Jump to content

Препоръчани коментари

Камелия си е публикувала снимка с текста, за тези които се оплакаха, че не го разбират. 1000%20(29).gif

10625156_10153207867884546_8611414705450898127_n.jpg

• Отговори 179
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Песента е мега добрата...не знам за какво пак се оплаквате.

Галин прави много модерни песнички и определено ме кефят доста. Камелия е многооо яка и включванията и са много добри. Клипа е много добър. Като цяло 6 точки, много добър проект.

Много добър проект за Галин и изключителна излагация за Камелия със смешния autotune, ужасни включвания. Има цял албум, а пуска някакъв необмислен фийчъринг=никаква стратегия и може би осъзнава, че новите й песни не стават.

В 4 следобед ли излезна клипът? За 17-18 часа има почти 80 000 гледания. Стотакът му е в кърпа вързан до 4-5. Песента определено става популярна. :Vishenka_05:

И естествено в края на клипа трябваше да се вижда цензураната гърда на Камелия,аман вече :mf_surrender:

За мен Камелия е свежото в тази песен, Галин ръмжи вече 4-5 поредни проекта, Оцко бийта също ни е познат, но новото и различното е Камелия- със звучене доста нетипично за нея.

Единственият минус на този тип проекти е, че са само за клубовете и на концертна сцена ще седят повече от смешно- нито може да бъдат изпяти, нито публиката може да асимилира нещо повече от туп-туп и 2-3 срички от текста.

Визията на Камелия с перата е :phpgrin2:

За мен Камелия е свежото в тази песен, Галин ръмжи вече 4-5 поредни проекта, Оцко бийта също ни е познат, но новото и различното е Камелия- със звучене доста нетипично за нея.

Единственият минус на този тип проекти е, че са само за клубовете и на концертна сцена ще седят повече от смешно- нито може да бъдат изпяти, нито публиката може да асимилира нещо повече от туп-туп и 2-3 срички от текста.

Визията на Камелия с перата е :phpgrin2:

Съгласен с всичко 100% :rap:

Звученето, която тя хейтеше преди 5-6 месеца. Сега се обърна монетата.

Звученето, която тя хейтеше преди 5-6 месеца. Сега се обърна монетата.

Е то е ясно, че има някакви договорки вътрешнофирмени за този проект...

Това, което имах предивид е, че за разлика от много нейни колежки, които буквално издоиха Оцко за песни и пускаха по повече от 3 негови последователно ( например Малина), Камелия я чуваме за първи път през призмата на Оцко като аранжор... така както чухме Режима на Преслава преди близо година. Аз лично се надявам да няма повече Оцкови песни, една стига :whistling: В разнообразието е истината :)

А отделно, че е featuring

Това, което имах предивид е, че за разлика от много нейни колежки, които буквално издоиха Оцко за песни и пускаха по повече от 3 негови последователно ( например Малина), Камелия я чуваме за първи път през призмата на Оцко като аранжор... така както чухме Режима на Преслава преди близо година. Аз лично се надявам да няма повече Оцкови песни, една стига :whistling: В разнообразието е истината :)

Ама, моля ти се, какви са тези смешни оправдания тип 2 клас!

Камелия си го редеше Оцко, редеше чалгата, че е станала еднаква - а днес я виждаме точна в този Оцков формат на еднотипна песен с всички предни на Галин и куп други! Не вървят вече тези призми-мризми. Ако си поддържа мнението, значи го прави докрай, какви са тези иди си-ела си.

Фийчъринг, а 2 месеца оспамиха света, че подготвяли дует, сега като не ви изнася било фийръчинг. Не ме разбирай погрешно, просто не обичам хора, които не стоят зад думите си, колкото и пич да е Камелия.

Редактирано от pacho
По-скоро Галин си рекламираше песента като дует. Можеше да напише, че Камелия само взима участие.

Ахам,значи пак за поглеждане през призма говорим,както режисъора на "Престъпно е" посгледна Камелия идентично с Мария Илиева и й направи еднакъв ( на места) клип,така и тук Оцко е погледнал през призма Камелия и я е обработил като жена си - Кристиана в дуета й с Галин?

Още 1 час за да стане 100 хил.. :D

Май няма да чукне 100, но нищо, това не е най-важното. Засега тези гледания са рекорд за Галин.

Май няма да чукне 100, но нищо, това не е най-важното. Засега тези гледания са рекорд за Галин.

Ще се види след 1 час дали ще има 100 хил. или няма да има..

-----------

Кога ли ще се активизират гледанията??

По-скоро Галин си рекламираше песента като дует. Можеше да напише, че Камелия само взима участие.

Ами то тя прави цялата песен, тъкмо започваш да се отчайваш от скука и тя се появява и ти го вдига... настроението. :)

В интерес на истината тази песен със сигурност ми се превръща в по-любима и от "Момче без сърце", която му е най-добрата за мен. Предполагам, че ще има доста голям успех, както беше и с нея.

Защо толкова бързо свършва тая песен :mf_surrender:

Камелия е много яка беееее, пълни ми душата

Много плахи хейтърчетата нещо. :whistling: Какво ви стана не разбирам? И какво се упражняват едни люде тук в говорене? Музиката си е на Галин, текстът си е на Галин, клипът си е идея на Галин и въобще всичко тук е с марката "Галин". Това, че някакъв си Алек Сандър е правил аранжимента, Камелия е изпяла една партия и се е правила на главна нимфоманка от о. Лесбос в клипа, а самата песен е сглобена в студиото на Оцко не значи, че имат някакво кой знае какво участие като автори.

Честити над 100 хил. за първите 24 ч.

От тела ми показва, че има над 100 хил. от първия клип,а тук - не..

От тела ми показва, че има над 100 хил. от първия клип,а тук - не..

И на лаптопа, и на мобилния ми показва 99 000.

Screenshot_2014_09_06_17_08_57.jpg

Не можахме да чукнем 100 000 за 24 часа май :D

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...