Jump to content



X Factor 2015


Препоръчани коментари

  • Отговори 170
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

След няколко концерта вече става ясно кой може да пее и кой не, най-добрите категорично са Християна и Виктория без нито едно слабо изпълнение и Стивън!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Неска се прекарах да гледам текущия лайф на Фактора, поради неясни прични. Дотука, час и половина вече, май пяха повечето от участниците, няма да коментирам, щото тия дори не са и втора цедка, ами някъде кусурнайста, и мисля, че е време малко да си починат тия музикални формати, докато някви бъдещи таланти се появят у нас. Ама това да беше проблема. 1во - тоя Маги и тоя Криско, ко правят там, щом смятат че пеенето не било най-важното? 2ро - редно е незабавно да бъде разкаран музикалния им продуцент или който там подбира песните, щото те хората не че пеят толкова зле, просто песните са подбрани мега сакато. Освен ако Саня не им ги е предложила на крайно ниски цени естествено. 3то - има безкрайна нужда от някви нови ТВ лица, щото незнам кой е излъгал Мария и Александра, че стават за водещи. Изобщо, пълна трагедия, за която самите участници с нищо не са виновни (нали, освен че са се навили да участват, нали)

Link to comment
Сподели в други сайтове

С всичко съм съгласен, освен за водещите - мен ме кефят Алекс и Мария, свежи са. Мисля, че музикален продуцент на шоуто е Дони и наистина не се справя добре с подбора на песните.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Християна макар и с много странен избор на песен, пак се справи най-добре. Изключително добре стоеше на сцена, много добре танцува и пя на ниво.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Прекаляват с лиготията и преиграват скандално глупавия сценарий. Което ми напомня, че пропуснах да нахраня сценаристите. За нищо не стават. Иначе Мария и Алекс стават, но прекалено се опитват да се правят на забавни, а не им се получава.

 

Кой точно подбира песните незнам, щото уж и менторите имат пръст в тая работа, ама с това последното - миксовка от Glee, представена като филмова песен си е откровена идиотщина. Люса толкова не е успяла да им измисли нещо по-нормално? А тия последните моми направо да стягат куфара, мега зле са милите.

 

Мда, ботъм 2то би трябвало да са оная, дето унищожи песента на Роксет и тия последните, бяха най-зле просто. Много ще се изненадам, ако не спечели келеша на Саня, въпреки че в тая Християна също има хляб.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не знам защо се плюе толкова много по Дарина!

Както бях писал преди, присъствах в студиото по време на елиминациите, на които Дарина попадна.

Е, в залата звуча мноооооооооооооогоооооооооооооооооооо добре.

След това гледах записа, в който звуча фалшиво и си нямам никакво обяснение на какво се дължи това.

 

Тази вечер ми харесаха Виктория, Ева-Мария, Дарина, Кристиян, Християна и донякъде АВА.

Много слаби поредни изпълнения от Александрина. Стиви винаги ми е бил скучен, а Салют са потрес!

Белканто също не ги харесвам.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Вие още ли вярвате, че някой гласува и че някой си го слага за формата и певците вътре.

Още миналата година Магърдич беше бесен и не успяваше да се прикрие, за това изгони толкова рано онези тричките начело с Гери-Никол, която разби на пух и прах всичко на Славинчо и Жана взети заедно с едната си песен.

За това ако трябва той е готов да изгони и най-харесваната, просто за да увеличи смс-ите.

Истината е, че никой не гласува и на никой не му е за тъпия формат.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Точно пък тая Ева Мария или както е там, пя най-зле от всичките във вторник и съответно беше доста редно да си заминава.

 

И ще кажеш, че Salute, Belcanto, AVA, Александрина, Steve пяха по-добре?!

 

Не ми се коментира напускането на Ева-Мария. Да, беше ми ясно, че няма да стигне до финал, но имах надежда, че ще продължа да я слушам още много концерти, докато горе посочените не си заминат... Е, грешал съм!

 

Дано Криско й направи някоя ударна песен – момичето го заслужава!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Виктория беше на номинации за да покажат, че най-харесваната също може да е застрашена и да пускат смс-и като луди. Жалко че има деца на по 14-15, които наистина се връзват на тея глупости и пращат като луди. Жалко само за талантливите хора...Направо си играят с тях.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...