Jump to content

Препоръчани коментари

Николета Балабанска

14 години Планета ТВ

· ZDRAVEI PLANETA MOJE LI DA TE POMOLA DA OTLOJISH KOMCERTA S 25 MIN CHE LUBO SVURSHVA BACHKANE V 7 CHASA A MOQ OPEL NI PALI I SHE PUTUVANE S NEGOVATA ASTRA MERSI POZDRAVI OT CELIQ BLOK

КОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯТ

ПРОДАВАМ КОЗА

+73

PAIAK

+47

BOILER

+18

Майка ти

+16

ПРОДАВАМ ПО-КРАСИВА КОЗА

+15

Да иба мухата ти, да иба...

+14

Motikarq 4.20

+12

ПРОДАВАМ РАЗГОНЕН КОЧ

+10

Geri, Nikol i brat mu

+8

ДЖОРДЖАНО

+7

Милко Калайджиев

+5

Искам да си продам миризливите чорапи и една дамаджана КИСЕЛО ЗЕЙЕ на ценителити

+5

ПЕШО

+4

СЛАВИ

+3

Боли ме ляв бицепс. От какво може да е?

+3

Влади Марков

+2

СЛУШАЙ РАП, СПАСИ САЛФЕТКА

+2

Продавам Чушкопек - дискретно!

+2

Richie Hawtin

+2

PRODAM PRASE

+2

6to

+2

ФИКИ

+2

БАЩА МУ

+2

ЛУНА

+1

Квартета Сирийски нощи

+1

Richie Hawtin

+1

ЖАНТА СА ГОЛВ 2

+1

#КОЙ E NAJDOBRIQ!

1 гласувания

+1

Sedalki za golf, ne sa skasani!

+1

NEIZPOLZVAMA SNIMKA NA PRES LAVA

+1

As

+1

:roll1:

Ама това даже не е смешно, дори не е някаква подигравка, ама някакви рандъм неграмотно написани неща. Аз ли не схващам шегата, или просто шега няма?

Понякога ме притеснява как от нещо дребно на пръв поглед, тези млади хора се палят толкова и откачат. Дано утре не им хрумне нещо по-скандално. Определено Интернет е оръжието на нашето време.

Някоя от певиците с хиляди последователи не се ли изказа, че ми е интересно?

Ами то си е специфичен хумор, феномен. "Пайнер" да викнат Луна, народът ще полудее, но сиг знаят, че ще им засенчи певиците, пък и тя дали ще се съгласи, но дано, все пак Галка уж няа да е там.

Понякога ме притеснява как от нещо дребно на пръв поглед, тези млади хора се палят толкова и откачат. Дано утре не им хрумне нещо по-скандално. Определено Интернет е оръжието на нашето време.

Всяко чудо за три дни. До края на седмицата вече друго нещо ще е модерно, на друго място ще изливат помията си. Както лятото всичко живо беше скочило на Гери-Никол.

Много се връзваш. Аз много се смях, удължиха ми живота. Много яки колажи правят, особено като насмитат някого. Няма как да не оцениш чувството за хумор поне ;)

Много се връзваш. Аз много се смях, удължиха ми живота. Много яки колажи правят, особено като насмитат някого. Няма как да не оцениш чувството за хумор поне ;)

Наистина имаше много добри попадения. Ама то нещо като стане модерно и от 100 едно става за нещо.

Наистина имаше много добри попадения. Ама то нещо като стане модерно и от 100 едно става за нещо.

Това е факт:) Все пак ще видим, както казах, ако Преси, Луна и Сашка Васева са там ще отида, ако не са, нъц!

Ами то си е специфичен хумор, феномен. "Пайнер" да викнат Луна, народът ще полудее, но сиг знаят, че ще им засенчи певиците, пък и тя дали ще се съгласи, но дано, все пак Галка уж няа да е там.

Би било уникален ход от тяхна страна, но значи да признаят, че е по-голяма звезда от останалите...

Сигурно сте прави, просто ме е яд, че винаги в основата на нещо подобо е подигравката, нещо гадно. В това ли трябва да сме винаги единни и най-добри?

Иначе да, хуморът наистина е на високо ниво, и аз се засмях на няколко пъти, но все пак горният въпрос мен си ме тревожи от доста време насам. Това тролстване из Интернет ми идва много в повече. :)

Сигурно сте прави, просто ме е яд, че винаги в основата на нещо подобо е подигравката, нещо гадно. В това ли трябва да сме винаги единни и най-добри?

Иначе да, хуморът наистина е на високо ниво, и аз се засмях на няколко пъти, но все пак горният въпрос мен си ме тревожи от доста време насам. Това тролстване из Интернет ми идва много в повече. :)

Както ти казах, гледай да не го отнесеш, защото в интерес на истината боли. Отстрани е смешно, но едно момиче го направиха на гъз и си изтри поста. Аз се смях, но от някои шеги и мен щеше да ме жегне.

Както ти казах, гледай да не го отнесеш, защото в интерес на истината боли. Отстрани е смешно, но едно момиче го направиха на гъз и си изтри поста. Аз се смях, но от някои шеги и мен щеше да ме жегне.

А, разбира се, че няма да се занимавам. Пък и както казах донякъде и жанрът си го заслужи.

"СЛУШАЙ РАП СПАСИ САЛФЕТКА" е новия ми кандидат за моабет на годината. Но има сериозна конкуренция в лицето на "ПРОДАВАМ ЧУШКОПЕК - ДИСКРЕТНО", много се колебая, но засега не мога да си избера фаворит. Вие какво ще ме посъветвате, аз всъщност заедин приятел питам ...

Т'ва "Слушай рап, спаси салфетка" беше на мода преди три години, кога разни Леота, Деота, Рафита си бяха повярвали, че ще "убиват чалгата" :gun_bandana:

И на мен ми стана гадно, щото се вижда колко ни е лайняна държавата. Заради какви пълни глупости се мразят хората! Утре като нищо ще се хванат за гушите "ин риъл лайф" и ще стане гражданска война...

Сега е момента Пайнер да си направят рекламата още по известна.

До няколко дни телевизията, вестниците, сайтовете и всички други ще гръмнат.

Сега е момента постерите, плакатите и всичко друго да пускат.

Както казвахте, че никой не знае за концерта, е сега вече ще се знае.

И Фики го хейтиха, а на края мегахит.

А това с тролването... Определено Пайнер ще спечелят от това.

http://store.picbg.net/pubpic/C1/E0/b46488061a92c1e0.png

Гледайте...

Т'ва "Слушай рап, спаси салфетка" беше на мода преди три години, кога разни Леота, Деота, Рафита си бяха повярвали, че ще "убиват чалгата" :gun_bandana:

И на мен ми стана гадно, щото се вижда колко ни е лайняна държавата. Заради какви пълни глупости се мразят хората! Утре като нищо ще се хванат за гушите "ин риъл лайф" и ще стане гражданска война...

Пак казвам - ма вие сериозно ли? Хората си правят гаргара, щото кокошарника са лесна и удобна мишена, че и твърде ниска летва при това. Убиват време, колкото да им мине работния ден. Днеска са на вълна 32 години омазване, утре ще минат на нещо друго, все пай сме в Абсурдистан, поводи ще се намерят.

Ама явно уцелват доста болни места, щом тука "фенчетата" го приемате толкова навътре, насериозно и от майтап не разбирате.

Това майтап ли е? В кокошарника точно тези умения са на по-висока почит от пеене и талант, а и визията на въпросното същество е точно в димитровградска стилистика.

Чай малко, това да не е документален кадър - загадка и ние да познаем певачицата?

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...