Jump to content



Нашата ретроспекция за 2014 година.


Препоръчани коментари

Здравейте,мили съфорумци.Тъй като годината е почти към края си,аз реших да направя тази тема,където да пишем за най-важните,интересни,скучни или интригуващи неща,които са случили с нас през 2014 и да си направим равносметка за изминаващата година.Надявам се да прекарате хубави моменти в темата,докато четете или пишете.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 26
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Ми кво да кажа? Всичко, което си пожелах да ми се случи в началото на годината ми се случи. Доволен съм, животът ми претърпя развитие. Имам всичко, което искам в момента, нищо повече не ми трябва. Надявам се и догодина нещата, които планувам да се случат.

Пожелавам го на всички!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много съм доволен от годината! Случиха ми се много хубави неща и се развивам все повече в положителна насока. За следващата си пожелавам да е още по-хубава и от тая и да взема да си хвана сериозна приятелка, стига толкова лигавщини. :1000 (29):

 

Пожелавам на всички много щастливи моменти през 2015! :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Такааа, това, което ми е най-важното - образованието, ми беше като цяло акцент през 2014. Смело мога да кажа, че 1-ви срок на 11-ти клас ми е най-успешния, откакто съм в тази гимназия. Също така взех твърдо решение какво ще уча (Бизнес) и къде ще го уча (в Швеция). Започнах да уча един изцяло нов език и то по самоинициатива, което е най-важното. Като цяло съм на много добро място от тази гледна точка.

 

Иначе откъм "живот" тази година (аз си ги разделям на класове, нормално, де) ми е "по-слаба" от 2013/10-ти клас. 1000%20(29).gif По-малко излизания, сякаш сме една идея по-спокойни вече, но пък и там не мога да се оплача. Намерих си няколко нови приятели и прекратих с отношенията с най-голямата напаст в живота ми, което беше ключово.

 

За първи път излязох извън България тази година - в Турция, Мармарис по-точно, през май, и в Швеция през октомври (тоест едно от големите ми желания се сбъдна). И още доста "първи" имах - първо пътуване с яхта, с ферибот, със самолет, първо излизане извън Европа. Добре е, добре е.

 

Като цяло съм много щастлив от живота си и си пожелавам 2015 да ми върви също толкова добре. :Vishenka_05:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз пък имах много странна година. Много тежки моменти, но и много хубави. Имам чувството обаче, че в крайна сметка като ти се случи нещо наистина хубаво и забравяш за лошотиите, разочарованията и проблимите. Сега в края на годината е така. Но не мога да се оплача наистина, имам работа, жив съм, здрав съм, хората, които обичам са живи и здрави. Винаги съм искал да имам един спокоен и подреден живот, където да знам, че всичко е стабилно и в момента е горе-долу така. Е винаги може и по-добре де.

И нямам търпение да се прибера за Коледа и да си видя нашите, че ми липсват много. Това ще е най-хубавият завършек на годината.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Страхотна година, всичко се нареди, както трябваше и върви повече от добре. Дано следващата е още по-хубава.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

    Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Като цяло първите 5 месеца тръгнаха доста добре за мен - в професионален и личен план. Юни ми беше по-скоро спокоен, но имаше от всичко по малко.

Точно на първи Юли загубихме дядо ми и оттогава всичко се срина и тръгна надолу предстоящите 4 месеца - до Октомври. Август и Септември някаква депресия и нежелание за нищо освен да скитам в неподходяща компания, ревност и простотии от човекът, който беше с мен. Октомври реших окончателно и прекратих отношенията ни, колкото и силна да беше връзката, поради невъзможност и задушаване, а също и нежелание да сме заедно или да разговаряме нон-стоп, защото имах и много други грижи у дома. Последва и един дълъг и отегчителен ремонт вкъщи, който няма как да не запомня, а оттогава и пак започнах да пия. Като цяло половината година не беше добра, като тръгна от това за дядо ми.

За щастие точно в средата на Ноември, без да очаквам или да искам, ми се сбъдна късметчето от питката и Новогодишната баница за 2014, което беше - нова връзка и любов.

Така, че в личен план всичко е на ниво и няма как да се оплача. Мисля, че няма по-щастливо момче от мен в момента в това отношение. Смятам, че за сега човекът от който имам нужда (макар и да не вярвах и заклеймявах подобни връзки) ме намери и това е най-хубавото нещо което ми се случи за тази година. Оценявам го, след толкова трудности през които преминахме и още се борим със семейството ми, имам една достойна опора, човек с който мога да говоря и правя каквото си поискаме.

За мен годината беше силна в личен план, направи ме по-силен, научи ме на повече търпение, даде ми много като знание за живота. Това е.

Да не казвам голяма дума, но и Декември първата половина се оказа много добър за мен, очаквам и така да изпратя тази година, която определено не ми е от най-добрите, напротив - даже беше с най-много препятствия. Надявам се догодина всичко да бъде на ниво.

На себе си и на всички включително, пожелавам за новата година, да намерят това, което търсят и да сбъднат всичките си мечти!

Разбрах, че когато най-малко очакваш щастието те намира! :)

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

През тази година, получих най-важният си урок и никога няма да го забравя. Емоционална година беше. Имаше всичко, както и всяка друга. Нямам търпение тази седмица да приключи и да се прибирам у дома, че почти нямам време за семейството си, както и за роднините. От 5-6 месеца не съм ги виждал. Искам да видя и старите си приятели, които ужасно много обичам.

Но както е казано по-горе, имам най-важните неща. Семейството ми e живо и здраво, Аз...Уча това, което искам, вземам си изпитите и така.

Пожелавам си 2015 година да е още по-силна и щастлива година. Да си взема всички предстоящи изпити и да стъпя на 4-ти курс без никакъв проблем. И разбира се,, здраве, щастие на мен и близките ми.

 

:)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Най-добрата година в живота ми досега.

 

Сбъднах две свои мечти, подобрих отношенията си с много хора, намерих нови приятели. Затвърдих отношенията си с други, а и най-сетне се влюбих. Израснах ужасно много и се промених в положителна посока.

 

Пожелавам си повече спокойствие, здраве, любов и късмет през 2015. И дано най-сетне започна сериозна връзка. :Vishenka_05:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Годината ми започна доста добре, но после се оплетоха доста неща, последваха няколко тежки месеца за семейството ми, но след това се оправиха нещата.

Много неща ми се случиха - и добри, и лоши, но със сигурност изпращам доста успешна година. Неща, за които изобщо не съм предполагал, че могат да ми се случат ми се случиха.

Но най-важното - намерих себе си. Намерих в какво съм добър, за какво трябва да се боря, какво трябва да уча, какво да работя, какво да изградя в бъдеще.

През август направихме една почивка в Гърция, но честно да си призная - не ми хареса много, много. Липсваше си ми България, липсваше си ми музиката, атмосферата, дома, както и приятелите. Не се чувствах в свои води, ако мога така да се изразя. 18-ия ми рожден ден беше страшно емоционален. Плач, рев, танци-манци, имаше си от всичко. Благодаря на приятелите си, благодаря и на родителите си, благодаря и на себе си. Не мога да кажа, че годината ми беше перфектна, защото нещото, което най-много исках, и този път ме пропусна, а именно любовта.

Както и да е, животът е пред мен, смятам, че занапред ще ми се случват все по-хубави неща, защото най-интересното тепърва предстои! :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Бих искал да опиша годината си, но не желая да споделям лошите неща, а ако споделя само добрите пак някой ще избеснее по мой адрес и ще си запазя всичко за мен. Общо взето то на хората им личеше цяла година каква е била тяхната дори само от писаниците им във форума.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Най- ужасната и трудна година, като изключим дъждовете и наводненията. Като цяло си беше много лоша година. Свързвам я с това,че загубих последния си близък човек- баба ми още в началото на годината-10 януари и оттам вече годината не мога да я нарека хубава. В личен план- единственото хубаво нещо е работата ми. Когато си мислиш,че всичко е изгубено, все пак идва и лъч надежда. На любимия ми човек тази година никак не му върви със здравето, надявам се нещата да се оправят. Имаше и хубави неща- успях да отида да видя Замъкът в Равадиново- нещо различно, направих снимки, клипове, успях да отида и в Крайморие, горе- долу бях и на плаж. От многото работа, това успях да си позволя. Но годината пак си остава една тъжна, гадна година. Да си отива по-бързо и дано следващата да се случват само хубави неща.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Най- ужасната и трудна година, като изключим дъждовете и наводненията. Като цяло си беше много лоша година. Свързвам я с това,че загубих последния си близък човек- баба ми още в началото на годината-10 януари и оттам вече годината не мога да я нарека хубава. В личен план- единственото хубаво нещо е работата ми. Когато си мислиш,че всичко е изгубено, все пак идва и лъч надежда. На любимия ми човек тази година никак не му върви във здравето, надявам се нещата да се оправят. Имаше и хубави неща- успях да отида да видя Замъкът в Равадиново- нещо различно, направих снимки, клипове, успях да отида и в Крайморие, горе- долу бях и на плаж. От многото работа, това успях да си позволя. Но годината пак си остава една тъжна, гадна година. Да си отива по-бързо и дано следващата да се случват само хубави неща.

:ninja:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Като цяло първите 5 месеца тръгнаха доста добре за мен - в професионален и личен план. Юни ми беше по-скоро спокоен, но имаше от всичко по малко.

Точно на първи Юли загубихме дядо ми и оттогава всичко се срина и тръгна надолу предстоящите 4 месеца - до Октомври. Август и Септември някаква депресия и нежелание за нищо освен да скитам в неподходяща компания, ревност и простотии от човекът, който беше с мен. Октомври реших окончателно и прекратих отношенията ни, колкото и силна да беше връзката, поради невъзможност и задушаване, а също и нежелание да сме заедно или да разговаряме нон-стоп, защото имах и много други грижи у дома. Последва и един дълъг и отегчителен ремонт вкъщи, който няма как да не запомня, а оттогава и пак започнах да пия. Като цяло половината година не беше добра, като тръгна от това за дядо ми.

За щастие точно в средата на Ноември, без да очаквам или да искам, ми се сбъдна късметчето от питката и Новогодишната баница за 2014, което беше - нова връзка и любов.

Така, че в личен план всичко е на ниво и няма как да се оплача. Мисля, че няма по-щастливо момче от мен в момента в това отношение. Смятам, че за сега човекът от който имам нужда (макар и да не вярвах и заклеймявах подобни връзки) ме намери и това е най-хубавото нещо което ми се случи за тази година. Оценявам го, след толкова трудности през които преминахме и още се борим със семейството ми, имам една достойна опора, човек с който мога да говоря и правя каквото си поискаме.

За мен годината беше силна в личен план, направи ме по-силен, научи ме на повече търпение, даде ми много като знание за живота. Това е.

Да не казвам голяма дума, но и Декември първата половина се оказа много добър за мен, очаквам и така да изпратя тази година, която определено не ми е от най-добрите, напротив - даже беше с най-много препятствия. Надявам се догодина всичко да бъде на ниво.

На себе си и на всички включително, пожелавам за новата година, да намерят това, което търсят и да сбъднат всичките си мечти!

Разбрах, че когато най-малко очакваш щастието те намира! :)

 

 

Съжалявам за дядо ти! Хубаво е,че си намерил нова любов.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Най- ужасната и трудна година, като изключим дъждовете и наводненията.

 

Коментар на годината! :notworthy:

Това е равносилно на онова с циганката в Господарите:

- Има ли жертви?

- Няма жертви, за съжаление.

 

:roll1: :roll1: :roll1:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

    Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

:roll1: :roll1: :roll1: Зайке, уникална си, заклевам се!!!

 

Става въпрос, че освен наводненията и дъждовете, годината си беше пак гадна- това исках да кажа.

 

Много смешно ми стана нещо.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Съжалявам за дядо ти! Хубаво е,че си намерил нова любов.

Благодаря ти! :) Моите съболезнования и за баба ти. Дано 2015 е една много по-добра година за теб и да имаш повод да се похвалиш! :)

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Благодаря ти! :) Моите съболезнования и за баба ти. Дано 2015 е една много по-добра година за теб и да имаш повод да се похвалиш! :)

 

Мерси, а ти да я запазиш тази любов,че много трудно се намира.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Годината за мен беше по-скоро хубава.

Започна с един невероятен рожден ден, който няма да забравя, за което благодаря на приятелите си.

Завърших магистратурата си, имах възможност да посетя Германия, както и една страхотна почивка на морето.

Прибрах се окончателно в родния си град, от което още съм със смесени чувства.Пожделавам на всички, новата година да е по-хубава от тази.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Мерси, а ти да я запазиш тази любов,че много трудно се намира.

Благодаря. Наясно съм, че всичко е до време. И аз се надявам да не ми мине желанието за три дни или съответно отсреща. Прекалено бързо се развиха нещата и вече сме си на един етап "семейство" както го наричаме, но е ужасно бързо и не знам, прекалено е сериозно, а това в последно време плаши, но ще видим. Вярвам, че с желание ще я запазя! :)

И другото което успях да направя през тази година, да не пестя чувствата си и да не спирам да повтарям и показвам на близките си колко много ги обичам. Успях да им отделя нужното време и внимание с което наистина се гордея!!!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз ще запомня 2014-та с възможността която ми се отдаде да посетя толкова места за които преди само съм можал да мечтая. А някои дори не съм знаел че съществуват.

 

Та подред бяха: Китай, Австралия, Нова Зеландия, Нова Каледония, Вануату и Фиджи.

 

Във Фиджи се запознах с българско семейство в един мол. Не можах да повярвам че срещам българи точно на тая точка на земята.

 

За сега 2015-та се очертава много добре и с още патувания, живот и здраве.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...