Jump to content

Препоръчани коментари

Както винаги тук проектите на Галин се изкарват велики а не са нищо особено.

Чета коментарите и си викам ''тва момче най-накрая е направило нещо като Момче без сърце и Все напред'' а то се оказа просто една приятна песен.

Не знам как мислите, че това ще стане някакъв брутален хит след като припева едвам се разбира. Толкова забързан, че думи нямам.

Драги, колкото и да искаш да омаловажиш хита на Галин, само защото Фик изкара провал, няма да стане :3fdb8960598fa63e:

• Отговори 88
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Върхът! Брутална, забавен текст, супер мелодия, веселяшки клип и усмихнат Галин. Фразата с "Галена на Хавана" е хит.

Евала на Галин, може да предлага различни неща за разлика от другия.

Много съм доволен! Показа, че може и без Оцко, Пашев и т.н

Разчитали са на това, че песента зарибява - да, зарибява, но ще мине и замине. Нещо много се повлияваме тематично от Азо и Криско и пак и този път текст тип "Направи ме богат". Почва много да му личи колко е bottom, грозни визии. И не ми обяснявайте как ще се мятаме на това в дискотеките - да, ще се мятаме, до следващата такава песен, но те нищо по-различно не правят. Очаквам да му дойде акълът и да започне да прави малко по-музикантски песни. Време е за нещо като "Момче без сърце". Да "пееш" за низки страсти... Не сме 90-те.

Нещо не ме хвана от първо слушане. За сега са ми слаби песничките на Галин и Фики тая година.

И едно включване от Галена щеше да бъде ....един път, но....

И едно включване от Галена щеше да бъде ....един път, но....

По тоя начин е включена най-добре, а и е по-оригинално. Стига с тия втръснали фийчъринги.

Btw на 5-та секунда се вижда, че и Крисия Д. участва в клипа.

Btw на 5-та секунда се вижда, че и Крисия Д. участва в клипа.

Screenshot_2015_10_05_19_50_13.png

Много е красиво това момиче,при вас не знам,но при мен в фейса много се споделя песента.

Изобщо не харесвам песни за милиони и клипове в които хвърчат банкноти. Песента ще е хит, защото мелодията наистина е много зарибяваща и защото е Галим.

Screenshot_2015_10_05_19_50_13.png

Много е красиво това момиче,при вас не знам,но при мен в фейса много се споделя песента.

Кое й е красивото пък на тая, както викаше Пайнерката, Кума Лиса.

А тази девойка вляво прилича на Мария.

Не си падам по песни на такава таматика, но тази е много лека, зарибена и избухваща. Има повече хитов потенциал от всичките му след "С мене да вървиш" взети заедно.

пс: Веднага да сменя стилиста и козметика си, че е облечен потресаващо, а веждите му са различни! :mf_surrender: :mf_surrender:

Парчето е доста зарибяващо, със запомнящи се фрази. И клипа също е добре! Като цяло проектът е нещо различно за Галин. Очаквам да бъде хит!

Той явно отново дава сериозна заявка за Певец на годината, но... ще видим.

Почти нищо не разбрах, дразнят ме вече песните му. Това говорене в началото е адски дразнещо, а "рапирането" му е под всякаква критика :mf_surrender: Ще стане хит, защото е на Галин.

Много ми хареса, определено доста по-добре от "Железен".

Много, много, много добра! Има нещото, на което аз винаги супер много държа - интересен текст. Много добре направен текст като за бърза песен на такава тематика, супер е. Визията с палтото ми е доста противна, не знам кой му ги измисля. Според мен е хит!

Многооо як хит този път! Ще е изключително вървежна и то няма как с топ фразата в припева. :whistling:

Клипчето и той са хубавки, лъскави.. както винаги. Единствената ми забележка е към веждите му - престъпно различни са. :unsure:

Много голям хит ще стане. Зариби ме доста.

Галин е много як, ама веждите са... :D

Интересно само кой натиска толкова образите в двете крайности - Галин като народното момче, успяло от нищото и Фикрет като напомпания богаташки син.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...