Jump to content

Препоръчани коментари

Колкото до Камелия, след като заедно с Преслава и Азис са изпълнителите, които най - много претъпкват заведенията дали няма да е канена?! Я проверете в столичните заведения кои са единствените, които почти всеки месец са канени повече от 3 пъти? Камелия може да си позволи хонорар от над 5 бона поне десетилетие още, докато други и стотак да качат и падат под 5 участия месечно. Никакъв разсъдък, никаква аргументация - такива сте всички "твари" безмозъчни тук... :mf_surrender:

Преслава отдавна не пълни клубовете така както би следвало за хонорара й, който за момента е безумен.

Галена,Фики, Галин и Емилия съвсем не пеят на празни клубове.Когато претендирате за обективност - показвайте я :mf_surrender:

Преслава отдавна не пълни клубовете така както би следвало за хонорара й, който за момента е безумен.

Галена,Фики, Галин и Емилия съвсем не пеят на празни клубове.Когато претендирате за обективност - показвайте я :mf_surrender:

Галин и Фики са тоталните нови фаворити в клубовете и това е така от миналото лято. Не случайто само техните хонорапи растат главоломно. И като оставив настрана абсолютният лидер по този показател в чалгата за последните 15 години КАМЕЛИЯ, можем да отчетем, че само Галена е това сред жените, което ки заслужава да се види на живо в клубовете. Другите опитват да се стараят, но тази работа не е за всеки. И ако някой тръгне да ми оспорва твърдението първо може да се гръмне и после да поразгледа клипчета от участия. Има достатъчно в нета.

Галин и Фики са тоталните нови фаворити в клубовете и това е така от миналото лято. Не случайто само техните хонорапи растат главоломно. И като оставив настрана абсолютният лидер по този показател в чалгата за последните 15 години КАМЕЛИЯ, можем да отчетем, че само Галена е това сред жените, което ки заслужава да се види на живо в клубовете. Другите опитват да се стараят, но тази работа не е за всеки. И ако някой тръгне да ми оспорва твърдението първо може да се гръмне и после да поразгледа клипчета от участия. Има достатъчно в нета.
Извинете, но си изкарваме прекрасно на клубни участия на лелка. Особено когато е на кеф и не се е сдърпала с управата и собственика, е просто резачка. При това без да се налага да ръси простотии на микрофона, пее си жената и всички се забавляват.

Никой не е казал обратното! То и Анелия, Джена, Алисия и други също имат огромен поток от хора, но говорим за пръскане по шевовете, което само на тях тримата им се случва, наистина доста сериозно!

Ето кой пълни клубовете. 20 минути се попилявам от смях как си дърпа ръката като я подава на феновИтИ :1000 (29): :1000 (29):

Не разбра ли, че една лъжа няма как да стане истина.. :baaasmiley: 2500!!!!! За да пада има защо! И не слагай Камелия до Галин Фики или Галена..Слагай я до участията на Рени, Цветелина и т.н

И не няма клипчета от участия на Камелия, аз освен Луда по тебе и Защо повярвах, други не намирам..Защо Ли??? :whistling: За да не се вижда спяща публика на Черна кръв и тем подобни бози..

Не разбра ли, че една лъжа няма как да стане истина.. :baaasmiley: 2500!!!!! За да пада има защо! И не слагай Камелия до Галин Фики или Галена..Слагай я до участията на Рени, Цветелина и т.н

И не няма клипчета от участия на Камелия, аз освен Луда по тебе и Защо повярвах, други не намирам..Защо Ли??? :whistling: За да не се вижда спяща публика на Черна кръв и тем подобни бози..

Не разбра ли че 1 лъжа повторена 100 пъти -не става иситна . Клипчета има бол , просто ти си фанатик и говориш колкото до не заспиш . Сега ще те зарина с кличета от участия зори и на песни като Секси , до видиш какво е участие . Но има ли файда да го правя - не , така че не се обаждай неподготвен .

За хонорара - назад си с инфото , вече пее за без пари че да има равен брой участия с Десислава . Как не си разбрала още ?

Тя пее "Защо повярвах", "Огън момиче", "Няма шега", "Ти си", "Луда по тебе", "Залеза и зората", "Целувай ме", "Усещам те още", "Изпий ме цялата", няколко с оркестъра и "Неповторим", това ѝ е програмата в момента.

Тя пее "Защо повярвах", "Огън момиче", "Няма шега", "Ти си", "Луда по тебе", "Залеза и зората", "Целувай ме", "Усещам те още", "Изпий ме цялата", няколко с оркестъра и "Неповторим", това ѝ е програмата в момента.

Ахааааа интересно!!! Че тея песни са от преди 20 години?? Къде беше тя през другите 15-20? :mf_surrender: Аз ти ви казвам, че тя не е нищо повече от една чалга ретро певачка... И спрете с тая Деси Слава!!!! Това няма да скрие срама от ниския хонорар и липсата на нова продукция..

И ОТНОВО: КОга излиза ЮЛСКИЯ клипа на Камелия? Новата лятна тупалка? Че идва есента? Всеки ден ще питам..

Ахааааа интересно!!! Че тея песни са от преди 20 години?? Къде беше тя през другите 15-20? :mf_surrender: Аз ти ви казвам, че тя не е нищо повече от една чалга ретро певачка... И спрете с тая Деси Слава!!!! Това няма да скрие срама от ниския хонорар и липсата на нова продукция..

И ОТНОВО: КОга излиза ЮЛСКИЯ клипа на Камелия? Новата лятна тупалка? Че идва есента? Всеки ден ще питам..

Другия юли ! До тогава та искам сериозно всеки ден да питаш кога излиза !!!!

Ееееее! Пет са от преди 15 години, другите са по-нови. Че няма нова продукция е вярно, че излъга, че ще е през юли и не се извини, е вярно, но каква е тази мания да се гледа само най-новото, защо трябва да си зачерква миналите успехи за сметка на новите си неща, а и тя не е работила усилено от някъде 5 години, за да прави хитове, единственият ѝ опит беше "Неповторим", който имаше огромни шансове да бъде успешен, ако не бяха ограничили клипа. Другите песни, които пусна, явно ги е смятала за най-тъпите ѝ, щом ги жертва на "Пайнер" (за да може да участва на концертите) в периода, в който е взела решение да ѝ притежават повече нещата. Сега предстои да видим какво ще пусне.

Що ми се видиш нервен? Направил си тема за хонорари, в която те направих за смях, защото се оказа, че между моята бланка и твоята има съвсем незначителни разлики и промяната е само при Фики и Галин. И вместо нахалник като теб, който половин година реве как бланката ми е менте да се гръмне и да се покрие, ти най-нагло отклоняваш темата и започваш да нарушаваш правилата, като сам е бламираш. На Кама не и трябват нови песни. Тя си има достатъчно хитове и утре ще ти ги покажа. Успокой топката, малко остана до утре....

Ееееее! Пет са от преди 15 години, другите са по-нови. Че няма нова продукция е вярно, че излъга, че ще е през юли и не се извини, е вярно, но каква е тази мания да се гледа само най-новото, защо трябва да си зачерква миналите успехи за сметка на новите си неща, а и тя не е работила усилено от някъде 5 години, за да прави хитове, единственият ѝ опит беше "Неповторим", който имаше огромни шансове да бъде успешен, ако не бяха ограничили клипа. Другите песни, които пусна, явно ги е смятала за най-тъпите ѝ, щом ги жертва на "Пайнер" (за да може да участва на концертите) в периода, в който е взела решение да ѝ притежават повече нещата. Сега предстои да видим какво ще пусне.

Аз не мога да разбера защо трябва да се обясняваш на платени тролове спящи във форума с единствената цел да пръскат от гадната си енергия ?! Не виждаш ли , какви подписи си слага и какъв е броя на негативните му коментари ,.пропити със злоба все едно му е откраднала парите . Това са болни мозъци за мен , ако въпросния трол не е платен . Ако е платен пак е жалък , но там по ще го разбера .. така че на такива постове отговаряй по същия начин, или по начин по-който да се съгласиш с него-нея. Човека търси внимание :)

Що ми се видиш нервен? Направил си тема за хонорари, в която те направих за смях, защото се оказа, че между моята бланка и твоята има съвсем незначителни разлики и промяната е само при Фики и Галин. И вместо нахалник като теб, който половин година реве как бланката ми е менте да се гръмне и да се покрие, ти най-нагло отклоняваш темата и започваш да нарушаваш правилата, като сам е бламираш. На Кама не и трябват нови песни. Тя си има достатъчно хитове и утре ще ти ги покажа. Успокой топката, малко остана до утре....

ДА бланката ти е фалшива и то защото е добавена Камелия!! След като тя не присъства в нито една бланка тази година! Спора беше за нея, а не за Милица примерно.. :mf_surrender: Спри вече с тия фалшиви фактури, бланки, АМАН!!

Да "платен" само, че не знам от кой..Пайнер едва ли помнят Камелия..вече си имат златната кокошка Деса.. :Vishenka_05:

ДА бланката ти е фалшива и то защото е добавена Камелия!! След като тя не присъства в нито една бланка тази година! Спора беше за нея, а не за Милица примерно.. :mf_surrender:

Да "платен" само, че не знам от кой..Пайнер едвали помнят Камелия..вече си имат златната кокошка Деса.. :Vishenka_05:

Камелия не е добавена, тя си седи там от 18 години и след като в края на юни приключиха почти всички ангажименти поети от Пайнер за нея, през юли е нормално да я няма. Но Пайнер обновиха бланката чак на 1 август и затова така се разшумя точно сега. А Деса бе добавена след Нова година, ако не си забелязал. Но ти такива неща не забелязваш, защото не ти изнася. Камелия присъства във всички пайнерски бланки до 1 юли, това е факт и не виждам какво има да го обсъждаме. Няма проблем да пусна тук и бланки от 2009-та, 2010-та, 2012-та, 2013-та и дори от 2014-та, след като съм пуснал от 2015-та. Навсякъде личи как бавно и полека хонорарът и си върви нагоре и няма никакви причини да не е така. При Кама всичко е предвидимо и нормално, а бизнес логиката е желязна. С Деса не е така, а и тя винаги е била с по-нисък хонорар от Кама. Ама винаги, дори когато и подариха "Певачка`2002".

Защо все с Деси Слава я сравняваш? Толкова ли недостижим връх е Деси Слава, че все ти е мерило? Остави жената на мира. Сега е в Пайнер и си има успехите, Камелия да му мисли, че нещата хич не вървят добре.Само от половин година не е в Пайнер и рейтинга й спадна главозамайващо.

Тя си го изпя преди години:

"Защо ме лъжат, нима не виждат ударих дъното със теб" :1000 (29):

И понеже темата е за хонорарите: Защо този на Преслава не пада и защо никоя не я догонва? И то с по-слаби песни? Представям си ако беше пуснала някой мегахит като миналогодишния..

Утре ще имаш клипчета всякакви бре. Повече от час мат`рял съм заснел преди малко, че сега се прибирам. И за хонорари ще си поговорим, няма проблем. Между другото, така както се представи Кама се оказа, че на 31 август е отново тук, ама на панаира. На полувремето по време на антракта я офертираха така убедително и с такъв умолителен поглед, че нямаше как да им откаже още веднъж. Разбираш ли ми романтичната мисъл или трябва да ти пусна клипчета, че да схванеш?

А да, Ненчо Касъмов е взел панаира като миналата година. За Пайнер не знам дали ще остане място...

Защо все с Деси Слава я сравняваш? Толкова ли недостижим връх е Деси Слава, че все ти е мерило? Остави жената на мира. Сега е в Пайнер и си има успехите, Камелия да му мисли, че нещата хич не вървят добре.Само от половин година не е в Пайнер и рейтинга й спадна главозамайващо.

Тя си го изпя преди години:

"Защо ме лъжат, нима не виждат ударих дъното със теб" :1000 (29):

Да, най - големите успехи в кариерата и! За почти един месец хвана половин милион в Тубата с новата си песен, в класациите и до топ 10 не се добра; дуетната и половинка е засрамена от неуспешния им дует, че няма и 2 месеца по късно прави с друга. Упсех до успех ги е наредила и гръмнала! :hahaha: :hahaha: :1000 (29):

Да, най - големите успехи в кариерата и! За почти един месец хвана половин милион в Тубата с новата си песен, в класациите и до топ 10 не се добра; дуетната и половинка е засрамена от неуспешния им дует, че няма и 2 месеца по късно прави с друга. Упсех до успех ги е наредила и гръмнала! :hahaha: :hahaha: :1000 (29):

Айде поздрав, че си най-ранобуден.... :1000 (19):

Айде поздрав, че си най-ранобуден.... :1000 (19):

Как не им омръзна тази песен толкова години, не си го обеснявам...

Иначе е голяма лисица, "Целувай ме" и "Изпий ме цялата" също ги наложи доста силно през годините, евала!!!

Ахааа така значи... Зачитаме класациите само, когато можем да очерним някого... А че "Не го прави" беше един месец ТОП 3 в Сигнал, ТОП 5 в тримесечната класация и номер 1 в тримесечната класация за клипове... не важи, а? :whistling: Направи 1 милион за 1 месец и продължава да бъде един от най-добрите и харесвани клипове на годината.

В твоите очи- неуспешен? Песента все още я въртят по клубовете и има интерес към нея. 4 седмици номер 1 в Сигнал, номер 1 на първото тримесечие, ТОП 3 при клиповете на първото тримесечие, номер 1 в класацията на Планета... 5 милиона гледания за два месеца... Не важи, а? :whistling:

I'm your bitch - 58 000 за 10 дена. Все още никой не ми е посочил БГ хаус песен, която да направи толкова за такова време.

Хайде, няма да ви припомням кой подпомогна успеха на "Болка в минути", че ще ви стане много... :3fdb8960598fa63e:

Междувременно, "Неповторим" направи 500 000 за един цял месец и го водехте голям успех, но "Започваме на чисто" (която влезе в ТОП 10, да уточним) с 500 000 за 3 седмици е провалът, а? Откога по-гледаната песен е по-голям провал от по-малко гледаната?

Двойните критерии на Камелиевите са едни от най-забавните...

За да не е постът спам- мен лично не ме интересува коя колко взима, защото съм убеден, че и двете да си нагласили нещата така, че да им е добре. По 7-10 участия на месец за по няколко хиляди... Някой хора печелят толкова за година, а те за една вечер- нека им е зле... И после тук феновете се избиват да доказват коя е с повече участия, коя взима повече и т.н... а всъщност и двете взимат достатъчно.

АХАХАХ айде пак клипче на "Луда по тебе" :lol: ::Д Боже дори вие признавате, че друг хит няма..Трагедията е пълна. Айде стига с тая песен?? Искам клипче на "Неповторим", "Усещам те още", "Престъпно е "????!!

АХАХАХ айде пак клипче на "Луда по тебе" :lol: ::Д Боже дори вие признавате, че друг хит няма..Трагедията е пълна. Айде стига с тая песен?? Искам клипче на "Неповторим", "Усещам те още", "Престъпно е "????!!

Отиди на нейно участие и ще ги чуеш .. :1000 (30):

Отиди на нейно участие и ще ги чуеш .. :1000 (30):

Няма да стане..;) Фокса е качил достатъчно..Там ясно личи провала на всички песни, освен тези от преди 15 години..За толкова фалшиво пеене и плейбек на места, мисля, че тея 2500 са й прекалено много... :mf_surrender: Нека почне да се прави разлика между ретро певачка и актуална певица.

Ивана по тая логика разбива всичко, защото тя има най-много ретро хитове. Анелия, Гергана са същите..Как си представяте Анелия да отиде на участие и да пее само стари песни? Просто Камелия го прави по лесния начин, пее само стари хитове, така и баба знае..

Няма да стане..;) Фокса е качил достатъчно..Там ясно личи провала на всички песни, освен тези от преди 15 години..За толкова фалшиво пеене и плейбек на места, мисля, че тея 2500 са й прекалено много... :mf_surrender: Нека почне да се прави разлика между ретро певачка и актуална певица.

Ивана по тая логика разбива всичко, защото тя има най-много ретро хитове. Анелия, Гергана са същите..Как си представяте Анелия да отиде на участие и да пее само стари песни? Просто Камелия го прави по лесния начин, пее само стари хитове, така и баба знае..

Анелия отдавна изтърва коня, не виждам интерес към старите й песни (които са на светлинни години от днешните й бливочи).Гергана ..wtf?! :dontgetit:

Камелия е единствената, която успя да съхрани толкова песни ..това може да й се признае!

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...