Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 60
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Много ми харесва и този вариант на песента. Видеото също е яко, но Карлос не ми се нрави с това облекло в лодката.

Карлос като не ставаш земи се откажи това е на Коста Марков - Имам само едно сърце

Карлос като не ставаш земи се откажи това е на Коста Марков - Имам само едно сърце

Ъ...да,знаем... Не правиш голямо откритие - момчето подготвя този римейк от година и повече, и дори Коста Марков е дал идеи за аранжимента.

Прекрасно направена версия. Дано още млади певци възродят истински и стойностни попфолк песни, които са бисери на фона на днешните бози.

Това ще е първата песен на Карлито, която ще слушам на телефона си. Изключително добре смесена - модерни бийтове + етно вокал - приказка. Дано и мега великите DJ я завъртят - мисля, че публиката по клубовете би избухвала.

Видеото е страхотно - локации, снимане и монтаж - високо ниво за млад изпълнител. Забележка само е избора на момиче - трябваше някоя по-естествена девойка от Светланчето, че тя с тази жабешка мутра и празен овчи поглед ... Но пък сега нали е ВИП-аджийка - може да му е от малка полза.

Ъ...да,знаем... Не правиш голямо откритие - момчето подготвя този римейк от година и повече, и дори Коста Марков е дал идеи за аранжимента.

Прекрасно направена версия. Дано още млади певци възродят истински и стойностни попфолк песни, които са бисери на фона на днешните бози.

Това ще е първата песен на Карлито, която ще слушам на телефона си. Изключително добре смесена - модерни бийтове + етно вокал - приказка. Дано и мега великите DJ я завъртят - мисля, че публиката по клубовете би избухвала.

Видеото е страхотно - локации, снимане и монтаж - високо ниво за млад изпълнител. Забележка само е избора на момиче - трябваше някоя по-естествена девойка от Светланчето, че тя с тази жабешка мутра и празен овчи поглед ... Но пък сега нали е ВИП-аджийка - може да му е от малка полза.

Не знаех че права откритие :gun_bandana:

П.п на мен не ми харесва

Хубаво я е направил, но и оригиналът, преди, и новата версия сега, ми омръзват още на второто слушане.

:laughing:

Наистина не очаквах да се получи толкова добре.

За пръв път и изпяването му да е ОК.

Вярно, Карлос винаги ще ме дразни и това малко отнема за мен от песента, но аранжимента е СТРАХОТЕН. Дори този аранжимент и ритъм ме връщат в по-ранните години на фолка. :girl_witch:

Много зле . Опитва се да имитира и гласа , ама не става . Клипа е по скоро тв. версия .

Цялата магия на песента се е изгубила с това забързано кючекчийско темпо. Грам не ми хареса на първо слушане. Светлана Василева изглежда в пъти по-зле от Боряна Шехтова в клипа на Коста, който е сниман преди 10 години.

Истината е, че никога оригинала не ми е харесвал, но тази версия ме накара да го изслушам пак. Карлос доста добре се е справил и вокалите много ми харесват, но версията на Коста за мен си остава по-добрата. Не знам дали повече трябва да се пипат старите песни, по-добре да залагат на такива от своя репертоар, това, което преди е било хит и се е харесвало и също е останало във времето, не знам дали трябва повече да се повтаря. Версията на Коста все пак ми звучи по-добре и по-съвременно. Клипът му не е лош изобщо.

И според мен това кючекчийско темпо е най-големия проблем в неговата версия.

Карлос има невероятен нюх за музика, просто няма лоша песен, в случая са се постарали много с този кавър. Браво!

Песента е уникална и ми е много любима. Тази версия също е много добра. Браво! :)

Много добре му се е получило, той слаба песен няма според мен. Видеото има прекрасни локации, особено първата половина.

Много ми харесва как се е получило, честно казано. Много добре са променили аранжимента и не смятам, че е кючекчийски. И видеото е чудесно, особено първата част с лодката.

Цялата магия на песента се е изгубила с това забързано кючекчийско темпо.

Много точно определение. :1000 (30):

Защо не се откаже? Участия няма, хората не го харесват, песните му не стават хитове, само ръси пари за гледания. Аман от меркантилни педерасти!

Не, че Коста е голям мъж ..но Бога ми тука вече е комично :1000 (29):

А идеята аранжимента да се доближи до клубния бийт е страшно неуместна.

Не, че Коста е голям мъж ..но Бога ми тука вече е комично :1000 (29):

А идеята аранжимента да се доближи до клубния бийт е страшно неуместна.

Абсолютно, аранжиментът е много зле, много постно звучи тая песен, инструментите са някак си заглушени, а отгоре се набива вокалът му... звучи кофти.

Ужасна, развалил е песента. Оригинала си е оригинал,а Коста е един- класа и стил!

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...