Jump to content



Big Brother All Stars 2015


Препоръчани коментари

  • Отговори 443
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Доста малко съквартиранти влязоха, но пък и сезонът е по-кратък...

Насред всички тези Десислава несъмнено е най-голямата звезда и претендент за победител. Според мен само Ваня Джаферович може да й е конкуренция.

А Соня, Ваня (Червенкова) и Евгени със сигурност ще правят голямо шоу!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Милата Деси без багаж...

 

Според мен това въобще няма да е за дълго, изобщо не я виждам да стои един месец там с едни и същи дрехи. Навярно мисията ще й помогне да премахне 'съдбата' си.

Като цяло сезонът започна доста обещаващо, макар и с очевидни опити за конфликти и унижаване. Но е супер Десислава да е такава ТОП тема. :Vishenka_05:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Десислава е най-готина от тея. Ваня, Соня и Борислав са толкова отвратителни. Къцамун и Йоанна са ми безлични и скучни. Мъжката Ваня и Деса са ми най-приятни, ама много се съмнявам дали ще гледам предаването само заради тях. След силния Биг и Вип, това просто няма шанс да се гледа. Хем ни втръсна, хем няма с какво да задържат интереса.

 

Евгени даже забравих, че е влезнал. Омръзна тоя дърт п*дал. Всяка вечер коментатор, па и сега да го дават...В повече ми идва.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Деси Слава няма никакъв шанс сред тези участници - Ваня Червенкова, Евгени и Соня са прекалено силни и ярки характери, а Борислав и Ваня ще се целят в победата на всяка цена. Според мен Деси не се чувства в свои води, несигурна е и ще е пасивна, т.е. безинтересна. Влиза като голямата поп-фолк звезда, но тя не е Преслава, няма да получи тази подкрепа и уважение от другите вътре, глуповата е и ще се изложи.

 

пс: Успех на Ваня, Ваня и Йоанна, но няма да гледам предаването. :3fdb8960598fa63e:

image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...