Jump to content

Препоръчани коментари

Здравейте,мили съфорумци.Тъй като годината е почти към края си,аз реших да направя тази тема,където да пишем за най-важните,интересни,скучни или интригуващи неща,които са случили с нас през 2014 и да си направим равносметка за изминаващата година.Надявам се да прекарате хубави моменти в темата,докато четете или пишете.

• Отговори 26
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Ми кво да кажа? Всичко, което си пожелах да ми се случи в началото на годината ми се случи. Доволен съм, животът ми претърпя развитие. Имам всичко, което искам в момента, нищо повече не ми трябва. Надявам се и догодина нещата, които планувам да се случат.

Пожелавам го на всички!

Много съм доволен от годината! Случиха ми се много хубави неща и се развивам все повече в положителна насока. За следващата си пожелавам да е още по-хубава и от тая и да взема да си хвана сериозна приятелка, стига толкова лигавщини. :1000 (29):

Пожелавам на всички много щастливи моменти през 2015! :)

Такааа, това, което ми е най-важното - образованието, ми беше като цяло акцент през 2014. Смело мога да кажа, че 1-ви срок на 11-ти клас ми е най-успешния, откакто съм в тази гимназия. Също така взех твърдо решение какво ще уча (Бизнес) и къде ще го уча (в Швеция). Започнах да уча един изцяло нов език и то по самоинициатива, което е най-важното. Като цяло съм на много добро място от тази гледна точка.

Иначе откъм "живот" тази година (аз си ги разделям на класове, нормално, де) ми е "по-слаба" от 2013/10-ти клас. 1000%20(29).gif По-малко излизания, сякаш сме една идея по-спокойни вече, но пък и там не мога да се оплача. Намерих си няколко нови приятели и прекратих с отношенията с най-голямата напаст в живота ми, което беше ключово.

За първи път излязох извън България тази година - в Турция, Мармарис по-точно, през май, и в Швеция през октомври (тоест едно от големите ми желания се сбъдна). И още доста "първи" имах - първо пътуване с яхта, с ферибот, със самолет, първо излизане извън Европа. Добре е, добре е.

Като цяло съм много щастлив от живота си и си пожелавам 2015 да ми върви също толкова добре. :Vishenka_05:

Аз пък имах много странна година. Много тежки моменти, но и много хубави. Имам чувството обаче, че в крайна сметка като ти се случи нещо наистина хубаво и забравяш за лошотиите, разочарованията и проблимите. Сега в края на годината е така. Но не мога да се оплача наистина, имам работа, жив съм, здрав съм, хората, които обичам са живи и здрави. Винаги съм искал да имам един спокоен и подреден живот, където да знам, че всичко е стабилно и в момента е горе-долу така. Е винаги може и по-добре де.

И нямам търпение да се прибера за Коледа и да си видя нашите, че ми липсват много. Това ще е най-хубавият завършек на годината.

Страхотна година, всичко се нареди, както трябваше и върви повече от добре. Дано следващата е още по-хубава.

Като цяло първите 5 месеца тръгнаха доста добре за мен - в професионален и личен план. Юни ми беше по-скоро спокоен, но имаше от всичко по малко.

Точно на първи Юли загубихме дядо ми и оттогава всичко се срина и тръгна надолу предстоящите 4 месеца - до Октомври. Август и Септември някаква депресия и нежелание за нищо освен да скитам в неподходяща компания, ревност и простотии от човекът, който беше с мен. Октомври реших окончателно и прекратих отношенията ни, колкото и силна да беше връзката, поради невъзможност и задушаване, а също и нежелание да сме заедно или да разговаряме нон-стоп, защото имах и много други грижи у дома. Последва и един дълъг и отегчителен ремонт вкъщи, който няма как да не запомня, а оттогава и пак започнах да пия. Като цяло половината година не беше добра, като тръгна от това за дядо ми.

За щастие точно в средата на Ноември, без да очаквам или да искам, ми се сбъдна късметчето от питката и Новогодишната баница за 2014, което беше - нова връзка и любов.

Така, че в личен план всичко е на ниво и няма как да се оплача. Мисля, че няма по-щастливо момче от мен в момента в това отношение. Смятам, че за сега човекът от който имам нужда (макар и да не вярвах и заклеймявах подобни връзки) ме намери и това е най-хубавото нещо което ми се случи за тази година. Оценявам го, след толкова трудности през които преминахме и още се борим със семейството ми, имам една достойна опора, човек с който мога да говоря и правя каквото си поискаме.

За мен годината беше силна в личен план, направи ме по-силен, научи ме на повече търпение, даде ми много като знание за живота. Това е.

Да не казвам голяма дума, но и Декември първата половина се оказа много добър за мен, очаквам и така да изпратя тази година, която определено не ми е от най-добрите, напротив - даже беше с най-много препятствия. Надявам се догодина всичко да бъде на ниво.

На себе си и на всички включително, пожелавам за новата година, да намерят това, което търсят и да сбъднат всичките си мечти!

Разбрах, че когато най-малко очакваш щастието те намира! :)

През тази година, получих най-важният си урок и никога няма да го забравя. Емоционална година беше. Имаше всичко, както и всяка друга. Нямам търпение тази седмица да приключи и да се прибирам у дома, че почти нямам време за семейството си, както и за роднините. От 5-6 месеца не съм ги виждал. Искам да видя и старите си приятели, които ужасно много обичам.

Но както е казано по-горе, имам най-важните неща. Семейството ми e живо и здраво, Аз...Уча това, което искам, вземам си изпитите и така.

Пожелавам си 2015 година да е още по-силна и щастлива година. Да си взема всички предстоящи изпити и да стъпя на 4-ти курс без никакъв проблем. И разбира се,, здраве, щастие на мен и близките ми.

:)

Най-добрата година в живота ми досега.

Сбъднах две свои мечти, подобрих отношенията си с много хора, намерих нови приятели. Затвърдих отношенията си с други, а и най-сетне се влюбих. Израснах ужасно много и се промених в положителна посока.

Пожелавам си повече спокойствие, здраве, любов и късмет през 2015. И дано най-сетне започна сериозна връзка. :Vishenka_05:

Годината ми започна доста добре, но после се оплетоха доста неща, последваха няколко тежки месеца за семейството ми, но след това се оправиха нещата.

Много неща ми се случиха - и добри, и лоши, но със сигурност изпращам доста успешна година. Неща, за които изобщо не съм предполагал, че могат да ми се случат ми се случиха.

Но най-важното - намерих себе си. Намерих в какво съм добър, за какво трябва да се боря, какво трябва да уча, какво да работя, какво да изградя в бъдеще.

През август направихме една почивка в Гърция, но честно да си призная - не ми хареса много, много. Липсваше си ми България, липсваше си ми музиката, атмосферата, дома, както и приятелите. Не се чувствах в свои води, ако мога така да се изразя. 18-ия ми рожден ден беше страшно емоционален. Плач, рев, танци-манци, имаше си от всичко. Благодаря на приятелите си, благодаря и на родителите си, благодаря и на себе си. Не мога да кажа, че годината ми беше перфектна, защото нещото, което най-много исках, и този път ме пропусна, а именно любовта.

Както и да е, животът е пред мен, смятам, че занапред ще ми се случват все по-хубави неща, защото най-интересното тепърва предстои! :)

Бих искал да опиша годината си, но не желая да споделям лошите неща, а ако споделя само добрите пак някой ще избеснее по мой адрес и ще си запазя всичко за мен. Общо взето то на хората им личеше цяла година каква е била тяхната дори само от писаниците им във форума.

Най- ужасната и трудна година, като изключим дъждовете и наводненията. Като цяло си беше много лоша година. Свързвам я с това,че загубих последния си близък човек- баба ми още в началото на годината-10 януари и оттам вече годината не мога да я нарека хубава. В личен план- единственото хубаво нещо е работата ми. Когато си мислиш,че всичко е изгубено, все пак идва и лъч надежда. На любимия ми човек тази година никак не му върви със здравето, надявам се нещата да се оправят. Имаше и хубави неща- успях да отида да видя Замъкът в Равадиново- нещо различно, направих снимки, клипове, успях да отида и в Крайморие, горе- долу бях и на плаж. От многото работа, това успях да си позволя. Но годината пак си остава една тъжна, гадна година. Да си отива по-бързо и дано следващата да се случват само хубави неща.

Най- ужасната и трудна година, като изключим дъждовете и наводненията. Като цяло си беше много лоша година. Свързвам я с това,че загубих последния си близък човек- баба ми още в началото на годината-10 януари и оттам вече годината не мога да я нарека хубава. В личен план- единственото хубаво нещо е работата ми. Когато си мислиш,че всичко е изгубено, все пак идва и лъч надежда. На любимия ми човек тази година никак не му върви във здравето, надявам се нещата да се оправят. Имаше и хубави неща- успях да отида да видя Замъкът в Равадиново- нещо различно, направих снимки, клипове, успях да отида и в Крайморие, горе- долу бях и на плаж. От многото работа, това успях да си позволя. Но годината пак си остава една тъжна, гадна година. Да си отива по-бързо и дано следващата да се случват само хубави неща.

:ninja:

Като цяло първите 5 месеца тръгнаха доста добре за мен - в професионален и личен план. Юни ми беше по-скоро спокоен, но имаше от всичко по малко.

Точно на първи Юли загубихме дядо ми и оттогава всичко се срина и тръгна надолу предстоящите 4 месеца - до Октомври. Август и Септември някаква депресия и нежелание за нищо освен да скитам в неподходяща компания, ревност и простотии от човекът, който беше с мен. Октомври реших окончателно и прекратих отношенията ни, колкото и силна да беше връзката, поради невъзможност и задушаване, а също и нежелание да сме заедно или да разговаряме нон-стоп, защото имах и много други грижи у дома. Последва и един дълъг и отегчителен ремонт вкъщи, който няма как да не запомня, а оттогава и пак започнах да пия. Като цяло половината година не беше добра, като тръгна от това за дядо ми.

За щастие точно в средата на Ноември, без да очаквам или да искам, ми се сбъдна късметчето от питката и Новогодишната баница за 2014, което беше - нова връзка и любов.

Така, че в личен план всичко е на ниво и няма как да се оплача. Мисля, че няма по-щастливо момче от мен в момента в това отношение. Смятам, че за сега човекът от който имам нужда (макар и да не вярвах и заклеймявах подобни връзки) ме намери и това е най-хубавото нещо което ми се случи за тази година. Оценявам го, след толкова трудности през които преминахме и още се борим със семейството ми, имам една достойна опора, човек с който мога да говоря и правя каквото си поискаме.

За мен годината беше силна в личен план, направи ме по-силен, научи ме на повече търпение, даде ми много като знание за живота. Това е.

Да не казвам голяма дума, но и Декември първата половина се оказа много добър за мен, очаквам и така да изпратя тази година, която определено не ми е от най-добрите, напротив - даже беше с най-много препятствия. Надявам се догодина всичко да бъде на ниво.

На себе си и на всички включително, пожелавам за новата година, да намерят това, което търсят и да сбъднат всичките си мечти!

Разбрах, че когато най-малко очакваш щастието те намира! :)

Съжалявам за дядо ти! Хубаво е,че си намерил нова любов.

Най- ужасната и трудна година, като изключим дъждовете и наводненията.

Коментар на годината! :notworthy:

Това е равносилно на онова с циганката в Господарите:

- Има ли жертви?

- Няма жертви, за съжаление.

:roll1: :roll1: :roll1:

:roll1: :roll1: :roll1: Зайке, уникална си, заклевам се!!!

Става въпрос, че освен наводненията и дъждовете, годината си беше пак гадна- това исках да кажа.

Много смешно ми стана нещо.

Съжалявам за дядо ти! Хубаво е,че си намерил нова любов.

Благодаря ти! :) Моите съболезнования и за баба ти. Дано 2015 е една много по-добра година за теб и да имаш повод да се похвалиш! :)

Благодаря ти! :) Моите съболезнования и за баба ти. Дано 2015 е една много по-добра година за теб и да имаш повод да се похвалиш! :)

Мерси, а ти да я запазиш тази любов,че много трудно се намира.

Годината за мен беше по-скоро хубава.

Започна с един невероятен рожден ден, който няма да забравя, за което благодаря на приятелите си.

Завърших магистратурата си, имах възможност да посетя Германия, както и една страхотна почивка на морето.

Прибрах се окончателно в родния си град, от което още съм със смесени чувства.Пожделавам на всички, новата година да е по-хубава от тази.

Мерси, а ти да я запазиш тази любов,че много трудно се намира.

Благодаря. Наясно съм, че всичко е до време. И аз се надявам да не ми мине желанието за три дни или съответно отсреща. Прекалено бързо се развиха нещата и вече сме си на един етап "семейство" както го наричаме, но е ужасно бързо и не знам, прекалено е сериозно, а това в последно време плаши, но ще видим. Вярвам, че с желание ще я запазя! :)

И другото което успях да направя през тази година, да не пестя чувствата си и да не спирам да повтарям и показвам на близките си колко много ги обичам. Успях да им отделя нужното време и внимание с което наистина се гордея!!!

Аз ще запомня 2014-та с възможността която ми се отдаде да посетя толкова места за които преди само съм можал да мечтая. А някои дори не съм знаел че съществуват.

Та подред бяха: Китай, Австралия, Нова Зеландия, Нова Каледония, Вануату и Фиджи.

Във Фиджи се запознах с българско семейство в един мол. Не можах да повярвам че срещам българи точно на тая точка на земята.

За сега 2015-та се очертава много добре и с още патувания, живот и здраве.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...