Jump to content

Споделете  

88 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

На кой канал залагате когато сте пред телевизора ??

• Отговори 45
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Нова, по БТВ гледам рядко Слави и от време на време някой филм.

Рейтинга не е до това кой канал предпочитаме, какво дават по него, а кой седи у тях пред телевизора да върти бройка.

Аудиторията на БосфорТВ е по-възрастна, и по-от провинцията, съответно повече кисне у тях пред телевизора.

По тая логика дори да пуснат съхнеща боя, растяща трева, статик -пак ще навъртят цифра по-висок рейтинг от Нова. Което междудругото би било идейно от тяхна страна, и без това най-новото в ТВ света било слоу телевижън, ако се вярва на информацията идваща от по-северните от нас страни.

Нова ог години. Дори на помня кога за последно съм гледал БТВ.

Нова.

бТВ е над Нова само в качеството на картината.

БТВ отдавна не е това, което беше, дори рейтингът на Слави Трифонов е крайно нисък вече, а какво остава за сутрешния блок и централната им емисия новини.

Неслучайно една камара журналисти отидоха в НТВ.

Нова тв.

Хм... Интересни резултати...

Що пак го мъчите, питам аз? :3fdb8960598fa63e:

На сто процента НОВА.

Миналата година за един месец гледах един сериал по БТВ и т'ва е.

Последното нещо което гледах беше ''Гласът на България'' с Ивана.

Рядко гледам телевизия, но БТВ.

Някак си символичните цветове и студиата на БТВ повече ми допадат.

Категоричен съм, че БТВ са лидери, макар тийновете да са полудели по реалити-формата, не те са масовата аудитория. :)

Като включа Нова и целия екран размацан, ами да пуснат едно HD, 2017 сме все пак!

bTV

Заради студиата и водещите, графичната опаковка на телевизията е на много по високо ниво от тея в Нова. А и съм забелязъл, че каквото и да направят BTV като промяна и Нова правят същото.

Има и предавания разбира се които следя като имам време : Тази сутрин, Преди обед, Шоуто на Слави, реалититата през годините като Сървайвър, Файв старс, Гласът на България, България търси талант, Мюзик айдъл и т.н. Дават и яки филми , особено в последните години. :D

Категорично НОВА!Ако си пусна БТВ сигурно от всички водещи ще разпозная само 2-3ма макс. :mf_surrender:

Нова ТВ! Имам повече любими предавания и образи. По бТВ гледам само Master Chef и Гласът на България. Тяхната версия на Съдби на кръстопът(Истински истории) също е по-добра.

Защо няма опция: Нито един?

Аз почти не гледам телевизия...

Когато гледам пускам Планета или CN - Cartoon Network..

Гласувах за Нова. Харесвам Биг брадър, Кошмари в кухнята, Черешката на тортата, Господари на ефира. Новините им са по-приятни за гледане.

От БТВ гледам само Преди обед (което между другото ми е най-любимо в целия ефир) и чат-пат Истински истории. Същевременно ме дразнят новинарите - Ани Салич ми е толкова изкуствена и надменна, а Юксел Кадриев ме изнервя с неговото сричане и запецване. :1000 (29):

Не гледам телевизия, но все пак избрах НОВА телевизия в бланката за гласуване.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...