Jump to content


2015 година за теб беше ?


Препоръчани коментари

Здравейте,мили съфорумци.Тъй като годината е почти към края си,аз реших да направя тази тема,където да пишем за най-важните,интересни,или интригуващи неща,които са случили с нас през 2015 и да си направим равносметка за изминаващата година.Надявам се да прекарате хубави моменти в темата,докато четете или пишете.

 

(Модераторите,ако решат,че е рано за тази тема да я затворят :) )

Link to comment
Сподели в други сайтове

За мен годината беше добра до средата и по-точно до края на юли...от там нататък изобщо. Като цяло ще я свързвам с това, че нараних много скъп за мен човек, а той не го заслужаваше и го загубих завинаги от живота си :( Дано следващата година е по-хубава...
image.jpg 116.jpg image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

За мен беше добре. В любовта, в семейството, в работата. Имам абсолютно всичко, което искам.

Бригадата в Англия остава най-запомнящото се нещо от тази година, радвам се, че бях, промени ме много!

Абе добра година, следващата да е така, не по-добре, това искам.

Естествено никога, нищо не е съвършено, но говорим в общи линии.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Добра година ми беше. Надявам се 2016 да бъде още по-хубава и с още повече хубави емоции. Доволен съм от това, което се случи... добро, зло.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Както казвам, винаги може повече! За някои неща съм много доволен, към други по-скоро безразличен. Още в края на миналата година животът ни подложи едно доста голямо изпитание с което смятам, че успешно успяваме да се преборим. Сближих се много повече със семейството си. Научих много неща които не съм знаел до сега за близките си. Като цяло май тази година ми беше по-скоро едно училище и все пак трябва да има и такива неща. Определено по-добрата година от миналата!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Беше... Невидима!

Нито лоша, нито добра. 2014 я оставих с решението да направя едни лични и професионални промени, но нищо от това не се разви и до днес. Това наистина е единствената година, която мина и аз съм в същата позиция, в която я започнах. Поне беше емоционална и изпитах според мен всички възможни емоции възможни за преживяване. Беше интересно и хубаво. Поучително!

Но... За 2016 имам големи планове!! Хахах, клише, нали? :)

Като се замисля единственото, с което ще запомня изминалата година е това, че спрях цигарите. Не е малко!!! От четвърти опит го постигнах и вече пет месеца съм чист! :P

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз, моето семейството, бяхме живи и здрави, всичко останало е преходно и ненужно да се мисли. Това ме правих щастлив, дано и 2016-та е така. :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Определено страхотна година за мен! Както в личен така и в професионален план. Запознах се с нови хора, двама от които станаха важни хора в моя живот - единия се превърна в родител за мен и до някаква степен замества липсата на такъв, а другия е приятеля ми, който ми показа че има и свестни мъже ( :D ) Преминах през нещото наречено предизборна кампания, научих много неща за този 1 месец, и всеки един урок ще ми е нужда за напред. Но едно от най-важните неща може би е, че въпреки възрастта ми, много хора ми гласуваха доверие и повярваха в мен, а това е най-ценната победа! Е минуса е, че кмета ме уволнява, ама дреме ми на шапката, вярвам че за мен е начертано нещо друго и хубавото предстои! Сега за финал на тази година ми предстои едно мечтано пътуване с приятна компания. Надявам се да изпратя годината така добре, както беше до сега :)
Link to comment
Сподели в други сайтове

Кошмарна! 2014 свърши много зле съответно и новата (2015) започна многоооо зле.Точно на 24-ти декември (Бъдни вечер) се опитаха да прострелят един мой близък.За щастие не беше олучен,но кошмара продължи и след това..

По-нататък ще разкажа подробно.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Чакай и тая година да споделя, че като че ли миналата като споделих се сбъдна. 1000%20(29).gif

Беше много успешна за мен. Януари се завърнах от Австралия, посетих Китай на връщане. Февруари си дойдох в България, Април заминах за Япония а на път за там посетих и Турция за втори път.

Учих половин година в Япония и беше много красиво там. Като приключих годината се плъзнах по Азия да разгледам и съм много щастлив, че видях толкова места: Тайван, Корея, Хонг Конг, Макау, Тайланд, Малайзия, Филипините, Камбоджа, Сингапур и като да не повярва човек, се озовах на Малдивите.

Приключвам годината в Испания и догодина пак се очертават много пътувания, живот и здраве.

 

Пожелавам на всеки същото и още много повече!

Приятно прекарване на новата година!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Мислех да напиша подробен разказ,но се отказах не ми се говори пак за нещата които съм преживял.На кратко ПРОБЛЕМИ И САМО ПРОБЛЕМИ!! От 24-ти Декември до края на Август живях в страх,да не загубя един близък.Заплахи,преследвания,престрелки и така .. Сега всичко е на ред Слава Богу. :) :) :)

 

През 2016 само хубави неща да ми се случват си пожелавам. :Vishenka_05:

Link to comment
Сподели в други сайтове

2015 ми беше нещо като година на равносметката: Окончателно се освободих от един, тровещ живота ми, мъж, няколко псевдо приятели и адски натоварваща работа. Взех няколко решения за начина, по който живея и сякаш се чувствам по-щастлива... или поне много по-спокойна.

Планове вече не си правя, но да сме живи и здрави, през 2016та - повече.

image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Ооо много , много емоционална година. Най хубавия ми рожден ден, бе именно тази година. Срещнах много нови хора, които все едно съм ги познавал цял живот. А такива които познавах дълго време, ме разочароваха или просто не съм ги познавал наистина.

През 2015 София ми беше като втори дом, то един ли беше концерта на който ходих. . . :D :D :D Спуках се от пантосване. Успях да си подаря и няколко дни на море, да си почина. Установих , че искам някакво развитие в професионален план и работата която работя вече 8 година, не ми доставя същото удоволствие като в началото. Имах смелостта да го и заява пред управата и дано ме оценят. 2015 е годината в която пораснах много, преди не бих си позволил да говоря така пред ръководството на фирмата. И така :)

Изпращам една изключително хубава година. :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...