Jump to content

kotaraka

Ramaniасs
  • Коментари

    125
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от kotaraka

  1. Добре са орязали Емилия.Няколко пъти забрави танца и обърка текста.Емрах по едно време започна да я гледа на кръв. :1000 (29):
  2. kotaraka

    Online: Gery-Nikol - Над закона

    :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):
  3. Даммм, много е секси. Аз отивам да лъскам на тази снимка.. Лек ден !
  4. Видяхме те и теб какво говориш:
  5. Проблемът не е, че не може да преодолее здравословния проблем, а просто я мързи и не иска. Щом Ивана е с фигура на 20-годишна... ок.:1000 (29):
  6. Защо си вярвате, че Андреа някога ще се завърне ? След като напусна Пайнер, никой не я брои за жива освен вас. И тя много добре го знае това, че вече няма начин да си завърне позициите, а вие тука се чудите с какво да я оправдаете.Дори и да има вероятност това да се случи, дотогава Андреа ще го прави на Яница.
  7. Да, много кофти. Не е като педофилката да се движи и изкривява стени по клиповете си.
  8. Вече имаме какво да слушаме
  9. kotaraka

    Чат мания

    Много знаеш ти какво търсим ние...Не се обаждай неподготвен. Ти си този който ще търчи отново в края на месеца и ще се прибере отчаян. Не забравяй как орева, че не можа да отидеш на концерта в Пловдив. И се научи какво е да изразяваш мнение. В случая не означава в 10 изречения да повтаряш "лайна".
  10. kotaraka

    Чат мания

    Никой не е виновен, че ломската не обръща внимание на феновете си, които се броят на пръсти. Просто сменяй любимката...
  11. 1.Много си вярва и няма самооценка. 2.В клиповете си изглежда като евтина проститутка. 3.Прекалява с еднаквите песни. Глория
  12. В Понеделник ще е Галин.
  13. Дам, а тука фючеринга пръсна гледанията...
  14. Само се броят някакви гледания и то купени. Това според мен не е никакъв фактор. Добре че каките не падат толкова ниско да надуват цифрите под клиповете. То иначе реално никоя няма начин да чукне дори милион. Особено Яница да направи близо 9 милиона на тая песен - Абсурд !
  15. Аз даже където и да отида питах дали имат касетофон, носих със себе си първият и албум. Сега всичко е толкова достъпно и лесно, пускаш си колкото пъти искаш в Youtube.
  16. Много кофти, даже и Нов Фолк няма. Как ще разберем сега колко касети е продала Глория през 2017 ?
  17. @Danger. Помниш ли когато през 2003г. Яни спечели награда за този шевдьовър
  18. Дали днес ще чуем Янка
  19. kotaraka

    Online: Кали - Пионката

    Smith: Аман от ужасните филтри на Люси!
  20. Ломската и това не може да предложи. Да ти напомня, че на последния концерт "бездарната" пя на живо за разлика от Теда.
  21. Нагло е да кавърдиса турската песен и да я пише авторска, мислейки си че никой нама да се усети. Сега орева и кара хората да агитират да и връщали клипа. То ако ставаше така..
  22. Някой да им обясни, че Яница не е Дебора за такива нелепи песни и клипове. Хубаво Кристиана намаза от цялата работа, ама Яница...
×
×
  • Create New...