Jump to content



Online: Лорена - Жена за лудницата


Препоръчани коментари

Зарибяващо начало, но следва челен сблъсък с ужасни изпяване и обработка! Иначе песента е хибрид между стила на старите песни на Джена и Татяна, като се опитва да имитира пеенето на последната, уви, неуспешно.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 48
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Ако бяха намалили това викане и дране щеше да ми хареса повече. Песента е много хубава, нормално това "еля Лорена" да зарибява. И "лайна с праз" да повтаряха първата една минута и те щяха да зарибят.

 

:notworthy: :notworthy:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Клипът е хубав, но това е може би основното, което ми допада в проекта. Песента е като опит за преповтаряне на предишната и отново е прекалено обработена, за втори пореден път не можем да проценим дали Лорена има или няма талант... :1000 (29): Но че парчето има потенциал за хит- има, особено за дискотеките.

Чакам баладата, надявам се поне там най-накрая да чуем гласът на Лорена.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Има нещо интересно в тая Лорена, не е безлична определено. Трябваше да работят още по текста, това "ай чикан сметка търсиш ми ти" е адски неадекватно. Иначе не е зле като цяло, зарибяваща е, можеше да сложат някакъв ударен отсвир след втория припев, този вокал е дразнещ, можеше да стане много по-избухваща.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Трудно ще успее да мине "Все ми е тая". Не е лоша песента, но не успява все още да ме грабне. Клипа е по-добър от предния. Изглежда страхотно.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Олелее, егати припева и началото! Тая песен ако беше изпята от някоя друга, или поне не й бяха обработили гласа на Лорена бейби чак толкова, щеше да еее страшна, ама и така кефи :3fdb8960598fa63e:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Първата й песен започнах да слушам за ебавката и впоследствие ме зариби. Обаче втора песен... с този глас... не мога да изтърпя.

Не знам за кви обработки говорите, но в интервюто при Милен Цветков пак й беше потресаващ. :dontknow:

Клипът е по-добър от предния.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Музиката ме кефи, но обработката прави песента неслушаема за мен на този етап. "Все ми е тая" е от наи-въртяните ми песни и ще е жалко да си остане само с нея. Дано следващата песен е по- малко обработена и със също толкова зарибяваща музика. М/у другото мацката изглежда зле в клипа... много кофти грим, визия, изобщо- пълно клише.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Пръска. В началото не ми направи кой знае какво впечатление, но постепенно почна да ме зарибява. Вокалите са много яки и тези цигулки ми напомнят за "Да ти се доказвам", много мощно. :happyppl:

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...