Jump to content



Преслава & Аристос Константину - Спомени


Препоръчани коментари

Ужасен ужас е звука... Протежето на Пашев(Йовков) хич го няма :D Роската мастерирал с гъза си :D Псевдо гръка пък миксирал и записвал пхахахаха :D Все едно има някакъв гаден еквилайзер който разваля звука автоматично както правят сега ФЕН ТВ с новите клипове :D

2:33 Кво е това бе: "аппп... диди..." :D

spacer.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Преслава е такова бижу в този клип! И този път клипа макар и на Люси - не лъха на немотия и социални помощи - топ картинка и филтри.

За песента ще претендирам, че не се е случвала - то припевът няма никаква музикална линия и мелодия.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Харесва ми, припевите и музиката са супер. Само че Преслава малко ми вие.... като й дадат такива високи песни и нещо не може да си овладее гласа.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ох, добре, че музиката и аранжимента са на нов композитор. Не залага на сигурно, което до известна степен ми допада.
Видеото е добре направено, Преслава е красива, а от песента този път очаквах повече. Не ми е кой знае какво текста, Преслава за пореден път ми пее за палене на цигари.... харесва ми, че пее на гръцки, ама за мен "Балканско за разкош" е по-добрата песен от тези, които пусна. На първо слушане все още не мога да я възприема, но да продължава да работи с различни от Ганев, това е най-големият + на тази песен. 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

От "Мълчете си" влезе в много слаба серия от песни... А и да зареже Рик, започвайки отново да работи по видеата си с Люси, просто нямам думи, колкото и добре да изглежда в клипа.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ох тоя път ще се наложи да похваля Лиса. Много добре възражда едновремешната традиция всички дебютантки да запишат песен с някой въртящ дюнери или нещо от сорта чужденец, върна ме някъде около 2003/5та! 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Харесва ми, но толкова посредствено и компромисно. Слаба серия, не е важно количеството, повече държим на качеството. Да си даде пауза, ако трябва, но да пусне нещо много силно. И дует с този, си е направо Анелия тип комерс 2015

Link to comment
Сподели в други сайтове

Слабо, доста даже. Особено на припева всичко е много безлично и без капка заряд. Този грък е излишен, но и самостоятелна да беше просто песента си е слаба. Една идея по-добре от Балканското, но това е ниско ниво като за Преслава.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Проект изпипан и до най-малкия детайл - клип, визии, текст и аранжимент! Още с първите акорди на песента настръхнах! Ето тази Преслава обожавам! Позравления за перфектно свършената работа и затова, че е заложила на нов автор! Мисля, че песента може да е един от хитовете на годината. Има голям потенциал. Нямам никакви забележки. 


Влязох да чета коментари, гледам фенове на Галена, коментирали височините в гласа на Преслава. Сериозно? Точно вие ли ?! 😀 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Песента е тъпа. Преслава си залезе кажи речи. Феновете на свирчочето са на седмото небе, ама то като ги видиш ти е ясно що. Anyway, Галена с няколко хита, макар мазни, Преслава с нито един. Но Преслава има цял Арсенал от хитове, докато други трябва да правят такива, защото нямат нищо останало от миналото. Това е истината.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Това също няма да го пусна.

Галош направи авторска от Фивос (макар че това е благодарение на дебелогъзата сръбкиня явно), а тази - дует с някакъв дюнерджия.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Runevski каза:

Да не краде дуетния партньор на Ивена, че и нея ще отупа!

 

Първо открадна кариерата на Даниела, сега - това. Срама няма.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Преслава не работи с този автор + отдавна не е снимала с Люси. Според мен Аристос й е поднесъл и платил всичко (гледам че сам си е писал неговата част), а Преслава се е навила да участва и бъде титуляр заради далаверата. Иначе не е лоша песента.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...