Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Преслава ще прави отсега нататък само такива тъпи песни и евтини клипове, защото феновете й за всяка една нейна песен я слагат на пиедестал и я имат за Бог. Докато мислят така, тя ще пропада все повече. Тя клипове не иска да снима, иска за 1 ден 1 клип да го претупа набързо като снима и тази се води Певица на годината. Тя изобщо не знае как да работи и никакъв професионалист не е- една аматьорка е точното определение за нея.

А сега, феновете й да ми сложат още минуси, че съм обективна, а те са слепи да видят истината.

+1

Aми всъщност- дe. C тoлкoва бутaне изkуcтвeн ПP, уpедeни интеpвюта, cтаaтии, нагpaди и т.н. ще e гoлямо имe. вcъщнocт е тoлkова жaлка и смешна, че няма нaкъде. Пecента пъk е тoталeн прoвал. Eдна oт нaй-cкучните пеcни тази гoдина!

Уж щeше дa е някaкъв незeмен xит, aма вcъщноcт е жив пpовал.Преслава 4 песни пусна тази година- и 4-те не струват.

Сподели в други сайтове

+1

Ами всъщност- дa. C толкова бутане изкуствен ПР, уредени интервюта, статии, награди и т.н. ще е голямо име. всъщност е толкова жалка и смешна, че няма накъде. Песента пък е тотален провал. Eдна от най-скучните песни тази година!

Уж щеше да е някакъв неземен хит, ама всъщност е жив провал. Фики 3 песни пусна тази година- и трите не струват.

От Преслава на Фики се пренесохме :bowdown:

Сподели в други сайтове

Имам чувството, че гледанията (при Преслава специално) идват постепенно. До 15:00ч. имаше 37 000, после станаха 144 000, сега вече са 212 000. А преди час бяха 202 000. Тоест за час е направила над 10 000 гледания.

Не изключвам възможността просто Преслава да е регистрирала толкова и тубата да си ги обновява, но ако това са някакви нови схеми е много тъпо, според мен.

Сподели в други сайтове

Имам чувството, че гледанията (при Преслава специално) идват постепенно. До 15:00ч. имаше 37 000, после станаха 144 000, сега вече са 212 000. А преди час бяха 202 000. Тоест за час е направила над 10 000 гледания.

Не изключвам възможността просто Преслава да е регистрирала толкова и тубата да си ги обновява, но ако това са някакви нови схеми е много тъпо, според мен.

На мен ми излезе реклама във фейса с песента.

Преси май за пръв път ползва реклама? :3fdb8960598fa63e: Worried much?

Сподели в други сайтове

На мен ми излезе реклама във фейса с песента.

Преси май за пръв път ползва реклама? :3fdb8960598fa63e: Worried much?

Нека, сетила се е един път да си рекламира проекта. Сега да тръгне по предаванията да я представя и ще е 6 точки от към реклама на проект.

Сподели в други сайтове

Аз пък имам чувството, че дори след бруталното фиаско на Пайнер в "Армеец арена", на фенчетата нищо не им така просветна, за тези гледания.

Сподели в други сайтове

Бяха зациклили и от полунощ до 15 часа висяха на 37 К.

Сподели в други сайтове

Трябва Преси да се откаже от Певица на годината, но да е на церемонията и да скандализира с текст:

Без награди ме дразни всичко, тежи ми всичко, не ми се става, не ми минава. Дано на Галена да й е по-добре.

:3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Без награди ме дразни всичко, тежи ми всичко, не ми се става, не ми минава. Дано на Галена да й е по-добре.

:3fdb8960598fa63e:

И Галка и върща :

И няма бау, няма мяу, ти за мен си пълно чао

Погледа ти казва "шшт" ти награди не си се наял(а)

Пепа :

Но живей като крал, друскай, фукай материал

Но ден днешен клипа "Бутилка" не ми е смешен. :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

И Галка и върща :

И няма бау, няма мяу, ти за мен си пълно чао

Погледа ти казва "шшт" ти награди не си се наял(а)

Леле..... когато казва това изнасилено "шшт" в песента, как ми бърка в червата :mf_surrender: 1000%20(29).gif

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...