Jump to content

Препоръчани коментари

Явно в този сезон ще са убийствата на Джофри и Роб.

Не трябваше ли 9ти епизод вече да е качен? Нещо не го намирам в замундата...

Не трябваше ли 9ти епизод вече да е качен? Нещо не го намирам в замундата...

В почивка са една седмица заради Memorial Day в Америка, миналата година рейтинга на тази дата беше зле и затова решиха тази година да я прескочат.

Очакваме най-яките епизоди на сезона. :az:

Аааа направо се шашнах накрая кво става. Не трябваше така ебаси. :mf_surrender:
Аааа направо се шашнах накрая кво става. Не трябваше така ебаси. :mf_surrender:

Наистина беше потресаващо. Днеска с колкото хора и да говоря,толкова пъти всички бяха супер шокирани. Мнооого тежък финал на епизода.

Много тежък епизод... Знаех какво ще стане, но беше ужасно да го видя............
Сцената накрая беше покъртителна.. стоях и :dontgetit:

Очаквах повече от финалния епизод. Сега докато почне новия сезон... :crybaby:

И аз очаквах по-силен финал, този не ми беше достатъчен. Вярно, че се случиха много неща в епизода, но очаквах много повече от финалната сцена.

Като си спомня просто финала на миналия сезон и...тоя стои малко кофти. Иначе наистина се случиха много неща и нещата се навързват и подготвят за голяма кулминация.

между другото,новия сезон есента ли е или направо другата година?

Като си спомня просто финала на миналия сезон и...тоя стои малко кофти. Иначе наистина се случиха много неща и нещата се навързват и подготвят за голяма кулминация.

между другото,новия сезон есента ли е или направо другата година?

Догодина.

• 7 months later...

Излезе първия

за новия сезон. :phpgrin2: Нямам търпение, още три месеца...

И аз нямам търпение. Трейлърът е страхотен, определено ще е много як сезона.

• 2 months later...
  • 3 weeks later...

Добро начало на сезона, особено финалната сцена. :Vishenka_05:

Имам приятно предчувствие за епизодите нататък, трейлърът за 2 е много силен! Смъртта на Джофри може би ще остане за трети епизод или края на втори.

е не спойлвай де...

Иначе и аз съм доволен от първия епизод.

Добре стартират. Интересно ми Джайм доколко ще се противи на баща си.
Честно казано съм леко разочарован.Очаквах по-силен пилотен епизод..

Интересен ми беше епизода, но нещо ми липсваше.

Скоро не съм се зарибявал толкова по сериал.

Разкошен финал на епизода, разкошен.

Все пак не разбирам защо се опитват да обхванат толкова много неща с толкова малко серии.Сцени по 30-40 секунди, в които ти загатват какво се случва с този и онзи.Книгите са достатъчно богати, за да развият сезоните с по 18-20 епизода.

Все пак не разбирам защо се опитват да обхванат толкова много неща с толкова малко серии.Сцени по 30-40 секунди, в които ти загатват какво се случва с този и онзи.Книгите са достатъчно богати, за да развият сезоните с по 18-20 епизода.

Това е скъпа продукция, а не треторазряден латино сериал. :mf_surrender: Всеки епизод струва между 5 и 10 милиона.

Иначе велик втори епизод, през цялото време стоях на нокти.

• 2 weeks later...

10 епизода са напълно достатъчни! Няма празни серии в които да не се случва почти нищо съществено, но вървят заради бройката. Заради това сериала е толкова добър ако АБС го бяха взели щяха да разтягат и да съсипят целия сюжет за рейтинг. Както са преебали десетки други страхотни истории заради пари.

Олена Тирел е невероятна. Само заради нея изгледах епизода. Жалко, че не показаха как я надигра кутрето накрая, но все пак. Тя е играч от неговият ранг. Още в книгите ме кефеше много, знае как да ги прави нещата определено.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...