Jump to content

Thecranfan

Ramaniacs
  • Коментари

    164
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Thecranfan

  1. Галена беше отличен артист - с имиджа на работохоличка, със здраво семейство, със скъпи клипове и хитови песни, но която не лежи на парите на мъжа си, ами ги инвестира и умножава. Всичките й интервенции бяха топ и в дадени моменти 2013-2015 беше направена като кукла. Това в момента вече е жалко и факта, че удря все по-често на камъни като продукция, че гласа й е тотално амортизиран и че долната част на лицето й е 1.5x на горната мен биха ме навели на мисълта за почивка. Не всеки може да е Преслава и след две десетилетия по дискотеките и едно десетилетие глад и бело все пак да пази глас. В крайна сметка Ивана и Азис ще излязат най-хитри. Не съм изненадан.
  2. Дори неговото си име беше вече заето, даже с вечен чалга хит, кавърдисан от Малина и Азис. Само Адам беше свободно - нормално, кой би го избрал за псевдоним.
  3. Мисля, че "Монахини будни няма" беше крайъгълният камък в кариерата на Райна.
  4. Сънувах тая нощ, че Симона Загорова живее на партерния етаж в блока отсреща и че се удрям с количката за пазар в магазина в Глория, докато двете пазаруват. На какво е?
  5. Маджуна съумя да измисли дори по-кофти прякор за себе си.
  6. Thecranfan

    Фики - Чипи Чипи

    1960: През 2024-та ще има летящи кола и хората ще живеят до 200. 2024: Изпълнителите на "На полата цепката" и "За тебе бих еб@л" се караха жестоко за правата на кючека "Чипи, Чипи, чапа, чапа".
  7. 24:47 27:22 Тази жена трябваше да стане някакъв академик.
  8. Остава само да се качи на колело и да повтаря " I want to play a game".
  9. Галена беше станала разкошна 2014-2016. Каква е тая простотия сега, защо си направи тройна уста и брадичка?
  10. Бях се позачудил какъв е хайпа по тия регетонени момчета. После видях единия и ми стана ясно. Едно време не ставаше само с визия при мъжете, ама вече и тука времената се смениха.
  11. При Фики има някакъв особен страх да пусне песен, която вече НЕ Е била тренд в някой апп. По едно време се бях уплашил за чалга перспективите пред "Бейби шарк". Но пък отваряйки чалга трендинга на ютуб и виждайки през 2024 Азис, Джордан, Преслава и Тони Стораро можеш да решиш, че 20 години не са минали. В тая обстановка Фикито явно играе само на сигурно.
  12. Невероятно, но в чалгата има по-неадекватни устни от тези на Мария.
  13. Истинските лидерки пият и не шофират после.
  14. Тази жена е поела кампанията за концерта Варена Армеец.
  15. Наясно съм, че Цветин върши много работа по кариерата на Камелия и тя никога не го е крила. Просто ми е интересно как никога не пожела да има нещо свое - дето се казва, помогнал е на жена си да бъде актуална 25 години, можеше едно кафене да завърти междувременно. Разбира се, може просто никога да не е искал. Щом и толкова отбягва известността, тази хипотеза също е възможна - човека просто иска да бъде човекът в сянка до човека, чийто глас, мисъл и тяло са на показ цял живот. Но и не отричам, че Камелия май единствена от големите си взе момче ПОД нейните възможности - не че не е хубав, не че и нещо му липсва (вечното заглавие "Тази чурка джурка Камелия"), а реално тя изкарва парите. Което всъщност не е лош пример за бранш, в който цяла дузина красиви жени прекараха най-хубавите си години с ревниви грозни бизони.
  16. Хем явно се обичат много с Камелия, хем така и не стана ясно това момче с какво се занимава и защо се реши цял живот да е в сянката на жена си.
  17. Винаги са били истински геополитически анализатореси! Дали текста ще е посветен на Русия-Украйна? "Въртележката" на Яница беше предсказание за сглобката ГЕРБ-ПП-ДБ, "Две в едно" е намек за формата на бъдещите избори, а "Райски газ" на Биляниш е посветена на "Турски поток".
  18. Илиян е безумно амортизирано име. Реално извън чика-чика песните му около 2008-2011, не помня да е изкарвал нещо хитово.
  19. Фейсбукът на Тотитяло е нещо велико - смес от реклами на чаят й за отслабване, снимки с цици и джуки от ресторанти и чалготеки и клипчета на "Възраждане" за връщане на традиционните православни ценности.
  20. Thecranfan

    VANE$$A ft. Тони Стораро - 100

    Vane€€a защо във всяка песен се представя за автомобил?
  21. След като новите Скандау успяха да направят хит от втръсналата до болка "Гучи Форема", беше очаквано да налазят всичко хитово на Червената Пантофка. Дали някой ще пробва "Никотини" за 20-годишнината на песента?
  22. ами по-скоро на просякиня ...
  23. Thecranfan

    АЗИС × ЛИДИЯ - ЛУДНИЦА

    Другата седмица - Азис при Карбовски за мечтата си той да стане като Емилиано.
  24. Честно казано, дори Маджуна е по-красив и по-гласовит от тия двете.
  25. Безмълвен съм, а това се случва много рядко. Това скеч ли е или е реална песен?
×
×
  • Create New...