Jump to content



Нашата ретроспекция за 2013 година.


Препоръчани коментари

Здравейте,мили съфорумци.Тъй като годината е почти към края си,аз реших да направя тази тема,където да пишем за най-важните неща,които са случили с нас през 2013 и да си направим равносметка за изминаващата година.Надявам се да прекарате хубави моменти в темата,докато четете или пишете.
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 28
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Хубава тема, Сенужке. Аз ще си напиша моята равносметка, какво пък? :dontknow:

 

Какво хубаво ми се случи през 2013?

 

-Имах бал.

 

Какво лошо ми се случи през 2013?

 

-Баба ми почина.. в деня на бала ми.

 

Какво осъзнах аз през тази година?

 

-Никога няма да правя секс.

-Никога няма да отслабна.

-Никога няма да си хвана гадже.

-Станал съм много злобен и ужасен човек.. отчитам това като състояние причинено в следствие на липсата, на горните три. :dontknow:

 

Какво си мечтая да ми се случи през 2014?

 

-Да сме живи и здрави с нашите, да доживеем края й и пак да пиша всичко това в тази тема, само че със сменени цифри на годините.

 

Хубава ли беше за мен 2013?

 

-Не!

 

Лоша ли беше за мен 2013?

 

-Не!

 

А каква беше?

 

-Безлична!

 

Весели празници на всички, бъдете живи и здрави, постигнете мечтите си! :Vishenka_05:

 

На кого му стиска да е толкова искрен колкото мен? Айде, пишете!

 

:zatvorena:

Link to comment
Сподели в други сайтове

и баба ми.. и двамата починаха от инсулт

 

Леле, ужасна година за теб и всичките ти близки. Моите съболезнования отново!

Нищо, следващата ще е по-добра. :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Колко бързо мина годината,даваме ли си сметка?В навечерението на празници сме,нека да сме по-добри и да се сетим за Българските деца в домове,за инвалидите,за старите хора,нека да помогнем на хората в нужда и да направим поне едно сърце щастливо.Да зарадваме детските очи....

По темата:

Доста добра година изпращам.Много съм благодарен на вас - мили съфорумци,благодаря ви за добротата и критиката,която ми давахте тази година.Съжалявам за огорченията,които ви причиних...

По-обстойна ретроспекция малко по-късно...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Още не е напълно свършила тази година, но смятам, че ще изпратя една добра такава.

Осъзнах кои са ми приятелите. За съжаление и тази година, имаше предателства и то от хора, които най-малко съм очаквал и бях допуснал тях, много близко до себе си. Но вече си взех урок. И от една страна всъщност се радвам, че се случи, тъй като разбрах доста други работи.

Първата половина не беше кой знае каква, общо-взето монотонна. Но от юни-юли нататък мога да кажа, че беше най-хубава част от моя живот. Случиха ми се за щастие страхотни неща, просто по-доволен от това не мога да бъда. <3

 

Нямам търпение за 2014-та година!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Страхотна година, благодаря на Бог и на всички, които допринесоха тя да е такава. В професионален план най-силната ми година.

В началото на 2013 окончателно зарязах гаджето си, което години наред ми отнемаше усмивката и от там нещата тръгнаха прекрасно, установих, че без човек до себе си на този етап съм много щастлив и мисля много по-трезво за моето развитие. Радвам се, че за пръв път взех участие в благотворителен концерт с децата, които обучавах в София и събрахме необходимите средства, за да помогнем на други деца от един кризисен център. Сезона завърши страхотно точно на 1 юни, след което се прибрах в Пловдив. Много хубаво лято, страхотни мигове и спокойствие имах, взех важни решения и много се радвам, че рискувах и се преместих да живея и работя в Пловдив. Точно това, което силно исках и се молех да получа, го получих. Децата са всеотдайни и щастливи, а мен това ме прави два пъти по-щастлив. Имахме прекрасен завършек на зимния сезон, справиха се блестящо на концертите си и ме мотивираха сега да им мисля още по-хубави танци. Имаше и по-негативни неща, но знам, че всичко ще се оправи към по-добро, точно когато трябва. Благодарен съм, че аз и всички около мен са живи и здрави. Една от най-щастливите ми години до този момент ... малко хора биха ме разбрали, но това с което се занимавам ми пълни сърцето до пръсване с щастие. Имам грехове единствено към родителите си, моментни неразбирателства, но се надявам да ми простят, те знаят колко ги обичам и колко значат за мен. Не успях да се преборя с ОКР-то ми, но за 2014 ще е една от основните ми цели.

Благодаря за темата, имах нужда да си ги кажа тези неща някъде. :Vishenka_05:

Link to comment
Сподели в други сайтове

2013-та беше ужасна година и нямам търпение да свърши.

 

Знам, че не е хубаво така да се говори, но и аз съм в тази група.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз какво да кажа- за мен годината започна чак в средата от май месец откъм хубаво, когато ме извикаха на работа. Не съм си представяла,че мога да работя в такъв хубав ресторант. Прекарах къде хубави, къде не чак толкова приятни 6 месеца, но пък разбрах кои хора наистина ме ценят и уважават, и кои ти се правят на приятели.

Другото хубаво нещо е,че започнах работа в най-големия Мол в България- Mall Galleria Бургас на 14 декември-3 дена след рождения ми ден.

Петък-13 декември, никога няма да го забравя как заварих баба ми.

Слава Богу, тази година не я изпращам със загуба на любим човек,а щеше да се случи, но явно баба ми има много голямо желание за живот, макар,че е на легло.

Тази година я изпращам с надежда да ми се случат хубави неща.

За мен годината беше хем хубава, но и не чак толкова добра.

Искам нещо интересно да ми се случи.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Беше най-ужасната година в живота ми.

Първото нещо беше, че ме скъсаха на изпит и трябваше да си стоя вкъщи без да правя нищо.След това поне си взех тъпия изпит с перфектна оценка.Много гадно го приех, защото това беше най-големия ми провал и много ме е яд все още...Бях изпаднал в депресия, не излизах..и естествено повечето ми "приятели" ме забравиха и дори не ме викаха да излизаме, или просто аз им отказвах защото нямах желание.След това се разболях ходих по болници..Едни дори не ме приемаха, други ме приемаха и ме изписваха без да ми помогнат, а на мен ми беше много зле.В една от болници ми излезе късмета и ме приеха..Всичко точно и всички ме успокояваха, че операцията която трябва да ми се прави е лесна и ще мине и замине, дори няма да си спомням, но когато отидох на операция хирурзите са видели, че ми е много зле и така 5 часа продължи операцията с 2 операции - една лека и една тежка наведнъж.Стоях 20 дни в болница и умирах от тъпня и скука.Живота ми изглеждаше променен след като излязох и имах чувство, че съм изостанал и трябва да наваксам.Всеки ден ходих на превръзки в болницата и там се влюбих в един човек, за който после мислих 5-6 месеца.Този човек беше страхотен - красив,добър,умен...просто страхотен, но така и така аз не направих нищо и всичко си мина и замина, поне сега вече го забравих и нищо не изпитвам.Лятото мина много добре.Забавлявах се много с приятели, преди това ходих на море няколко пъти.Много ми е гадно, защото сега не мога да тренирам, а много искам, но за всичко има време.Не се храня с каквото си искам, което също е отвратително...Като цяло много лоши неща се случиха за мен през тази 2013 и се надявам да е за първи и последен път...През новата 2014 се надявам аз,родителите ми,приятелите ми и животните ми да сме живи и здрави и никога нищо лошо да не ни се случва.Омръзна ми от трудности и от мъки и се надявам на малко щастие и късмет, защото мисля че го заслужавам.

 

Много здраве и щастие и на всички други във форума, всички заслужаваме да ни се случват хубави неща, аман от лоши.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз съм много доволен от изминалата, почти, година. Много хубави неща ми се случиха, с много нови хора се запознах, със стари преустанових контакти - я по моя вина, я по тяхна, но това е животът - днес си с един, утре си с друг. Баба ми беше 10 дни в болница поради инфаркт, за съжаление, но се оправи, жива и здрава е, много се радвам. Дано не ѝ стане нещо по-сериозно, че няма да си го простя. Изкарах една доста отегчителна почивка 10 дни, но не съжалявам - запознах се с някои интересни хора в последните дни, които ме поддържаха жив докато бяхме там. Работа си имах цяла година, макар само в Интернет. Разбира се, няма как да не спомена и многото депресии, 'връхлетяли' ме през цялата година. Многото усмивки, многото смях, дължащи се на приятелите ми няма как да не ги спомена и тях...

 

Общо равносметка - изпращам, може би, най-успешната си година през живота си. Много съм доволен, може би най-накрая се чувствам щастлив, макар да ми липсва любов, но и тя ще се намери - надявам се скоро. :Vishenka_05: Пожелавам на себе си и на семейството си, роднините и приятелите да са живи и здрави, щастливи, усмихнати и позитивни. Пожелавам го и на вас, драги ми съфорумци! С някои от вас доста се изпокарахме тази година, но ви желая да сте живи и здрави, мноого щастливи и обичани, по-малко депресии и сълзи, повече усмивки и позитивизъм да блика от вашите лица! :Vishenka_05:

 

Deancho, пожелавам ти любовта да те споходи през новата година :D :P

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз съм 50/50. До май месец годината ми беше ужасна, дори мога да кажа, че това беше най-гадния период в живота ми, който всъщност започна от есента на 2012. Мислех си, че никога няма да се оправи положението, бях супер отчаяна...като се върнах от Германия нещата малко се промениха, но пак бяха гадни и така докато не взех генерално решение да отворя напълно нова страница. Да не казвам голяма дума, но от май месец до сега пък са ми сигурно най-щастливите моменти, изобщо...Срещнах прекрасен човек, с който живея вече 6 месеца, а през май догодина ще сключим брак, живот и здраве :) Разбира се имаше и кофти случки, за които не искам да си спомням, но хубавите неща преобладават...все пак хората са казали, че пълно щастие няма. Втората половина на 2013-та ще я запомня с това, че така да се каже навлязох в семейния живот, научих се на много неща, които не ми се е налагало да правя преди. Промених си начина на мислене в голяма степен, промених си приоритетите...дадох си сметка, че има много по-важни неща от дрехи и гримове :1000 (29): 2013-та за мен е началото на нов етап в живота ми, на промяна към хубаво.
image.jpg 116.jpg image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Срещнах истинската любов. До тук с хубавите неща. :) За лошите няма да говоря, важното е да сме живи и здрави и следващата година да бъде много по-успешна. :Vishenka_05:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Вяла работа общо взето, нищо интересно, освен че ходих до Сърбия и Хърватия и останах с много добри впечатления и спомени.

И една ужасна загуба на много скъпо за мен същество, с което съм от 10-12 години - котето ни, най-доброто нещо, което познавам!

+ затвърдиха ми се няколко приятелства, от което съм изключително доволен! :) Айде, да идва поредната нова!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ох,от къде и как да започна не знам.За мен тази година беше много,много,много хубава.За първи път се напих толкова много на 12 януари - рожденният ми ден.3 дена бях на легло..Много неща съм правил тогава,когато видях клипчето не можах да повярвам на очите си..но пък беше толкова много интересно..През февруари месец организирахме благотворителен концерт.. поканихме Ивена и Кали за да съберем пари на едно момиче от моя град.800 лева събрахме и това беше най-прекрасното и страхотно нещо.През април месец ходихме в Пловдив на Международния панаир.Много,много яко беше.Много нови полезни неща научих там.През месец май завърших и имах бал..най-голямата разбивация беше тогава.На 25 май ходихме в Слънчев бряг с класа.Много ще ми липсват тези моменти..толкова ЯКО беше.След това на 16 юни разбрах,че са ме приели в Русенския университет,с спец. която много исках "Бизнес мениджмънт".Много се зарадвах.На 25 юли ходихме със семейството си на море в Обзор,Слънчев бряг и Варна.Много яко си изкарахме,беше уникално.След това през септември почна първия семестър.Запознах се с толкова много яки хора,които ми станаха част от живота.През октомври месец бях в Турция на руско-турска сватба :1000 (29): ,което беше на световно ниво и страхотен купон ..на много места ходих,нови хора опознах,за пръв път в живота си скочих с парашут от 40 метра надолу.Мислех си,че ще умра. :gun_bandana: През октомври месец се оперирах от пъпна херния..но за Слава Богу, всичко мина добре.И най-страхотното нещо,е че си взех всичките изпити с много хубави оценки,освен математиката(но и както да е : D).С нетърпение чакам втория семестър.Много се радвам,че не се случиха лоши неща.Дано 2014 да е още по-добра.Имам много планове,дано си ги реализирам! Пожелавам на всички през 2014 много здраве,щастие и любов..и тренирайте за да бъдете здрави!
Но разбрах,че най-важното нещо на този свят е здравето и любовта.Не съм мразил никого,с никого не съм се скарал.Който ме мрази не ме интересува - аз няма да го мразя,само с усмивка ще го съсипвам за да разбере колко съм щастлив!
Link to comment
Сподели в други сайтове

Забравил съм да пиша за форума.Най-много се радвам,че тази година на 27 януари се регистрирах в този форум.Много се радвам,че се запознах с вас.Толкова сте яки,страхотни..не знам просто как да ви опиша.Всеки път когато седна на компютъра,първото нещо което е да посетя форума.С някои си създадох страхотни приятелства..дано все да сме така.Когато ми е тъжно,вие веднага ми оправяте настроението.Както казах,не знам как да ви опиша..само две думи : Обичам ви!
Link to comment
Сподели в други сайтове

Доста ползвотворна и емоционална година е за мен,вече отиващата си 2013 година.Много успехи ме съпътстваха,както и много тежки мигове,за съжаление.Но винаги очаквах и още,и успехи,и тъжни неща.Както казват хората може и по-лошо да е...Януари месеб бе хубав за мен,макар да нямах много отличителни мигове...страхотно завърших моят първи учебен срок от 9 клас,макар да можеше и по-силни оценки да бях изкарал,макар да можеше и повече да уча...Февруари определено беше доста позитивен,но и някак труден за мен месец...тогава имах доста учебни успехи,които ме правеха щастлив..тогава отново се стегнах и направих видео,с което се гордея и меко казано обожавам - "Ти да видиш" <3.Март беше един уникален месец,въпреки сриването ми по Математика,за жалост тогава не ме вълнуваше училището,а друго по-важно нещо...Април беше хубав месец,малко по-малко всичко започна да разцъфва,да получава нов живот.. Май месец основно ще го запомня с моят първи фен албум и със страхотните емоции,които преживях... През Юни получих едно доста голямо разочарование-оценката ми по Математика,иначе през този месец бях фурия,оправях всяка оценка що съм развалил и постигнах доста големи успехи.Лятото беше страхотно,въпреки скандалите тук,породени от глупостите,които моето мозъче сътворяваше,за жалост всичко мина много бързо...Доста кошмарен Рожден ден изкарах тази година,направо бях в истерия,но вашите пожелания успяха да ме развеселят,за което искрено ви благодаря....
Link to comment
Сподели в други сайтове

Изпращам най-хубавата година от живота си, пожелавам на всеки да има такава и нека следващата бъде още по-добра и всички да постигнем това, за което мечтаем! :)

 

За първи път имах толкова много купонджийски дни, изолирах напълно хората, които не ми харесваха, от живота ми и си намерих най-готината компания от истински приятели, с които е огромно удоволствие да се събираш всеки път! Ииииииии наай-накраяя се натисках с Бисерка! 1000%20(29).gif :happybday: :happybday:

 

Всичко хубаво ви пожелавам за 2014, съфорумци! :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Наистина най-хубавата година засега. :)

А къде ще празнувате следващата? :D

 

Ние ще сме пак на онова място, дето ви бях разправял, че заради музиката се стигна до бой между едно момиче и съседката, на която бебето й не можело да спи, ама не вярвам на Нова година да праят проблеми пак. 1000%20(29).gif

Link to comment
Сподели в други сайтове

Да не изпадам в подробности и сърцераздирателни разкази, но стигнах до много важни изводи в живота си през тази година... А най-важният от тях е никога да не се доверявам прекалено на някого и да вярвам сляпо. Моята доброта и наивност ми се отплати по най-"добрия" възможен начин и никога няма да забравя урока, който ми дадоха хора, на които вярвах безусловно.

Но в крайна сметка - всяко зло за добро.

 

Поздрав с най-хубавото нещо за мен през годината! :)

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Да не изпадам в подробности и сърцераздирателни разкази, но стигнах до много важни изводи в живота си през тази година... А най-важният от тях е никога да не се доверявам прекалено на някого и да вярвам сляпо. Моята доброта и наивност ми се отплати по най-"добрия" възможен начин и никога няма да забравя урока, който ми дадоха хора, на които вярвах безусловно.

Но в крайна сметка - всяко зло за добро.

 

Поздрав с най-хубавото нещо за мен през годината! :)

 

:drunk: Това го добавям и като част от моята "ретроспекция" (равносметка).

 

Благодарим за поздрава, много е як!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...