарта на системата. Спряха наградите, които контролираха всичко и в момента вече самите хора могат да избират без да им се влияе. Но междувременно повечето изпълнители пускат еднотипни комерси, на практика са върнахме към 90-те. Дали в бъдеще ще последва нов златен период?

ПП: Фокс, няма да ги отговарям за Деси Слава, просто ми беше интересно какво ще кажеш по въпроса.

Фокси, коя се справя по-добре в Капките - Преса или Деса, и коя в клубните и концертни участия?

Преса ми хареса като Тина Търнър. Деса като Ваня Костова. За мен интересът към участието на Преса бе в пъти по-сериозен просто, защото тя е много по-сериозната звезда към момента, на своето участие. Но пък сезона, в който участва Деса е безумно слаб, с изтъркана концепция и много по-слаб интерес. Не можем да се сърдим на Мъгърдич, че търси комерса в момента, за да дръпне някаква осиротяла аудитория. Единствената такава, която е на разположение е чалгарската, която бе изтрита с гумичка в конкурентният формат "Гласът на България". Г-н Халваджиян е отчаян, защото в сравнение със сезона на Преса, когато живееше в атмосфера на лидер в пролетните риалитита, днес са му потънали гемиите и кани в "Като 2 капки простота" дори чалгари, които да помагат в изграждането на своите образи и това върви като пропаганда цялата седмица преди самия концерт. Преса не можеше да се радва на такъв лукс, за нейно съжаление. Затова и "победите" на Деса зачестиха въпреки, че още преди да е започнал "Като 2 капки простота" негласно се говореше, че Люси е поканена, за да победи.

Е, да, но Преса прибра 250К, а Деса дори по-малко от 1/3 - 80 К.

Това за Преслава ви се струва така заради наложеното от предишните години и заради поначало по-високия ѝ хонорар. Но всички видяхме, че миналата година Десислава измести Преслава, както направиха и Галена, Анелия и Емануела. Това, че Преслава си се е наместила удобно в една позиция, в която дори и да не прави нищо пак я смятат за голяма, не значи, че в действителност няма други по-големи.

Въпреки това ми се струва, че Преслава пак нацели сравнително успешно парче. Не по-голямо от Moro Mou (ако ще сравняваме двете вечни конкурентки), но все пак силно.

Това за Преслава ви се струва така заради наложеното от предишните години и заради поначало по-високия ѝ хонорар. Но всички видяхме, че миналата година Десислава измести Преслава, както направиха и Галена, Анелия и Емануела. Това, че Преслава си се е наместила удобно в една позиция, в която дори и да не прави нищо пак я смятат за голяма, не значи, че в действителност няма други по-големи.

Въпреки това ми се струва, че Преслава пак нацели сравнително успешно парче. Не по-голямо от Moro Mou (ако ще сравняваме двете вечни конкурентки), но все пак силно.

Измести я с какво - хонорар, бройка участия, приходи за годината?

Повечето участия са за година напред. Виж Джена колко много участия имаше пред 2016, а няма хит от началото на 2015г. Поне 2 години суша според мен са нужни за някое топ име, за да му намалеят драстично и участията.

Всички тези неща се въртят около едно нещо- участията. Клубовете от край време си канят Преслава, защото уж е 'най-голямата'. Дори наскоро като бях на едно нейно участие ди джеят специално го повтаряше постоянно, да не си помислят хората друго.

Междувременно Десислава и останалите я смачкаха с всичко, което определя един изпълнител като 'актуален'- брой хитове, оценяване на продукциата от хората, качество на продукцията, спечелени класации и дори спечелени награди (Сигнал).

Това ме подсеща, че Десислава и Галена още не са посетили Емилия Стоянова, за да си вземат статуетките, дано скоро да гостуват.

Преса ми хареса като Тина Търнър. Деса като Ваня Костова. За мен интересът към участието на Преса бе в пъти по-сериозен просто, защото тя е много по-сериозната звезда към момента, на своето участие. Но пък сезона, в който участва Деса е безумно слаб, с изтъркана концепция и много по-слаб интерес. Не можем да се сърдим на Мъгърдич, че търси комерса в момента, за да дръпне някаква осиротяла аудитория. Единствената такава, която е на разположение е чалгарската, която бе изтрита с гумичка в конкурентният формат "Гласът на България". Г-н Халваджиян е отчаян, защото в сравнение със сезона на Преса, когато живееше в атмосфера на лидер в пролетните риалитита, днес са му потънали гемиите и кани в "Като 2 капки простота" дори чалгари, които да помагат в изграждането на своите образи и това върви като пропаганда цялата седмица преди самия концерт. Преса не можеше да се радва на такъв лукс, за нейно съжаление. Затова и "победите" на Деса зачестиха въпреки, че още преди да е започнал "Като 2 капки простота" негласно се говореше, че Люси е поканена, за да победи.

Деси Слава като Сюзън Бойл не ти ли хареса също? Не мисля, че победите на Деса се дължат на гореспоменатата причина или поне не в голяма степен. Факт е известно залитане към фолка в бутона на късмета, но отношението към жанра отново е подигравателно. Просто последните 2 образа на Деса й паснаха перфектно, не й се налага да се кълчоти, а просто да пее трудни песни. Нещото, в което е най-силна.

При Преслава тепърва ще усети липсата на награди и концерти. Да не говорим, че тя вече обиколи и всички оборотни риалити програми. При нея единственият спасителен ход е някакъв мегахит в скоро време, но не се очертава.

При Преслава тепърва ще усети липсата на награди и концерти. Да не говорим, че тя вече обиколи и всички оборотни риалити програми. При нея единственият спасителен ход е някакъв мегахит в скоро време, но не се очертава.

Коментирай веднага този паметен миг - след 10:44 !!! :Vishenka_05:

Коментирай веднага този паметен миг - след 10:44 !!! :Vishenka_05:

Страшна е тук, всички я харесвахме. А бяха други времена, както самата тя пее.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...