Jump to content



Big Brother All Stars 2015


Препоръчани коментари

Евгени е доста странен персонаж, на моменти ми се струва, че умишлено преиграва, за да дразни всички, като Луна. :D Но със сигурност самочувствието му е много високо дори и извън къщата. На мен не ми е много приятен, но понякога пуска и забавни лафове. :D

Номинациите тази вечер бяха крайно предвидими. Нямам фаворит за напускане, а за оставане- може би Йоана.

Той навсякъде си е така - хранилка и само хранилка, това му е целият живот, даже си го призна в началото на предаването. Самооценката му е... не знам, заживял си е в свой свят. Не знам кое му дава основание. Неговото нито е мода, нито пиар, нито благотворителност. Дали му там една колонка в жълт парцал и голямата работа вече. Една "простовата" по негови думи Десислава е много по-нормална и непретенциозна, която умее и да се самоиронизира, а това го могат хора с поне малко сиво вещество.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 443
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Той навсякъде си е така - хранилка и само хранилка, това му е целият живот, даже си го призна в началото на предаването. Самооценката му е... не знам, заживял си е в свой свят. Не знам кое му дава основание. Неговото нито е мода, нито пиар, нито благотворителност. Дали му там една колонка в жълт парцал и голямата работа вече. Една "простовата" по негови думи Десислава е много по-нормална и непретенциозна, която умее и да се самоиронизира, а това го могат хора с поне малко сиво вещество.

 

Мен много щеше да ме накефи да бяха питали Джаферович кой според него е по-голяма звезда от Евгени и той без колебание да беше казал 'Десислава'. :D Това е един от малкото сезони, да не кажа единствения, в който фолк певицата няма конкуренция откъм звездност.

А в къщата не само Деси е по-успяла от него. Къци например е легендарен ТВ водещ, когото всички са гледали през 90-те и си беше изявен фаворит предния сезон. Йоана дори и само с един хит, пак е успяла да направи нещо голямо. Дори и един Джаферович е преуспял в личен план, има си жена и две деца.

 

Дали той е разплакал Деси? :confused:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Деси Слава е единствената която е себе си...В това сме се обедили през годините..Тя е толкова наивна и леко глуповата, че винаги ти е симпатична..Ако тя не е победител не знам кой...Харесвах и Ваня Дж, но той играе доста..Деса заслужава най-накрая някакво голямо признание, винаги остава втора...

Link to comment
Сподели в други сайтове

 

Който не се е уверил, че Деси е напълно истинска при предишното й участие в ББ, се уверява сега. Личи си й, че е добронамерен човек. Просто понякога е по-отнесена или лигава, а някои бъркат това с други неща. Но доста от най-големите творци са си отнесени...

Да видим днес какви й ги е говорил Евгени на нея и на останалите...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз също като Ваня Ч. смятам, че дълбоко в себе си Евгени е много раним и чувствителен човек. Поведението му може би е някаква защитна реакция, предвид нелекия живот, който е имал и отношението на хората спрямо него заради артистичната му натура и това, че е различен. Такива хора като него ако не носят маската на непукисти, моментално ще бъдат смачкани. Затова донякъде, но само донякъде, му оправдавам поведението. Разбира се той доста често прекрачва границата, което не одобрявам. Вярвам, че всички тези неща, с които обижда и наранява хората около него, не са изказани целенасочено и с лоша умисъл, а заради странното му чувство за хумор, на което не всеки би могъл да остане равнодушен. Познавам хора с подобно чувство за хумор, те не го правят злонамерено, просто са си такива. На мнение съм, че цялото поведение на Евгени, както каза Ваня, е една маска и това не е той. На моменти ми става кофти как всички му се нахвърлят. Снощи останах с впечатлението, че на него му липсва семеен уют, иска да има за кого да се грижи, да има дете. Това не е малък психически товар, а и не е първа младост вече. Може би самотата и това, че е неразбран му тежат, което рефлектира пък на държанието му спрямо хората, просто избива там. Не му е лесно и на него.

 

Йоана пък явно има огромен комплекс от неуспешната си кариера като певица, щом толкова се засегна на "Неуспешна певица". И какво, да не би да не е вярно, че е такава? Абсолютната истина си е, какво орева света? Да не би хърватина да не прилича на гей? Ами...съжалявам, но прилича. От истината понякога боли, а Евгени не я пести и това не му помага особено. Иначе разбрахме колко податлив на манипулации е хърватчето - казаха му пет приказки и вече беше обработен. Десислава най-адекватно реагира в ситуацията като каза, че не е нужно да се правят подобни театри.

 

Йоана дори и само с един хит, пак е успяла да направи нещо голямо.

 

Това успех ли е? :D В интерес на истината Йоана почти никой не я знае, докато едва ли има човек, който не знае кой е Евгени Минчев. Онзи ден баща ми ме пита коя е тази Йоана и какви песни имала. Отговорих му, че има една песен, но не се сещам как се казва. Още по-смешното е, че Йоанчето търси оправдания защо всъщност се провали тотално на музикалната сцена - видите ли не можела да се впише в комерсиалната музика, не можела да прави това, което на нея и харесва....на кривата ракета космоса и виновен както се казва.

 

А що се отнася до успехите на Евгени - аз не знам какви са всъщност. Той е известен с това, че е ПР и организира някакви партита на хайлайфа... не знам защо смята, че е много успял и с какво.

image.jpg 116.jpg image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Ужасно тъп сезон, даже половината епизоди ги пропуснах :mf_surrender: Очаквах Ваня Червенкова да мачка за пореден път, но е много скучна, както и всички останали вътре.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

    Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ваня Червенкова наистина си е бая кротка (засега :D), но за сметка на това Соня Колтуклиева е доста устата и ги разбива... :roll1:

Моето мнение за сезона е по средата- понякога ми е много тъпо като гледам, понякога- много интересно и забавно. Според мен можеше да е по-добре ако сценаристите не се опитваха да създават нон-стоп изкуствени скандали, а ги оставяха да са си каквито са.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Соня съсипа Ваня и заявките и с истини. Номинация на много високо ниво, а в очите на Ваня се виждаше страх от това, че намеренията и са прозрачни за Соня. Ваня е твърде надценена още от миналия и сезон. Винаги съм смятал, че нивото и е ниско спрямо заявките. До този момент никой не го беше обобщил така ясно. Ваня е много слаба ракия, а в този сезон амбициите и не покриват възможностите!

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Руже, Евгени ли е единственият с труден живот? И какво значи труден живот? На всеки човек е трудно. Само че хората не са станали като него. Заради такива като него масово народът мрази гейовете, мислейки си, че това е представителната извадка. Като е много раним и не е егоист и е искал уют и не знам си какво, да си го е постигнал и да не се е занимавал да иска снимки на пи*ките на някакви селяци. А тоя Борислав какво тъпо парче се оказа... E така са всички мачовци - много хетеро, иначе наляво-надясно си показват анатомията, и то пред кого и за какво в случая, забележете. А още по-зле ми става от коментаторите, които все са силно морални и възмутени, а сигурно са с по-разпасан живот и от тези вътре. Мъжете в къщата са баси интригантите. Десислава може да е 2 часа напред или назад от тях, но май е най-нормална и заслужила да е там. И последно относно Евгени - Борислав наистина може да е искал помощ, не това е бил начинът, но по-странното е, че явно доста хора очакват от Евгени да им помогне. Истината е, че ако му се плати в натура и си хареса някого, едва тогава обръща внимание и помага. Имам познат, който му беше подарил своя картина и го беше поканил в ателието си, при което Евгени само му се обадил да му благодари за картината и не се вяснал, нито му предложил реклама. Аз съм на мнение, че ако човек иска да постигне нещо в този живот, не трябва да опира до известни личности за съпорт, защото те са егоисти, а особено що се отнася до изкуство и до истински талантливи хора, нито разбират, нито биха помогнали, ей така напук... освен ако не преспиш с тях. Което е ЖАЛКО.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Кали има право. Някой трябва да влезе в къщата и да забие един шамар на Къци. Омръзна ми не само да показва тъпотията и глупостта си в шоуто, но и неуспешната си стратегия. Що за номинации?! Толкова ли нямаш причина? Когато живееш с някого толкова време, все нещо започва да те дразни за да го посочиш, а и не вярвам, че живее в собствен измислен свят. Но Къци ми е точно като една руса и мазна катерица, която търси своите лешници (в неговия случай фъстъци). Няма абсолютно никаква позиция, без мнение. Трудно ли е да се изкажеш по въпроса без да проявиш простотията си? Не мисля! Всеки може да даде мнението си по достатъчно директен и аргументиран начин за да не обиди отсрещния. Би трябвало за толкова години да умее поне това. Вярно, че има хора, които така се изказват, че няма как да обидят, но ето аргументите на Соня, която даде своето мнение по обективен и доста интелигентен начин, макар да имаше малко смешни метафори, които могат и да се избегнат за да си една идея по-фин и обран в мнението си. Това не е само до четене на книги, както обясни и Кали, а до природна интелигентност и възпитанието играе огромна роля.

За Борислав мисля, че повечето хора ще се съгласят. Изложи себе си по много грозен начин и нищо чудно да излезе и преди Къци. Аз мисля, че той падна много в очите на зрителя. Но въпреки всичко бих предпочел някой като Къци да напусне.

Деси ми е много симпатична, забавна е, готина е, вписва се в къщата и за това този път няма нито една номинация. Ваня отдавна я харесвам, за мен тя е достатъчно директна, преживяла много и ми харесва като държание. Соня също ми е доста интересна персона и искам да я гледам повече време.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Къци едва ли няма мнение, по-скоро го е страх да го каже, зад тия увъртания и постоянни уточнения да не би някой да не го разбере или да му се обиди точно това виждам, липса на смелост, чувам го в интонацията му просто как се чуди къде да се захване, за да си остане в сигурността на пренасиленото разбирателство.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Борислав сам си би шута.Не ми се мисли какво ще става след като пуснат видеото на останалите съквартиранти и особено Евгени.

 

А относно Евгени - не виждам какво пискат всички.Нито Йоана е успяла певица, нито Соня е Адриана Лима.Напълно в реда на нещата си ги подпуква , все пак говорим за шоу и той е единствения, който го прави.Ако го нямаше Евгени този сезон щеше да е катастрофа!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Някой навит да строполи краката си в устата на Евгени? :1000 (6): :3fdb8960598fa63e:

 

Тя Кали беше много навита да отиде да им удари по един на някои, може да реши и на Евгени... :roll1: Наистина ли тя ще влиза днес?

 

Иначе по темата за успехите- според мен зависи от коя гледна точка погледнем. Евгени със сигурност е много по-известен от Йоана като име, но пък тя е успяла да направи един голям, запомнящ се хит, докато за него май не можем да посочим с какво точно е известен. Но междувременно всички знаем за прословутите му партита и за бившата му професия на ватман... Аз го помня и като приближен на Гала. Абе объркани са нещата, но при всяко положение Десислава е над останалите по звездност. :D

Link to comment
Сподели в други сайтове

Руже, Евгени ли е единственият с труден живот? И какво значи труден живот? На всеки човек е трудно. Само че хората не са станали като него. Заради такива като него масово народът мрази гейовете, мислейки си, че това е представителната извадка. Като е много раним и не е егоист и е искал уют и не знам си какво, да си го е постигнал и да не се е занимавал да иска снимки на пи*ките на някакви селяци. А тоя Борислав какво тъпо парче се оказа... E така са всички мачовци - много хетеро, иначе наляво-надясно си показват анатомията, и то пред кого и за какво в случая, забележете. А още по-зле ми става от коментаторите, които все са силно морални и възмутени, а сигурно са с по-разпасан живот и от тези вътре. Мъжете в къщата са баси интригантите. Десислава може да е 2 часа напред или назад от тях, но май е най-нормална и заслужила да е там. И последно относно Евгени - Борислав наистина може да е искал помощ, не това е бил начинът, но по-странното е, че явно доста хора очакват от Евгени да им помогне. Истината е, че ако му се плати в натура и си хареса някого, едва тогава обръща внимание и помага. Имам познат, който му беше подарил своя картина и го беше поканил в ателието си, при което Евгени само му се обадил да му благодари за картината и не се вяснал, нито му предложил реклама. Аз съм на мнение, че ако човек иска да постигне нещо в този живот, не трябва да опира до известни личности за съпорт, защото те са егоисти, а особено що се отнася до изкуство и до истински талантливи хора, нито разбират, нито биха помогнали, ей така напук... освен ако не преспиш с тях. Което е ЖАЛКО.

Е, Стеф, айде сега - не всеки е бил осиновен и отритнат от хората, които са го отгледали...някои са преживели малко по-кофти неща и са имали значително по-труден живот. Явно Евгени има много силен характер, щом въпреки всичко не се е оставил на течението, а е успял в чисто личен аспект - в смисъл успял е да стане Някой, щом няма човек, който не го знае, със стандарт на живот много по-добър от този на много хора. Ако успехът за него се изразява в това, съм съгласна че е така. Все пак и това е постижение до известна степен.

image.jpg 116.jpg image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Моля ви се, това с осиновяването е много деликатна тема и не всеки родител успява да обикне детето, което осиновява. Аз лично познавам доста осиновени и от тях само 1 момиче има пълноценен живот, останалите са пълни с проблеми. Евгени прави шоу, за мен като зрител е интересен и искам да го гледам до финала.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Моля ви се, това с осиновяването е много деликатна тема и не всеки родител успява да обикне детето, което осиновява. Аз лично познавам доста осиновени и от тях само 1 момиче има пълноценен живот, останалите са пълни с проблеми. Евгени прави шоу, за мен като зрител е интересен и искам да го гледам до финала.

 

Може и така да е, но да ти заявят "Аз пед**** не съм отгледала" ... не е никак нормално, това за мен не е причина да се отречеш от детето си, та дори и да е осиновено.

image.jpg 116.jpg image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...