Jump to content

Nedis

Ramaniасs
  • Коментари

    216
  • Регистриран

11 Последователи

About Nedis

  • Рожден ден 5.01.1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Nessebur

Последни посетители в профила

5259 посещения в профила

Nedis's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

22

Репутация

  1. Nedis

    Чат мания

    Да, намерих го и видях, че не бачка. Но както ти каза - шампиона винаги е един Само че ме е блокирала все още и не мога да я поразпитам как е що е, не че не написа роман за престоя в болницата :rolleyes:
  2. Nedis

    Чат мания

    Абе как се гледаше кой е най-активен в темата или нямаше такава опция
  3. Nedis

    Чат мания

    Живи ли сте бе? За зайка е ясно...
  4. WeChat - супер добро приложение за гласови разговори и видео разговори. Връзката е 100 пъти по-добра от Вайбър. Определено за хора в чужбина е супер.
  5. Nedis

    Игра на градове

    ГрьонингеН
  6. Nedis

    ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,Nedis

    Емиии благодаря ви Живи и здрави и вие
  7. Nedis

    Игра на градове

    Йерусалим
  8. Nedis

    Big Brother All Stars 2015

    Тая Соня как ги нае@а всички... Само Евгени я усеща каква е хиена!
  9. А дано, че човек от екрана никога не ме е дразнил толкова...
  10. Ники Мънчев май каза че днеска е последния изгонен.
  11. Кака Деска Или Ваня Червенкова
  12. Nedis

    2015 година за теб беше ?

    Определено страхотна година за мен! Както в личен така и в професионален план. Запознах се с нови хора, двама от които станаха важни хора в моя живот - единия се превърна в родител за мен и до някаква степен замества липсата на такъв, а другия е приятеля ми, който ми показа че има и свестни мъже ( ) Преминах през нещото наречено предизборна кампания, научих много неща за този 1 месец, и всеки един урок ще ми е нужда за напред. Но едно от най-важните неща може би е, че въпреки възрастта ми, много хора ми гласуваха доверие и повярваха в мен, а това е най-ценната победа! Е минуса е, че кмета ме уволнява, ама дреме ми на шапката, вярвам че за мен е начертано нещо друго и хубавото предстои! Сега за финал на тази година ми предстои едно мечтано пътуване с приятна компания. Надявам се да изпратя годината така добре, както беше до сега
  13. И Дес и Кама са сексапилни, отделен е въпроса, че втората си навира сливата и какво ли още не във всеки обектив, който види, дори и да не види пак! Деса ако е пропаднала и западнала в брадъра, аз мога да си одрежа главата, защото от всички участници нейния лагер така да се каже се държат на ниво! Ама си има тема за брадъра. Деса убива всички с глас, дори хора, които не я харесват като човек, признават гласовите ѝ качества. Така че айдеееееееееее много ви се моля, спрете да ми обяснявате Деса ква е и ква не е.
×
×
  • Create New...