WindWalkerMonk Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 https://signal.bg/кичка-бодурова-с-разтърсващ-коментар/ 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 45 минути, GSA каза: Една дебютантка пусна по-силна песен от така наречените топ имена? Това се казва изненада. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Ето така се правят транс хитове! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 2 часа , WindWalkerMonk каза: https://signal.bg/кичка-бодурова-с-разтърсващ-коментар/ Разтърси ме из основи този коментар. Отивам да си сипя малко бяло вино́. 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Доживяхме да видим Цица и по Планета. Джена е изписана втора на плочката, по-принцип от Пайнер си пишат техните артисти първи 1 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 2 минути, FolkEmpire каза: Доживяхме да видим Цица и по Планета. Джена е изписана втора на плочката, по-принцип от Пайнер си пишат техните артисти първи Писали са махараджа Джен "Външна продукция", дано ги напусне заради това! 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 3 минути, BobiTo каза: Писали са махараджа Джен "Външна продукция", дано ги напусне заради това! Тя и Галя с Дрисльо е външна продукция ама ГАЛЕНА е изписана първа И всички останали, които съм виждал нямат толерантност относно това, че е въшна продукция, но тук явно има кеш кеш кеш от Цицка Щом почнаха да въртят песни от евровизия по 10 пъти на ден, няма какво да ме учудва 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 1 минута, FolkEmpire каза: Тя и Галя с Дрисльо е външна продукция ама ГАЛЕНА е изписана първа И всички останали, които съм виждал нямат толерантност относно това, че е въшна продукция, но тук явно има кеш кеш кеш от Цицка То па понеже е много важно да те дават по ТВ, която гледат 3ма човека. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 5 минути, BobiTo каза: То па понеже е много важно да те дават по ТВ, която гледат 3ма човека. Е не им подценявайте аудиторията толкова, щом като излезе инфо, че тръгва Планета 4К като канал и се наредиха сума ти клиенти да питат ама когааа ще гледаме и т.н. Щом си е платила да я връткат значи има защо. А и освен по чалга тв-тата няма по кои други тв да я пуснат. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 1 минута, BobiTo каза: То па понеже е много важно да те дават по ТВ, която гледат 3ма човека. Обаче мина почти месец, а твоята още няма милион на последната песен. Тя накрая само пред котки ще си прави концерта и участията, както е тръгнало. 1 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 3 минути, Danger. каза: Обаче мина почти месец, а твоята още няма милион на последната песен. Тя накрая само пред котки ще си прави концерта и участията, както е тръгнало. Сега дуетът с Палома Митева ще я закове на върха. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 25 минути, чушка. каза: Разтърси ме из основи този коментар. Отивам да си сипя малко бяло вино́. Аз се превъзбудих. Ще се успокоя с чай от резене! преди 13 минути, BobiTo каза: Писали са махараджа Джен "Външна продукция", дано ги напусне заради това! Май сефте изписват външна продукция. Нищо чудно Джен да им е наредила. преди 11 минути, FolkEmpire каза: Тя и Галя с Дрисльо е външна продукция ама ГАЛЕНА е изписана първа И всички останали, които съм виждал нямат толерантност относно това, че е въшна продукция, но тук явно има кеш кеш кеш от Цицка Щом почнаха да въртят песни от евровизия по 10 пъти на ден, няма какво да ме учудва То няма какво да въртят вече. Да вземат рандом кючеци от тубата, тип Зелена салата, белким стигнат рейтинга на ДСТВ, ако Фен им е твърде висока топка. преди 7 минути, FolkEmpire каза: Е не им подценявайте аудиторията толкова, щом като излезе инфо, че тръгва Планета 4К като канал и се наредиха сума ти клиенти да питат ама когааа ще гледаме и т.н. Щом си е платила да я връткат значи има защо. А и освен по чалга тв-тата няма по кои други тв да я пуснат. Не изменяй на Фенчето! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 От 18.05.2021 г. от 20:31, VulkoIsTheBest каза: Правим ли магия за покачване на гледанията на Преси? Утре пада под 100К. КАЗАХ! А още няма и месец. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 7 минути, asylum каза: Аз се превъзбудих. Ще се успокоя с чай от резене! Май сефте изписват външна продукция. Нищо чудно Джен да им е наредила. То няма какво да въртят вече. Да вземат рандом кючеци от тубата, тип Зелена салата, белким стигнат рейтинга на ДСТВ, ако Фен им е твърде висока топка. Не изменяй на Фенчето! От тубата, после ще ги наврът у кучиту.. FEN трябва да сменят водещите, че май станаха много еднообразни, никъкви нови смешки почти На едната никой не звъни, на другата и искат шпагати, на третата да си отвори краката, а от Йочко само кючеци да играе и постоянно се заиграва с колегите Jay Cee Стоянчо, Ивчо и др. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 3 часа , pechenko каза: 21:40 Редно ли е да пускаш в чалга форум клип, в който човек застава открито срещу чалга културата? Това не е ли нарушение на 2.5 от правилата? Съвсем открито намеква, че чалга феновете са неуки - това е толкова неемпатично от твоя страна. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 3 минути, FolkEmpire каза: От тубата, после ще ги наврът у кучиту.. FEN трябва да сменят водещите, че май станаха много еднообразни, никъкви нови смешки почти На едната никой не звъни, на другата и искат шпагати, на третата да си отвори краката, а от Йочко само кючеци да играе Да върнат Дървения водещ, да вземат Танчето-Зайката и са готови да покоряват нови върхове! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 3 минути, asylum каза: Да върнат Дървения водещ, да вземат Танчето-Зайката и са готови да покоряват нови върхове! Трябва да има нещо невиждано като Софка на нова година, където ме е яд, че не записах ... Голяма загуба за мен Има един Данаил, най-големия им фен, обажда се постоянно праща им подаръци в студиото А Мара няма ли да пуска нова песен след кавъра на Цуца, че гледам и въртят стабилно старите песньовки. Или ще чака новия договор да изтече и на ново да пусне клипче с "ЪЪЪЪЪЪъъъхъхъх.. .спирам да пея" 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 3 часа , pechenko каза: 21:40 Сега намерих малко време да го изгледам това видео, не цялото, но в общи линии ми стана ясно за какво говори. Най-много мразя, когато някой каже, че слуша чалга или ходи по дискотеки, автоматично да минава в графата "малоумник", "тъпанар", "идиот". Според слушаният жанр да се определя нивото ти на интелект. Срещал съм го този из социалните мрежи, ясно ми е с каква идея е направил подобно видео, за да се гледа, коментира и трупа дивиденти от него. А иначе плюе жанра, а той стъпва върху него и печели пари, както и правят много хора в България. Ако я нямаше чалгата, хората кого ли щяха да обвиняват за собственият си неуспех? Все нереализираните в живота или кариерийно, изпитват подобна нужда. Ако си достатъчно осъзнат и наясно със себе си, то няма да имаш и време да отделяш внимание на подобно нещо. 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 5 минути, чушка. каза: Сега намерих малко време да го изгледам това видео, не цялото, но в общи линии ми стана ясно за какво говори. Най-много мразя, когато някой каже, че слуша чалга или ходи по дискотеки, автоматично да минава в графата "малоумник", "тъпанар", "идиот". Според слушаният жанр да се определя нивото ти на интелект. Срещал съм го този из социалните мрежи, ясно ми е с каква идея е направил подобно видео, за да се гледа, коментира и трупа дивиденти от него. А иначе плюе жанра, а той стъпва върху него и печели пари, както и правят много хора в България. Ако я нямаше чалгата, хората кого ли щяха да обвиняват за собственият си неуспех? Все нереализираните в живота или кариерийно, изпитват подобна нужда. Ако си достатъчно осъзнат и наясно със себе си, то няма да имаш и време да отделяш внимание на подобно нещо. В чалгата е истината и в нея най-много може да се експериментира. В момента е на ниско ниво, да, но като музика нищо й няма по принцип. Преди доста интелигентни хора работиха в чалгата и създаваха новаторски песни. В момента е твърде комерсиално и еднообразно, но с какво някой друг стил е над нея? Освен това, виждаме как попаджии и рапЕри се мъчат и не могат да се впишат в чалгата - нито Криско, нито Тита, нито Весоу, нито други знайни и незнайни могат да се справят на чисто музикално равнище. По предавания кой ли също не се мъчи - Роси Кирилова, Ирен Кривошиева. Ми не е лесна за пеене тая музика. Завиждат. Непрокопсаници. Псевдоинтелектуалци. А тоя дори няма да си го пусна да го гледам. Клеа колкото и голям хит да ни остави, направи и голямо зло, давайки му трибуна за изява! 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 20 минути, Danger. каза: Утре пада под 100К. КАЗАХ! А още няма и месец. Млъкни, че та мразА! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: Млъкни, че та мразА! Що така Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Току що, Danger. каза: Що така Записал съм гледанията снощи в 2:24 сутринта. И на двете песни. Аз твърдя, че Преслава ще остане над 100К. Има още точно 4 часа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 4 часа , pechenko каза: 21:40 А тоя интелектуалец като умее да плюе Галин, щот не е откровенно гей, що не е казал, че ми е лапал за 35лв в село Бребевница, в община Цариброд преди 2 години? Щот не отговаря на квази-умната му публика ли? Аха. Поздрав за него и Шефката 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 12 минути, asylum каза: В чалгата е истината и в нея най-много може да се експериментира. В момента е на ниско ниво, да, но като музика нищо й няма по принцип. Преди доста интелигентни хора работиха в чалгата и създаваха новаторски песни. В момента е твърде комерсиално и еднообразно, но с какво някой друг стил е над нея? Освен това, виждаме как попаджии и рапЕри се мъчат и не могат да се впишат в чалгата - нито Криско, нито Тита, нито Весоу, нито други знайни и незнайни могат да се справят на чисто музикално равнище. По предавания кой ли също не се мъчи - Роси Кирилова, Ирен Кривошиева. Ми не е лесна за пеене тая музика. Завиждат. Непрокопсаници. Псевдоинтелектуалци. А тоя дори няма да си го пусна да го гледам. Клеа колкото и голям хит да ни остави, направи и голямо зло, давайки му трибуна за изява! И тези, които плюят срещу чалгата, ги видяхме. Криско е най-големият пример. Той дори не се води рапър, а някакъв вид забавление, ако някой го намира за забавен изобщо, де. Ако вземем и най-известният от другия жанр среди, това е 100 кила, който пее за "путки по масата" и разни други. Ами, мерси. Няма средно образование, гледам че ходеше в някакво училище, май впоследствие придоби диплома, но с триста зора. Това ли е примерът? То дори няма с кой да ги противопоставя, тъй като всеки един от актуалните имена от другия жанр, ако изобщо може да се счита, че има такъв в България, са по-големия чалгари и от нашите. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Току що, чушка. каза: И тези, които плюят срещу чалгата, ги видяхме. Криско е най-големият пример. Той дори не се води рапър, а някакъв вид забавление, ако някой го намера за забавен изобщо, де. Ако вземем и най-известният от другия жанр среди, това е 100 кила, който пее за "путки по масата" и разни други. Ами, мерси. Няма средно образование, гледам че ходеше в някакво училище, май впоследствие придоби диплома, но с триста зора. Това ли е примерът? То дори няма с кой да ги противопоставя, тъй като всеки един от актуалните имена от другия жанр, ако изобщо може да се счита, че има такъв в България, са по-големия чалгари и от нашите. А ако искат да се хванат на ниво култура, естрададжийките са същите пошли чалгарки, просто тогава са имали протекции и не е имало социални мрежи и жълти медии, за да им гледаме сеира и глупостта. Манталитетът и културата не зависят особено от предпочитания стил музика. Ценностите се формират в семейството. 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари