Jump to content



Кой се представи най-добре / най-зле на Наградите на Планета ТВ?


..  

100 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

  • Отговори 26
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Най-активни дни

Топ коментиращи в тази тема

Естествено гласувах за Преслава, но освен за нея гласувах и за Теди и Емануела за най-добре представилите се.

 

За най-зле гласувах за Цура (заради "шоуто" и лайв записа), Анелия (както винаги) и Мария (тука едва ли някой ще се учуди).

Link to comment
Сподели в други сайтове

Най-добре:

 

Джена

Емилия и Борис

Джулия

Десислава

Фики

 

Най-зле:

 

Анелия - плейбек

Преслава - алчна и изкуствена откъм жестикулиране и очеизвадни преигравания.

Мария - да благодари на Хриси за заслужената награда.


 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ми то аз не можах да го гледам като хората, гледах изпълненията в Youtube.

Най-добре се представи Джулия и това е факт. След нея са Емануела, ДесиСлава.

Най-зле не знам, но гласувах главно за Мария и Анелия.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Най-добре

Джулия и Теди Александроа-единствените, които не пяха фалшиво. (+ Борис Дали, но той е крайно безинтересен, за това и не гласувах за него тук)

Най-зле

Абсолютно всички без горните трима. Пълен резил откъм пеене, визия и държане. Селски събор отвсякъде-такова нещо не съм очаквал никога да видя и съм доста разочарован.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Отново доста необективност във вота . Но нормално .

Най-добре безспорно е Теда - желязно изпълнение , хубава визия , хит . След нея ми хареса изпълнението на Емануела , и от части Галин .

 

Най-зле - Преса !

Link to comment
Сподели в други сайтове

Емилия и Борис Дали

А певеца, певицата и идола - най-зле... Единия крещи и се дере върху плейбека, другите фалшиви и неслушаеми.... В общи линии почти всички, които чух бяха трагични. :mf_surrender: Такова чудо никога не е било

image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Най ми харесаха Емилия, Борис, Джулия, Емануела, Деса и Александрова.

 

За най-зле няма да споменавам кои са... то е ясно.

Link to comment
Сподели в други сайтове

И аз не помня толкова фалшиви изпълнения на едно място. Или в самата зала озвучаването е било зле, или не са правили никакви репетиции, не знам. Най-добре според мен пяха Джулия, Джена, Теди Ал. и донякъде Деса и Кали. Най-голямо разочарование - Анелия (за плейбека), Мара си е ясна, Янева и тя, но поне за шоу се беше постарала. Много фалшиви ми бяха Фики, Галин, Емануела, Емилия и Борис на места и Преслава на места.

Link to comment
Сподели в други сайтове

ЕМИЛИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ! Брутална, просто ме изкефи максимално как излезе от ситуацията със забравения текст. Освен това пя много добре и изглеждаше така, наистина заслужава адмирации.

Link to comment
Сподели в други сайтове

За най-добре представила се, гласувах за Емилия. Единственото, което не ми хареса беше роклята - изобщо не отговаря на фигурата й и я прави по-едра отколкото е.

 

За най-зле, колкото и неприятно да ми е - Мария. :( Не стига, че взе напълно незаслужена награда, а и пълен плейбек - това е нахалство и неуважение към аудиторията. Може да и се признае само перфектната визия и до там.

image.jpg 116.jpg image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

WOW, Преслава в досегашната история на този форум никога не е събирала такъв антивот. Казах Ви, че златните й времена свършиха, този път със сигурност. Неутралните чалга-фенове се отръпнаха или се отдръпват от нея. Каквото сам си направиш, няма кой друг да ти направи.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Положителни оценки мога да дам само за Деси Слава, Емилия и Теди Александрова - визия, пеене, адекватно говорене на микрофона и уважение към публиката.

 

Фики и Галин използваха трибуната за лични конфликти и избиване на комплекси, но простих на Галин и не го чекнах за най-зле.

За Калито кво да кажа - все се сещам една култова бургаска фраза като я чуя - "Хубаво пееш, ама лошо се чува" или както тя самата си казва Гласа и не бил толкова фотогеничен...

 

Емануела вече подготвя почвата за награда за догодина - бързо схваща политиката на фирмата - ако не си искаш и не правиш намеци, няма награда

- като Емилия и Глория - от край време са ощетявани.

Мария си е купила пакет - награда + рецитал промоция на албума. Като казва, че е най-продаван дали си вярва. Дори и метресите не биха дали пари за албума и. Само Мария и фена и от Рамания - с бройки :mf_surrender:

Анелия лъха много негативна енергия. Такава е от 4-5 години. Дори Остъпа го усеща и забелязвам как искрено симпатизира на Емилия. А Анелия на интелектуално ниво няма никакъв прогрес за толкова години. Дори наблюдаваме деградация - едно инфантилно самоизтъкване, излишно и натрапчиво говорене и величаене на собствената си особа. "напрао кат се сетя, ми се повръща" :helpsmilie:

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...