pacho Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Дано някоя да пусне нещо по - така наше фолкаджийско, че ни засръстиха с мангалски вокали и арабски семпли. Например нещо от сорта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 5 Author Report Share Публикувано Юни 5 Първия провал на Райна - трудно се преживя. Защо не ви хареса ? Колко по-лоши песни са ставали хитове! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Първия провал на Райна - трудно се преживя. Защо не ви хареса ? Колко по-лоши песни са ставали хитове! Спомням си, че като излезе беше тотален шок за всички - на ниво "Така се случи" на Мария Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Спомням си, че като излезе беше тотален шок за всички - на ниво "Така се случи" на Мария Така се случи е жестока, просто гадно изпълнена, но се свиква след петото слушане. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 5 Author Report Share Публикувано Юни 5 Спомням си, че като излезе беше тотален шок за всички - на ниво "Така се случи" на Мария После обаче спаси положението с ''Нещо неморално''. Да, и аз си спомням колко негативни коментари имаше в сайта. Тогава я направихте на нищо а изпаднахте в екстаз като в един ден излезнаха Милица, Мария и Малина. пс Виж си фейсбука. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 После обаче спаси положението с ''Нещо неморално''. Да, и аз си спомням колко негативни коментари имаше в сайта. Тогава я направихте на нищо а изпаднахте в екстаз като в един ден излезнаха Милица, Мария и Малина. пс Виж си фейсбука. Подсети ме за един невероятен хит и ужасно скандален клип - "Мъжете са лесни". Мигом си я пускам за отпускане и тонизиране преди лягане! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Кака Андри мачкаше жанра! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 5 Author Report Share Публикувано Юни 5 Подсети ме за един невероятен хит и ужасно скандален клип - "Мъжете са лесни". Мигом си я пускам за отпускане и тонизиране преди лягане! Милица на беше ли плакала докато отг. на въпросите в лайф защото били много обидни и груби ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Обаче Рена е кралицата на плейбека. За 10 години няма едно изпълнение на живо. Та тя няма къде да се изяви толкова, през това десетилетие Пайнер направиха толкова концерти и турнета, дори Фен имаха награди и турне. На турнето на Фен всъщност имаше покана и щеше да участва в няколко от градовете, но понеже не е нахална да звъни, подсеща и дотяга не се случи. Но през това време станаха факт "Великолепната шесторка", концерта с Мирослав и Шабан "Мост на балканите", юбилейния концерт на дует Ритон в НДК, на който изпяха на живо "Трябва да чакаш", 3тия и концерт в НДК и двата на Лепа Брена, в които участваше. На нейния концерт единици бяха песните на плейбек - новите и непознати от сръбския албум предимно, другото на живо с бенд. На Брена в Арена Армеец и двете песни бяха на живо, макар и със сингбек, а на този, преди два месеца всички нейни си песни + "Джурджевдан" и "Зора е" (акапела). Оставям трите и участия в концертната програма на Пирин Фолк - 2007 беше пак с "Моя Българийо" не знам дали не са подменили аудиото, за по - добър звук, но май със "Скитници" и микса от '10 бяха на плейбек, да. Иначе и на промоцията си на "Виж ме" и лайфовете по Сърбия за "Опа, опа", наградите на Нов Фолк '11, имаше и на СК фолк концертче някакво - разбираемо на плейбек, както и гостувания на промоции и предавания като Шесторката (след нейния сезон). Турнетата и спадат към участията, тях не ги броя. И пак ето, че намираше начин, талантът винаги си намира сцена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Аз трепна в очакване на коментара на Фокса за отменения концерт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Та тя няма къде да се изяви толкова, през това десетилетие Пайнер направиха толкова концерти и турнета, дори Фен имаха награди и турне. На турнето на Фен всъщност имаше покана и щеше да участва в няколко от градовете, но понеже не е нахална да звъни, подсеща и дотяга не се случи. Но през това време станаха факт "Великолепната шесторка", концерта с Мирослав и Шабан "Мост на балканите", юбилейния концерт на дует Ритон в НДК, на който изпяха на живо "Трябва да чакаш", 3тия и концерт в НДК и двата на Лепа Брена, в които участваше. На нейния концерт единици бяха песните на плейбек - новите и непознати от сръбския албум предимно, другото на живо с бенд. На Брена в Арена Армеец и двете песни бяха на живо, макар и със сингбек, а на този, преди два месеца всички нейни си песни + "Джурджевдан" и "Зора е" (акапела). Оставям трите и участия в концертната програма на Пирин Фолк - 2007 беше пак с "Моя Българийо" не знам дали не са подменили аудиото, за по - добър звук, но май със "Скитници" и микса от '10 бяха на плейбек, да. Иначе и на промоцията си на "Виж ме" и лайфовете по Сърбия за "Опа, опа", наградите на Нов Фолк '11, имаше и на СК фолк концертче някакво - разбираемо на плейбек, както и гостувания на промоции и предавания като Шесторката (след нейния сезон). Турнетата и спадат към участията, тях не ги броя. И пак ето, че намираше начин, талантът винаги си намира сцена Сериозно ли написа такъв роман заради това, че -А. се e объркал и вместо "Вера" е написал "Рена"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Аз трепна в очакване на коментара на Фокса за отменения концерт. Той сигурно ще пие и яде 3 дни в тяхна чест. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 :1000 (29): :1000 (29): Кърти ги Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Деситу била бременна ?? Дали ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Деситу била бременна ?? Дали ? Предполагах, че напълнява от менопаузата Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Всичко това е доказателство, че българо-турския проект “Дай ми още”/ “Unutamam” на Анелия е изключително успешен, както у нас, така и в южната ни съседка. Певицата показа, че има музикален нюх и за нея не е проблем да се утвърди и на международната сцена. Може би затова и следващата песен, което тя ще ни представи, е в дует с гръцки изпълнител. Заедно с младия секссимвол Кириакос Георгиу Анелия засне видеоклипа на песента на полуостров Ситония в Северна Гърция и с него двамата ще атакуват музикалните класации това лято. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Какво се случва с лицето на Емануела?Доста погрозняла ми се струва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Предполагах, че напълнява от менопаузата Каква менопауза на 30г? Все говорите глупости, ама чак такива.. Деса може да е всякаква там каквато я изкарвате, ама дърта и в менопауза!??! Сериозно прекалявате някой път с простотиите.. Какво се случва с лицето на Емануела?Доста погрозняла ми се струва Мислех, че само аз го забелязвам Нещо носа си е правила и устните.. и направо потрес.. А беше една от най-красивите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Как на 30, като е на 40? Има случаи, в които можеш и на 35-6 да влезеш в менопауза, с майката на един приятел така се получи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Сериозно ли написа такъв роман заради това, че -А. се e объркал и вместо "Вера" е написал "Рена"? Даже забравих, че беше канена и в "Пей с мен", фестивалите също не броя Базикам се, ами не ми представлява никаква трудност, гледам и аз да се включа. Тук знам, че съм компетентен и няма да се изкажа неподготвен, за това дори и го написах бързо. В смисъл приятно ми е, какво толкова - многословен съм си Иначе усетих, че нещо в цялата тема Рени не се връзва, но се намесиха няколко изпълнители, та си помислих, че вмята и за Рени в това отношение, а и нормално да си помисля така, не е една буква сгрешена. Иначе Вероника от 10 години къде и тя да се изяви, не пее от години, аз не се и сещам за нейно живо изпълнение Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Може да е в предменопауза. ПС: Вероника ли напусна Пайнер или я изгониха? Мисля, че бях задавал въпроса, но не се сещам за отговор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Планета Топ 20 - Май 1. Емануела - Виновна 2. Преслава - Пада звезда 3. Роксана ft. Румен Борилов - Хиляда пъти 4. Теди Александрова ft. Азис и Наси - Подгряващи звездички 5. Константин ft. Деси Слава - Аз бях тук 6. Галин и Емануела - 5,6,7,8 7. Анелия - Дай ми още 8. Галин - Мойта дама 9. Джордан - Не те боли 10. Джулия ft. Анелия - За мене край си 11. Кали ft. Азис - Имаш ден 12. Фики - Ако искаш 13. Галена - Moro mou / Бебето ми 14. Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - #Напусни 15. Илиян - Дзак, дзак 16. Яница ft. Галин - Няма да ме купиш 17. Емануела - Почти перфектен 18. Джена - Коя 19. Кали и Илиян - Мафия 20. Деси Слава - И на всички като тебе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Може да е в предменопауза. ПС: Вероника ли напусна Пайнер или я изгониха? Мисля, че бях задавал въпроса, но не се сещам за отговор. Напусна, защото се чувстваше недооценена през последните години. Как ще са я изгонили, даже я бяха убеждавали да остане. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Как на 30, като е на 40? Има случаи, в които можеш и на 35-6 да влезеш в менопауза, с майката на един приятел така се получи. На 37 или 38 е, не знам все още. и това са мноооого редки случаи. И са пак когато навърши 40. И за такива неща. И това само показва какъв е един човек, говорещ за такива работи. Ако не дай се Боже и на някоя жена от семейството, надали ще ви е така смешно. За едни чалгаджийки такива глупости, че не е истина. Хич не ми дреме за Деса де, нито ми е приятелка, нито роднина. Ама е грозно просто, "майтапи" за такива неща дето е важно за една жена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари