Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 101
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Харесва ми и видеото е хубаво,Алисия изглежда много добре,експериметите с визиите според мен са успешни.

Малеее, изядоха сееееее.....

Кефи песента, и клипът също не е толкоеа зле... Хит ще е!

Ахахахахах толкова шум и разправии за тая тъпа песен. Ще почина от тия чалгари вече. Бива да си тъп, ама тва тяхното.....

Съжалявам, но Фики си затвърждава позицията за Певец. Личи си, че Кокаина е искал тази песен, за да го надвие, ама няма да стане. И все пак ще си стане приличен хит.

На Коце не му ходят песните на Оцко,но песента е страхотна заради Алисия :clap: ХИТ

хубава мелодия и до там1000%20(35).gif

текста не е така лесно запомнящ се което си е огромен минус

Доста е тъпа песничката честно казано. Не очаквах, наистина.

+1

Съжалявам, но Фики си затвърждава позицията за Певец. Личи си, че Кокаина е искал тази песен, за да го надвие, ама няма да стане. И все пак ще си стане приличен хит.

+1

Възчалгия... не радва хич, а как хубаво й стои на Ася логото на Планета... изтърва си шанса.

Нито клип, нито песен.

Дори точно преди една година Инсомния на Глория вълнуваше повече. :1000 (29):

Е на мен пък много ми харесва. ;д

Иначе не се целува с Алисия, то се вижда ...

Отсвирите, вокалите и Алисия правят песента.

Частите на Коцьо са покъртителни. Не знам дали е от обработката, но гласа му е без всякаква плътност и адски нетърпим.

Искам самостоятелна версия на Ася Ихтиманска :whistling:

Уникална песен. Много, ама много зарибява. Алисия просто е един от най-успешните продукти на Оцко и песните им заедно са перфектни.

Песента ще стане голям хит.

За мен песента ще се наложи адски много заради двете топ-имена. Чесно казано вокала звучи най-добре от всичко. Но не е лоша. Приятна изненада е този дует. Ясен е мотивът на Коцко да се захване за нещо мега актуално в лицето на Оцко + Ася при положение,че Фикрет за няколко месеца взе хляба на цялата мъжка гилдия от Пайнер. Ясна е и мотивацията на Алисия след като Оцко вече не работи за тях, а именно с него тя направи най-любимите ни песни.

Не ми хареса днес това напрежение между компаниите. Не знам АРА какво се правят на много важни. ДА, Ася им е най-голямото име и тя храни абсолютно цялата фирма с участията си, но нали се сещат, че ако бяха спрели този проект (който именно и за Ася е от голяма важност), тя много лесно може да се пререди в Пайнер (което се моля да стане по-скоро). Така че - в това трудно време за чалгата, когато е важно да се задържи интереса на публиката към жанра, фирмите трябва без много претенции да правят компромиси в името на общото благо.

Уникална песен. Много, ама много зарибява. Алисия просто е един от най-успешните продукти на Оцко и песните им заедно са перфектни.

Песента ще стане голям хит.

Да, песните на Оцко, са създадени за Алисия. Жако че сред посредници, могат да работят заедно.

На мен много ми хареса, смятам, че ще е един от най-големите хитове на зимата. Клипът идеално си пасва с песента, като цяло добро попадение.

Типичен оцков шит с хиляда вокала, Константин на места е като надишан с хелий...Общо взето само Алисия става от цялата работа...:)

Много е яка, доста ме кефи, ама гласът на Константин е страшно преработен и на моменти не му се разбира. Хит ще е, за такъв е правена.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...