Stela Публикувано на Септември 30 Report Share Публикувано на Септември 30 Правила: 1. В темата се пише само за поп-фолк и всичко около жанра. Спамът, флуудът, двойните постове, саморекламата и прекомерните залитания от основната тема са забранени. Не са позволени коментари, съдържащи само емоджита, клипове и снимки без контекст. Не е позволено постването на повече от едно видео от видео платформи в един пост. Ако има нужда от повече, да бъдат вмъкнати като линк. Коментари, които затрудняват нормалното браузване (разглеждане) на страницата - ще бъдат скривани. 2. Не се допуска създаването и използването на псевдоними на фенове или фен маси, както и свързването на фенство с личен живот. 3. Забранени са индиректни обиди към потребители, посредством текстове/заглавия на песни и др. добре познати похвати. 4. Освободеният език към публични личности и продуценти е допустим, когато не са засегнати техни деца, роднини и близки хора, които не са в публичната сфера. 5. Споделянето на линкове за изтегляне към незаконно изтекла музика в темата е забранено без изричното разрешение на администратор. Екипът си запазва правото да крие или мести коментари, които не отговарят на горепосочените правила, а системните и повторните нарушители ще бъдат наказвани. Само модератори могат да създават тази тема и задължително трябва да посочат Време на заключване. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 30 Author Report Share Публикувано Септември 30 Наздраве за новата тема! Бъдете активни, креативни и послушни! 😁 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 На Сима мушамата е манджа с грозде, а тя пее като неяла и неспала от дни. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 30 Author Report Share Публикувано Септември 30 преди 1 минута, DarkChild каза: На Сима мушамата е манджа с грозде, а тя пее като неяла и неспала от дни. Манджа с грозде, ама аранжимента с това звучене направо съвсем мушамосва нещата.... Положението е неспасяемо. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 4 часа , Stela каза: Манджа с грозде, ама аранжимента с това звучене направо съвсем мушамосва нещата.... Положението е неспасяемо. Абе спасяемо си е - нали Гюрулту щеше да я взима да шетат на еклеРени къщата в гръцко? 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Цитат Значи така си плаща клиповете… пращайте Глория да върти машинките! Тя колко ги е въртяла... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Днес минах покрай един "Клуб на пенсионера", всички избухваха на новия сингъл на наборката им, даже леко я укоряваха, че не го е записала във фийт с Брежнев: 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 @Andrew Cunanan.Mepcu 3a no3gpaBa! Ho Be4e cnqx! zq/\ama Ho6m mu cu /\o6, He Me ocmaBq6 ga 3acnq! no-3gpaf og MeH 3a men! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Сашка Васева: Все още не виждам, но знам, че ще прогледна WWW.VBOX7.COM 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 7 часа , DarkChild каза: На Сима мушамата е манджа с грозде, а тя пее като неяла и неспала от дни. 3HaM caMo egHa CuMa u mo xumoBa makaBa: 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Само не знам Гергана тогава с какъв акъл клипира това точно от всички нови песни в албума си: @Gerganafen 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Вчера по Планета и като станах още ми е в главата - "Пука ми, пука ми, пука ми НА ....! Дреме ми, дреме ми, дреме ми НА ...!" Въпросът е на кое? 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 50 минути, Fast каза: Сашка Васева: Все още не виждам, но знам, че ще прогледна WWW.VBOX7.COM Be4e HqMa GoBopHu gefekmu 🎉 Ho He e BqpHo, 4e 30 /\ema cMe 4aka/\u ga cu nokaje gy6ama, kakmo ka3a mo3u. Ca6ka noka3Ba6e Bcu4ko egHoBpeMeHHo, Ho Hqkou xopa ca c/\enu. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 28 минути, Andrew Cunanan. каза: Само не знам Гергана тогава с какъв акъл клипира това точно от всички нови песни в албума си: @Gerganafen Клипирала я е поради липсата на джа джа в записите! Ние не сме глухи, за разлика от таргета на Счета, чуваме испанския! Гуца още преди 15 години е окрала песента на живота на колежката си. Специален поздрав по случай новата тема! Наядохте ли се? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 35 минути, DevilWish каза: Вчера по Планета и като станах още ми е в главата - "Пука ми, пука ми, пука ми НА ....! Дреме ми, дреме ми, дреме ми НА ...!" Въпросът е на кое? "жертвите от Първата Световна война", щото кадри, пресъздаващи това събитие, текат, докато тя си възпява невчесания павиАН. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 18 минути, Lelqtian каза: Клипирала я е поради липсата на джа джа в записите! Ние не сме глухи, за разлика от таргета на Счета, чуваме испанския! Гуца още преди 15 години е окрала песента на живота на колежката си. Специален поздрав по случай новата тема! Наядохте ли се? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 O6me egHa MaMuHka, c/\eg Gürültü 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 30 минути, Lelqtian каза: Клипирала я е поради липсата на джа джа в записите! Ние не сме глухи, за разлика от таргета на Счета, чуваме испанския! Гуца още преди 15 години е окрала песента на живота на колежката си. Специален поздрав по случай новата тема! Наядохте ли се? Bpi6maM no3gpaBa c gpyK xum! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Само не знам Гергана тогава с какъв акъл клипира това точно от всички нови песни в албума си: @Gerganafen Това не беше ли в годината в която Про Мюзик започна да се пропуква? Нормално е да е имало кофти решения. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 1 час , DevilWish каза: Вчера по Планета и като станах още ми е в главата - "Пука ми, пука ми, пука ми НА ....! Дреме ми, дреме ми, дреме ми НА ...!" Въпросът е на кое? За мен Господари на ефира изпуснаха интересно интервю, в което Анелия да обяснява кое в "Дреми ми, дреми ми на..." и "Голяма си гъзарка, лепиш ги като марка" налагаше кадри от Първата световна война. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 @Emanuela.Carey, след ренесанса на Джордан скандалната ''Купих ти сърце'' се е върнала в топ 50 на спотифай България!! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 23 минути, -A. каза: @Emanuela.Carey, след ренесанса на Джордан скандалната ''Купих ти сърце'' се е върнала в топ 50 на спотифай България!! И аз забелязах, вечен хит! На мен 2-3 години подред ми е в Топ 10 Спотифай за годината 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Лорд Евгени Минчев: Есил - мис Таралежка 2023, Миро - модна копърка или... шпрота? И още + СНИМКИ HOTARENA.NET Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Само не знам Гергана тогава с какъв акъл клипира това точно от всички нови песни в албума си: @Gerganafen Get over it. It's been 84 years. преди 1 час , asylum каза: O6me egHa MaMuHka, c/\eg Gürültü Има една маминка в попфолка! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 5 часа , Lelqtian каза: Абе спасяемо си е - нали Гюрулту щеше да я взима да шетат на еклеРени къщата в гръцко? Явно има по-добро предложение. Сега е на работно интервю в страната на адзурите. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари