Glamdring Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Много скучна песен. Преса се изчерпа. Сега се чудя дали Преса или Галка държи по-тъпия дует за есента... Има една разлика обаче, Преслава и Стораро са талантливи и могат да си изпеят песента. За Галена и Фики не можем да кажем същото, Мария и Азис не вярвам да го изпеят на живо, иначе и там може нещо да стане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Има една разлика обаче, Преслава и Стораро са талантливи и могат да си изпеят песента. За Галена и Фики не можем да кажем същото, Мария и Азис не вярвам да го изпеят на живо, иначе и там може нещо да стане. Не знам кой колко може, но при Галена плейбек няма нито по участия, нито на концерти, а Фики не мисля, че отстъпва по глас на баща си. Освен това "Кой" са я изпълнявали не 1 или 2 пъти на живо и им се получава. Ако не друго, публиката избухва на макс. Ще видим сега на следващите концерти кой дует как ще се приеме, но аз съм склонна да заложа на Галена и Фики. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Не знам кой колко може, но при Галена плейбек няма нито по участия, нито на концерти, а Фики не мисля, че отстъпва по глас на баща си. Освен това "Кой" са я изпълнявали не 1 или 2 пъти на живо и им се получава. Ако не друго, публиката избухва на макс. Ще видим сега на следващите концерти кой дует как ще се приеме, но аз съм склонна да заложа на Галена и Фики. Съгласен за това, че пеят на живо. Но изпълнението в Бургас на 'Кой' специално, аз с ръка на сърцето го определям като най- фалшивото евър в чалгата. За Фики, не знам, аз го помня още от музикалният кастинг и общо взето тогава се видя, че не е бог знае какъв талант.Едно обаче не можем да отречем, въпреки плейбека на Преслава, когато е пяла на живо, е пяла вярно и както трябва. Има изпълнение по- добри от записа, при Галена такова няма, а съм склонен да кажа, че няма й да има. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Има една разлика обаче, Преслава и Стораро са талантливи и могат да си изпеят песента. За Галена и Фики не можем да кажем същото, Мария и Азис не вярвам да го изпеят на живо, иначе и там може нещо да стане. 100% Мария и Азис ще изпълнят най-добре дуета си на живо. Въпросът е да не ги мързи, защото със сигурност имат по-отпочинали гласове от останалите четирима. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bandidodido Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Точно това не е за гордост, защото падението стартира точно от момента в който започнеш да правиш компромис с продуктите си, защото знаеш, че дори и да не са достатъчно качествени те ще са успешни заради името ти. Нормално е в един момент да има оттегляне на публиката, аз не бих го нарекъл падение. Щом толкова плюсове й носи това име, следователно е работила през годините и го е заслужила. Точно това е за гордост. ))) Компромиси прави единствено с клиповете, да. Но песента си е в типичния за нея стил. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Съгласен за това, че пеят на живо. Но изпълнението в Бургас на 'Кой' специално, аз с ръка на сърцето го определям като най- фалшивото евър в чалгата. За Фики, не знам, аз го помня още от музикалният кастинг и общо взето тогава се видя, че не е бог знае какъв талант.Едно обаче не можем да отречем, въпреки плейбека на Преслава, когато е пяла на живо, е пяла вярно и както трябва. Има изпълнение по- добри от записа, при Галена такова няма, а съм склонен да кажа, че няма й да има. Колкото и фалшиво да е това изпълнение, нищо не може да бие това на "Мога пак" от наградите за 2011. Кошмарно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Колкото и фалшиво да е това изпълнение, нищо не може да бие това на "Мога пак" от наградите за 2011. Кошмарно! На мен ми хареса, аз бях там на наградите. На "Кой" изпълнението, особено в първият куплет, за него основно говоря е трагедия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Съгласен за това, че пеят на живо. Но изпълнението в Бургас на 'Кой' специално, аз с ръка на сърцето го определям като най- фалшивото евър в чалгата. За Фики, не знам, аз го помня още от музикалният кастинг и общо взето тогава се видя, че не е бог знае какъв талант.Едно обаче не можем да отречем, въпреки плейбека на Преслава, когато е пяла на живо, е пяла вярно и както трябва. Има изпълнение по- добри от записа, при Галена такова няма, а съм склонен да кажа, че няма й да има. Съгласна съм, че Галена не пее особено добре, но Фики си е супер. Изобщо не помня как се е представял на някакъв си кастинг, но на турнето си пя добре според мен. Винаги съм предпочитала правилно и на живо пеещи изпълнители, но понякога това не е всичко и Галена го доказва. Иначе на Преслава никога няма да и отрека таланта, просто леко съм позабравила прекрасния и глас Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Дуета на годината! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 И това нещо го хвалите толкова- толкова безлична и слаба песен. Нещо й липсва сега като я чух като хората. Ами то на Крум и Емануела са 100 пъти по-яки особено на Крум. Направо преувеличавате, че това ще е дуета на годината. Преслава вече е отдавна залязла, нищо хубаво не изкарва вече. Това е песен направена отгоре отгоре, колкото да пусне нещо и да се каже,че има клип. Излагация голяма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 И това нещо го хвалите толкова- толкова безлична и слаба песен. Нещо й липсва сега като я чух като хората. Ами то на Крум и Емануела са 100 пъти по-яки особено на Крум. Направо преувеличавате, че това ще е дуета на годината. Преслава вече е отдавна залязла, нищо хубаво не изкарва вече. Това е песен направена отгоре отгоре, колкото да пусне нещо и да се каже,че има клип. Излагация голяма. Разбрахме, че не ти харесва. Не е нужно по 20 пъти да го натякваш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 Майкооо, за 5 дни има близо 450 хил. гледания от 3 клипчета и още няколко по 7-10 хил. Тотален хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 http://vbox7.com/play:74649dcf38 Клипа без логото на Планета Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Майкооо, за 5 дни има близо 450 хил. гледания от 3 клипчета и още няколко по 7-10 хил. Тотален хит! Само ти съдиш по гледанията,че нещо е хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 http://vbox7.com/play:74649dcf38 Клипа без логото на Планета може ли линк за сваляне? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Могат ли да се съберат две такива имена и да предоставят на публиката бозичка слушана цяло десетилетие в най - различни варианти!? Голяма излагация са си тези двамата от край време, клипът също е потресаващо скапан! Визията им не е за коментиране - мумия и шопар все едно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Preslava and Tony Storaro - Enough with questions Много ми е зарибено това дето Преситу го пее "Ще видят, че ти си вътрЕеЕЕе - ДРУГО ПОВЕЧЕ НЕ ПИТАЙ" <3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Октомври 5 Author Report Share Публикувано Октомври 5 Страхотен хит, браво на Преси и Тонинко Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Вчера чух една песен на Кали - май беше Лошите взимат ни душите - има същата конструкция. Чудех се на какво ми заприлича Калината и се сетих, като чух ПресТо в дискотека. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 може ли линк за сваляне? http://www.4shared.com/video/9rchPiy-ba/Пр..._питай__ft.html MultiUpload.biz Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 http://www.4shared.com/video/9rchPiy-ba/Пр..._питай__ft.html MultiUpload.biz Много ти благодаря. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Preslava and Tony Storaro - Enough with questions Много ми е зарибено това дето Преситу го пее "Ще видят, че ти си вътрЕеЕЕе - ДРУГО ПОВЕЧЕ НЕ ПИТАЙ" <3 ask no more твоят превод е достатъчно с въпроси :bowdown: :bowdown: Оправи ми деня. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 ask no more твоят превод е достатъчно с въпроси :bowdown: :bowdown: Оправи ми деня. Целта е да е забавно, а не правилно ве брат, хах, явно съм го постигнау щом съм ти опраил диня Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Октомври 10 Author Report Share Публикувано Октомври 10 Много е яка песента, ама имам чувството, че не я чувам отникъде и никой не я знае!? Утре ще видя как се приема. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Заради такива песни ще продължават да казват, че тази музика е на циганите и на турците! Няма нищичко славянско в нея, няма нищо от нашия фолклор - звучи като гръцка, турска, малко циганска... нищо българско няма в нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.