Jump to content



Камелия за наградата на Преслава....


Препоръчани коментари

КАМЕЛИЯ ЗА НАГРАДАТА НА ПРЕСЛАВА: ДА Й ВРЪЧАТ ОРДЕН „СТАРА ПЛАНИНА“ И ДА ВЛЕЗЕ В УЧЕБНИЦИТЕ

kameliya.jpg

-Камелия, в последните дни най-обсъжданата тема в обществото е Годишните музикални награди на Планета ТВ. Не малко хора ги определят като нагласени. Какво е вашето мнение?

 

-То това не са награди, а фирма раздава статуетки на служителите си за добре свършена работа, за тези, които са донесли повече пари на собственика. Няма какво да се коментира.

 

-В много от форумите сте цитирана за реплики, изказани преди години, че наградите са нагласени. Тези думи продължават ли да бъдат актуални и днес и какво мислите за избора на Преслава за певица на годината за 7 път?

–Не мога да уважавам някого само заради таланта му, но предлагам моите колегите да имат още 2-3 години търпение, за да изчакат Преслава да стане певица и на десетилетието, да й връчат орден „Стара планина“, да получи една награда като кюлче злато и да влезе в учебниците по история редом до Левски и Ботев, например. Да стане ясно, че тази десетилетка е за нея, защото е най-послушният служител. Вижте докъде стигнаха, вече не са в голяма зала, липсва комуникацията между изпълнители и феновете. Радвам се, че някои от изпълнителите успяха да изкажат недоволство. Поздравих Галена за отсъствието й, хубаво е да се види, че някой все пак има топки.

37.jpg

 

-Какво иска да покаже Галена с липсата си на церемонията?

 

– Това е жената, която прави най-популярните песни, с най-много вложени средства и изведнъж не получава никаква важна награда. Тази статуетка за музикален идол беше за Преслава, когато трябваше друга да бъде певица на годината. Тогава нямаше певец и певица, а имаше изпълнител на годината. Аз излязох и казах, че това е смешно и не на място решение да се обезглави една церемония. За щастие ги върнаха. Мега звезда пък беше за Ивана. Сега предлагам да направят награда за „Най-актуален през годината“, както и се пръкна „Фолк идол“ при мъже, за да няма сърдити. Това е една гротеска, това е събитие, което няма стойност. Не знам защо колегите толкова чакат това събитие, то не променя нищо. Да, статуквото и хонорарът на Преслава се запазват. Това е все едно моята фирма „Камс продакшънс“ утре да раздаде награди на своите служители, но това да бъде изписано, че са оскарите в България. Видяхме зала „Арена Армеец“ почти празна с 3000 покани и едва ли 2000 продадени билета, това си е падение.

 

-Глория ще напусне ли „Пайнер“ след тази подигравка? Със сигурност е разочарована.

 

-Как да е очарована, тя е изпълнителката с единствения самостоятелен концерт през 2015 година, а за сценична изява получи награда Галена – момичето, което е участвало в един сборен концерт на цялата фирма. Мария получава награда за албум на годината, но пък Галена и Глория имат с пъти по-продавани албуми. Нямам идея дали Глория ще напусне, но се радвам, когато някой покаже характер и затова със съобщение поздравих Галена. Да, всички те са звезди, но работят за някого, който им казва какво може и какво не може. Има свобода да инвестираш в проектите си, но не и да изразиш позиция.

 

-Напоследък става по-актуална и войната при мъжете. Видяхме как фамилията Стораро и Софи Маринова освиркаха Галин, отивайки да вземе статуетката си за музикален идол.

 

-Не съм разбрала, че е имало освиркване. В България вече нищо не ме изненадва. Не казвам кой е по-добър, но определено Фики е певец и може да пее. Това, че някой е освиркал негов конкурент показва що за хора са, що за поведение имат тези известни личности. По-интересно ми е как се става идол за две години при положение, че Коцето извади хитове през годината, а и има сериозна кариера зад гърба си. Пак казвам, че няма критерии за тези награди.

 

-Какво да очакваме от вас в близко бъдеще, обявихте конкурс за текстописец?

 

-Да, защото исках нещо ново и различно. Вече имам готов текст от Мариета Ангелова и ще запиша песента съвсем скоро. Имам подготвени 4 песни, дано да успея да ги реализирам през годината. Не искам да се ангажирам със срокове, защото ако се получи забавяне, феновете започват да ни обвиняват и едва ли не очакванията водят до разочарование.

 

http://famousbg.com//news/interviews/kamel...stara-planina/#

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 141
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Тя и Роксана даде интервю по повод Наградите. Дайте за всяка да правим тема... с какво Камелия е по-заслужила?

Коментирайте в темата за церемонията.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тя и Роксана даде интервю по повод Наградите. Дайте за всяка да правим тема... с какво Камелия е по-заслужила?

Коментирайте в темата за церемонията.

 

 

С това, че Камелия е легенда, чието мнение винаги е широко отразявано. Защото има мнение, което кореспондира с това на останалите във форума?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Точно пък това интервю ЗАСЛУЖАВА отделна тема. За първи път съм на 100% в подкрепа на Камелия и това, което е казала, този път обаче е наистина директна и казва нещата точно така, както ги вижда иначе само симулира такова поведение, но всъщност само увърта.

Напълни ми душата, браво, браво, браво!!!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Камелия защо се излага? Къде и е бръкнала Преслава, че така я напада от години? Какво е виновна Преслава, че хората още я имат за лидер на жанра?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Камелия защо се излага? Къде и е бръкнала Преслава, че така я напада от години? Какво е виновна Преслава, че хората още я имат за лидер на жанра?

Както казах

 

И тази реши да трупа слава на гърба на досадните фенове на опиканата вана.

 

Най-обикновен PR.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тая пак почна да си прави ПР на чужд гръб.. но тя добре видя, че без това грам не й върви.

 

Но пък да кажем как Азис я насра в последното си интервю за КОМБИНА... :whistling:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тоя път ПР-а се различава от другите интервюта на вещицата... Тоя път вече е отчаяно краен начин някой да я погледне, за това си позволява да говори като махленска циганка в някакъв жълт сайт, от който единствено са проявили интерес към нея. Жената никой не я търси 2 години за никакви песни, интервюта и изяви, реши да намаже нещо покрай Преслава след като се изредиха всички други пайнерки...

 

 

КЛЮЧ! За ретро ку"вите в тая чалга само това!

 

 

Както някой е казал..Най-жалко е да ставаш за посмешище на стари години...А плюехме Рени като се чудеше какво да каже за Пайнер за дя я има някъде...Среден пръст за тая отрепка!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Айде пак за Fast, Salvatore, I_N_P, meleto и всички, които като не могат да се аргументират по темата, почват кой каква реклама търсел.

 

Хахаха, типичният номер на повечето чалга фенове и любимките им :roll1: :roll1: :roll1: , коментират защо някой е казал нещо, с каква цел, за какви ползи... но не и КАКВО е казал. Само за реклама ли се е изказала, Емилия и другите и те ли? А не е ли възможно да им пука за тая музика и да искат да дадат гласност на проблемите, надявайки се да се оправи тоя бардак, в който се е превърнала? Когато се изказа за категориите, които промениха заради Преслава, имаше ефект.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Браво на Камелия! Много хубаво интервю! Не че не ги е казвала тези неща вече, де... Проблемът не е в това, че Преслава получава "Певица" за седми път, а в самата процедура по определянето на наградените, където монополисткото е дълбоко заложено. Иначе, ако имаше ясни критерии по всяка една категория и се зачита генерално фенският вот, а отделно от тях да има и някакво гласуване на специалисти, като например хора, занимаващи се с тази музика - било то журналисти, било то собственици на заведение и т.н., които да дадат и те някакъв вот за определените изпълнители и проекти, които са направили някакво по-специално впечатление. И вече след това от двата вота да се определят победителите. Но тогава игричките и уговорките отпадат. Така Пайнера ще е ощетен, а жадните за желязо - недоволни.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Естествено, че никой няма да коментира какво е казал, вече не ни минават тия номер и всички я отебаваха..

 

Това нейното е отчаян, МНОГО, МНОГО, МНОГО ОТЧАЯН ХОД! На нея няма какво да й пука какво се случва Пайнер, толкова изглежда жалка вече, направо е тъжна картинка. Иска да повтори интереса от интервюто от миналата година, като сипе псувни, но интерес няма ли няма..

 

Дори съм убеден, че сама си е поръчала "интервюто"

 

Няма ли да се затвори тая тема??

Link to comment
Сподели в други сайтове

Така, за Камелия - още веднъж поздравления за това интервю. Обаче не съм съвсем сигурен дали Галена е показала характер, защото така и не сме чули от нея причината да отсъства. Може просто да е решила да се прави на интересна с пр, а не че не е съгласна с разпределението на награди - за нея имаше достатъчно така или иначе. А пък и ако е друго, да излезе и да си го каже, а не следващия път да кокетничи с Преса пак. Тях обаче ги е страх да изказват мнения и емоции, защото договорите ги задължавали. Ето затова уважавам Камелия - може понякога да не е била права, но дори и във фирмата, винаги е давала мнение... и не е робувала. И самата тя много пъти е казвала, че харесва Преслава.

Link to comment
Сподели в други сайтове

 

Защо да не ѝ пука? С тази музика вече сигурно повече от 20 години си изкарва прехраната, в "Пайнер" е изкарала толкова хубави години и щастливи моменти, защо да не иска нещата да са по-добре и да се противопоставя на цирковете?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Естествено, че никой няма да коментира какво е казал, вече не ни минават тия номер и всички я отебаваха..

 

Това нейното е отчаян, МНОГО, МНОГО, МНОГО ОТЧАЯН ХОД! На нея няма какво да й пука какво се случва Пайнер, толкова изглежда жалка вече, направо е тъжна картинка. Иска да повтори интереса от интервюто от миналата година, като сипе псувни, но интерес няма ли няма..

 

Дори съм убеден, че сама си е поръчала "интервюто"

 

Няма ли да се затвори тая тема??

 

Напротив, картинката е тъжна само и единствено за "Пайнер", а това, което прави Камелия не е "ход", защото тя просто коментира нещо, което се случва и нещо, което всички във форума знаем. И не, темата няма да се затвори защото засяга АКТУАЛНИ неща, засягащи поп-фолка и очевидно интерес има. :1000 (30):

 

Браво Камелия!!!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Така, за Камелия - още веднъж поздравления за това интервю. Обаче не съм съвсем сигурен дали Галена е показала характер, защото така и не сме чули от нея причината да отсъства. Може просто да е решила да се прави на интересна с пр, а не че не е съгласна с разпределението на награди - за нея имаше достатъчно така или иначе. А пък и ако е друго, да излезе и да си го каже, а не следващия път да кокетничи с Преса пак. Тях обаче ги е страх да изказват мнения и емоции, защото договорите ги задължавали. Ето затова уважавам Камелия - може понякога да не е била права, но дори и във фирмата, винаги е давала мнение... и не е робувала. И самата тя много пъти е казвала, че харесва Преслава.

 

Не смятам, че е нужно да излезе и да казва "Не бях на наградите защото съм против това, че са нагласени и за мен нямат стойност". Напротив, много по-добре направи, че просто не отиде, това е действие и ЯВНА позиция.

Аз също мислех, че трябва да излезе и да каже, но когато видях, че е коментирала с целувка коментар на човек в страницата, който е писал, че наградите са нагласени и т.н и т.н ми стана ясно всичко...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не смятам, че е нужно да излезе и да казва "Не бях на наградите защото съм против това, че са нагласени и за мен нямат стойност". Напротив, много по-добре направи, че просто не отиде, това е действие и ЯВНА позиция.

Аз също мислех, че трябва да излезе и да каже, но когато видях, че е коментирала с целувка коментар на човек в страницата, който е писал, че наградите са нагласени и т.н и т.н ми стана ясно всичко...

Може да е бил някой от администраторите на страницата. Не се знае със сигурност.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ясно е, че Камелия може да изкара дивиденти от това интервю, но какво от това, щом нещата, които казва са си точно така? Реакцията на Преславови ми напомня тази на ГЕРБ, когато излезнаха записи как Бойко Борисов върти схеми с Мишо Бирата и Ваньо Танов. Никой от партията не коментираше скандалните неща от записа, а това, че записите не били законни...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не смятам, че е нужно да излезе и да казва "Не бях на наградите защото съм против това, че са нагласени и за мен нямат стойност". Напротив, много по-добре направи, че просто не отиде, това е действие и ЯВНА позиция.

Аз също мислех, че трябва да излезе и да каже, но когато видях, че е коментирала с целувка коментар на човек в страницата, който е писал, че наградите са нагласени и т.н и т.н ми стана ясно всичко...

Понякога е по-добре наистина да замълчиш, но и с мълчанието ти може да се спекулира - какво точно си имал предвид... Иначе да, не е нужно да казва каквото и да било, още повече, че не им и позволяват - което е супер тъпо, де, ама политика. А и за не отиде, значи не е толкова важно за нея. За Преслава е по-важно. Циркът с Ритон беше излишен.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Напротив, картинката е тъжна само и единствено за "Пайнер", а това, което прави Камелия не е "ход", защото тя просто коментира нещо, което се случва и нещо, което всички във форума знаем. И не, темата няма да се затвори защото засяга АКТУАЛНИ неща, засягащи поп-фолка и очевидно интерес има. :1000 (30):

 

Браво Камелия!!!

 

Картинката е тъжна само за Кама, защото тя с това или без това, че ходи и се бута някъде да псува колежките си,тя няма да оправи нейната си кариера. Ще си остане все същата самотна жена, която не може да направи хит и 100 к гледания..;)

 

Какво ще стане ако можещите излязат и те в интерюта и като махленски клюкарки почват да плюят Камелия, че е ку"ва, че не може да пее? Че е молила за внимание в Пайнер? Така ли се решават нещата?

 

 

А да виждате нещо познати? Случайно да ви прави впечатление, че лизача от Видин я цитира още преди това интервю? Да сте чували тия думи?

Link to comment
Сподели в други сайтове

 

Стига си се ядосвал, че толкова се одобрява интервюто ѝ ;) , темата е за него и за наградите най-вече, не за нейната кариера, или коментирай тях, или спирай да наводняваш темата, всеки, който чете редовно тук, знае какво ще кажеш предварително, защото ти не си тук да дискутираш, а влизаш с някакви предварителни мнения, които налагаш, стига толкова.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...