Jump to content

Nedis

Ramaniасs
  • Коментари

    216
  • Регистриран

Всичко публикувано от Nedis

  1. Nedis

    Чат мания

    Да, намерих го и видях, че не бачка. Но както ти каза - шампиона винаги е един Само че ме е блокирала все още и не мога да я поразпитам как е що е, не че не написа роман за престоя в болницата :rolleyes:
  2. Nedis

    Чат мания

    Абе как се гледаше кой е най-активен в темата или нямаше такава опция
  3. Nedis

    Чат мания

    Живи ли сте бе? За зайка е ясно...
  4. WeChat - супер добро приложение за гласови разговори и видео разговори. Връзката е 100 пъти по-добра от Вайбър. Определено за хора в чужбина е супер.
  5. Nedis

    Игра на градове

    ГрьонингеН
  6. Nedis

    ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,Nedis

    Емиии благодаря ви Живи и здрави и вие
  7. Nedis

    Игра на градове

    Йерусалим
  8. Nedis

    Big Brother All Stars 2015

    Тая Соня как ги нае@а всички... Само Евгени я усеща каква е хиена!
  9. А дано, че човек от екрана никога не ме е дразнил толкова...
  10. Ники Мънчев май каза че днеска е последния изгонен.
  11. Кака Деска Или Ваня Червенкова
  12. Nedis

    2015 година за теб беше ?

    Определено страхотна година за мен! Както в личен така и в професионален план. Запознах се с нови хора, двама от които станаха важни хора в моя живот - единия се превърна в родител за мен и до някаква степен замества липсата на такъв, а другия е приятеля ми, който ми показа че има и свестни мъже ( ) Преминах през нещото наречено предизборна кампания, научих много неща за този 1 месец, и всеки един урок ще ми е нужда за напред. Но едно от най-важните неща може би е, че въпреки възрастта ми, много хора ми гласуваха доверие и повярваха в мен, а това е най-ценната победа! Е минуса е, че кмета ме уволнява, ама дреме ми на шапката, вярвам че за мен е начертано нещо друго и хубавото предстои! Сега за финал на тази година ми предстои едно мечтано пътуване с приятна компания. Надявам се да изпратя годината така добре, както беше до сега
  13. И Дес и Кама са сексапилни, отделен е въпроса, че втората си навира сливата и какво ли още не във всеки обектив, който види, дори и да не види пак! Деса ако е пропаднала и западнала в брадъра, аз мога да си одрежа главата, защото от всички участници нейния лагер така да се каже се държат на ниво! Ама си има тема за брадъра. Деса убива всички с глас, дори хора, които не я харесват като човек, признават гласовите ѝ качества. Така че айдеееееееееее много ви се моля, спрете да ми обяснявате Деса ква е и ква не е.
  14. Алооо, ПресаФенс спрете да я бутате при големите. Тая есен безспорно хита е един и короната я носи Азис! Тая песен се чува от всякъде, просто изби рибата! Отделно всеки втори чалга изпълнител я пее!
  15. Nedis

    Big Brother All Stars 2015

    Боже, Соня Колтуклиева ми идва да я трясна с нещо... Супер противна ми е, прави се на Света Вода ненапита... Отвратителна е!
  16. Nedis

    Big Brother All Stars 2015

    Ами аз се абстрахирам от това, което виждам, просто за PR и рейтинг шибаняците и душата на дявола ще си продадат! От това, което видях като реакция от нейна страна като си вдигна ръката и тя сама каза, че е помислила че и показва юмрук или нещо от сорта и той такъв изненадан нали я пита кога ѝ е посягал и тя ми през последната година. Нещо такова... Но ако ѝ е посягал просто тя работа при него няма! И аз останах с такова впечатление за него, може би защото и аз съм минала по тоя път, както и може би голяма част от жените. Разбираемо е примерно в началото на връзката да оставиш приятелите на една страна, само и само за да опознаеш човека с който си избрал да бъдеш. но след това опитите да те откъсне от приятели, близки, контакти и т.н. е просто немислим и нетърпим и всеки трябва да извоюва своето. Е при мен се стигна до шамар, който вече преля чашата и му намазах ските, но се чудя как има жени, които търпят. Човек е такъв, какъвто е и единствено може да се култивира по някакъв начин. Но Деса е супер толерантна и търпелива, да не забравяме къв го яде с бащата на детето ѝ и пак на такъв се натресе... И според мен е избиване на комплекс за малоценност - гаджето му е една от най-известните личности в България, хората я обичат, заговарят и т.н., отделно всяка вечер е някъде на участие и всякакви кретени ходят да ѝ се слагат, нормално да има някаква ревност, но тук вече идва въпроса на доверие към човека, с който си решил да споделиш живота си поне на този етап. Ако сме прави за Зарко, по-добре Деса да му маже ските и да не се занимава повече и да си причинява болка.
  17. Nedis

    Big Brother All Stars 2015

    Тоя Зарко се държи като пълен кретен, въпреки че за възрастта му може би е нормално. Нормално е Деса да се опита да го забрави чрез някой друг, въпреки че не става лесно, а и тя самата каза че е с някой, но не е нищо сериозно. Тея от брадъра се борят за "Еми" за режисура... Както винаги това, което показват е само част от цялата сцена и ние като зрители виждаме това, което те искат само и само да ни набият някакви мечки в главите. Разбира се, всеки кадърен човек, с глава на раменете би трябвало да хване тази тънка игра на брадъра и борбата им за рейтинг.
  18. Nedis

    Big Brother All Stars 2015

    Не може без двойки... ;ddd Трябва да има цирк и интрига, иначе рейтинга ще им падне.
  19. Nedis

    Годишни Рама-Награди 2015

    1. Дебют на годината 2. Respect на годината 3. Раздел на годината - Чалгарския и Зона Рамания 4. Тема на годината 5. Коментар на годината - Всички на Зайкинята, разбира се ;ddd 6. Раманиак с най-интересни коментари - Зайка 7. Раманиак - Най-голям фен - Само_мене_нямаш 8. Раманиак - Най-голям антифен 9. Раманиак-Скандалджия 10. Най-известен потребител 11. Най-сексапилен потребител 12. Най-оригинален никнейм 13. Спамер на годината - Зайка е навсякъде 14. Най-голям дразнител - Зайка 15. Двойка на годината 16. Профилна снимка на годината /линк към снимката/ 17. Графикьор на годината - pacho, heartless 18. Модератор на годината - Само_мене_нямаш, heartless, Христина`, Ки®о, Stela 19. Потребител на годината 20. Потребителка на годината 21. Най-полезен потребител (следене на правилата, качване на песни, албуми и клипове, издаване на информация от кухнята и т.н.)
  20. Nedis

    Big Brother All Stars 2015

    Ооооооооооооо много тъп финал ;ddd Винаги така свършват и сериали и риалита ;ddd
  21. Nedis

    Big Brother All Stars 2015

    Както Ружа каза - няма да седи и да го чака да му кефне на оная работа! И всичко, което казва в момента е истина!
  22. Nedis

    Big Brother All Stars 2015

    Бре голям смях имало в това предаване ;ddd Изчистих си кухнята слушайки интригите и панаирите ;ddd Гадно ми е за Деса деба, голям рев му удари! Соня ме дразни и ще я набия ахахаха От цялото риалити ме кефят Деса (разбира се), Ваня и Евгени!
  23. Nedis

    Защо влизате във форума?

    Преди влизах по навик, заради някой потребители, които вече не са толкова активни, заради интересните дискусии. Отделно този форум не беше, а и все още не е чалга форум. Превърна се в сборище на феновете на чалгата, като затвориха форума на планета. Но това не е форума на планета, тук има доста по-интересни и различни теми. В момента влиза, разглеждам темите, чета, но главно пиша в чат темата, от време на време в чалгарските скандали. Вече и споровете за чалгарките не са интересни Но една от причините да влизам е Зайка!!! Тъй като ме е блокирала и не ме приема във фейсбук, тук е единствения начин да следя какво се случва с нея! :slapin: :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Радвам се, че голяма част от хората с които се разбирам ги имам във Фейсбук, само Дийна ми бяга по тъча нещо и ще го цапардосам ;ddd
×
×
  • Create New...