Jump to content



Online: Деси Слава и Галин - Нека да е тайно


Препоръчани коментари

Бива да е толкова грозно направена Деса, ама тя прилича на трансвестит! Да уволни гримьорката си!

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 67
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Най-вече заради имената на Деса и Галин ще стане страшен хит и въртяна по клубовете! Иначе ми харесва, зарибява яко!

Деса се нареди с 20 годишните в ТОП-а! РЕСПЕКТ!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Очаквах някакъв бум, но не. Още като чух онова дето е пял в дискотеката, нещо не ме изкефи, и тук същото. Мисля, че песента е благотворителна, Галин помага на Деса за известност, Деса помага на Галин да направи песента голям хит като Парата, ама... Може би твърде много надуваха балона около песента и затова не се оправдаха очакванията ми, ако я бяха пуснали без много говорене, щеше да е много по-добре, но нищо. Песничката не е лоша, но не я виждам да се задържи повече от месец, Парата няма да се повтори, чаааак есента. Галин като Преслава есента е най-силен. :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ми не мога да кажа, че ме впечатли песента, малко ми е безинтересна даже. С "Галине" и мелодията, върху която казва "Хооу", напомня на "С мене да вървиш". За първоначален интерес да, ама не ми е ясно как това го виждате като "страшен хит". Аз веднъж го слушах и нищо не мога да кажа, че съм запомнил от текста освен тия фрази, които са ги писали в социалните мрежи.

 

Клипът е доста добър.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ами ще я слушам, ама нещо впечатляващо... направо ми е на ниво "С тебе или с никой".

qp3wk4.jpg

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Оооо, страхотна е! :3fdb8960598fa63e:

Очакванията ми бяха по-ниски и към песента, и към клипа!

 

Песента е пълен чук. Естествено за страхотното звучене може би заслуга има Галин и неговия стил, но изпълнението лежи много на Деска и партиите й са страхотни. Има и готини импровизации към края. Различни вокали на испански (май), да не говорим за култовото :Галинеее, Галинеее:

Много готин бийт, много хубав аранжимент. Нищо не е в повече като звучене и разпределение на ролите.

 

Видеото на кого е? Очаквах пак някаква Галинова евтиния, но са се постарали. Скоро той не е имал такива хубави имиджови табани. Деси Слава както винаги е уникална, особено с коженото яке с черепа!

 

Отличен 7 за проекта. Хит и то с много свежо настроение, готин закачлив текст и тематика,красиво видео.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Нищо забележително не виждам в това нещо. Галин визиите от "Един на брой" ли си пресъздава наново? Десислава е готина. На Галин позите вече се изчерпаха. Няма ли кой да му каже, че не е готино, като си мисли, че трябва да гледа лошо и надуто във всеки клип, да рапира и да се прави на Криско. Доста елементарни мелодии и текст иначе. Приятна е дотолкова, че е ритмична и комерсиална... и от тази гледна точка ще я въртят и защото Галин е актуален, което също няма да е вечно, така че не виждам какво толкова се прехласвате по песни, които утре няма да помните.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ако беше малко по-умерена щеше да е страхотна, така е наредена като песен за JUMBO.

Очаквах нещо по-различно, а в случая и видеото е виждано, и песента чувана.Можеха да развият испанската идея.Въпреки всичко ще ги държи 2-3 месеца :girl_witch:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Очаквах повече. На това му се вика претоплена манджа- думи, фрази (+ Галине, Галине), които сме ги слушали вече в негови песни, мелодията напомня на Един на брой. Клипът пък е едно към едно с Един на брой, визията е почти същата, за чупките и муцките, които стават все по-набиващи се на очи, да не говорим. Деса много ми хареса и в клипа, и в песента. Много готино я е изпяла, за разлика от роботизирания глас на Галин. Наистина доста очевадна разлика в гласовите възможности. Според мен и като визия не си отиват, тия целувки и натискания изобщо не са на място.

Тая песен или трябваше да е само на Деса, или Гальо да я беше изпял с някоя по-бездарна. Къде ми тръгваш с Деса на едно, при положение, че си знаеш гласовите възможности. :mf_surrender:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не съм очаквал кой знае какво от песента и сигурно заради това надскочи очакванията ми и доста ми хареса. Има нещо симпатично в целия този проект.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Нямах определени очаквания, харесва ми. Особено, че са вкарали испански.

Много харесвам засега как ДесиСлава се развива в Пайнер - всяка песен коренно различна от останалите и всички досега ми харесват.

Абе свежи са и двамата. Добър проект. :)


Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...