Jump to content

Препоръчани коментари

Вулгарно падение: за какво се мъчи тая не знам? Нищо не става от нея - една песен няма като хората. Язък, че Галена и Меди им показаха какво се харесва масово и какво иска народа.

На Тотя песните дори са по-силни. Гнусна история.

Само като я слушам и гледам, вече искам да ходя на нейно участие :D Харесва ми!

Това е брутално! Ще я скъсва от въртене! 

П. С. @plambata харесва това! ❤️

"Живее ми се" си остава най-яка до момента, но и тази я бива. Музиката е брутална, видеото е добро. Старае се Ариа и определено нещата се получават! ❤️ 😘 Сладурка! 

Жестока, избухна както си трябваше. Ще стане като с “Живее ми се”, и тя в началото се плюеше❤️Клипа е повече от жесток

преди 7 минути, Гальо каза:

Жестока, избухна както си трябваше. Ще стане като с “Живее ми се”, и тя в началото се плюеше❤️Клипа е повече от жесток

Дано. Живее ми се ме зариби от първата секунда. Трудно се прави втори такъв хит. Като Класа също. 

Готина песен, ще се избухвa по партита. Иначе напомня малко като музика на: @GSA

Изненадан съм от Ария,гласът и тук е много приятен и ми звучи супер ретро.Клипът е нищо особено.

преди 1 час, asylum каза:

Аранжиментът е краден от припева на

Ха! Крадецът-тенекия пак е крал :)

Първата певица, която се сети да пусне песен-автореклама на участията. Хитро! 

преди 6 минути, Blueberry каза:

Първата певица, която се сети да пусне песен-автореклама на участията. Хитро! 

Според мен много бързо изгърмя тоя патрон. Можеше да го пази за по-силно парче.и Или да го разпределия в няколко. Някак си не се запомня почти нищо от парчето на първо и второ слушане. 

преди 5 минути, pacho каза:

Отврат.

Ми отврат я,като не разбираш от музика

Факт е, че можеше къде,къде по-добре да реализира това, което е визитната й картичка.

Но като за напомняне на нейното съществуване е окей. 

Чалгата винаги е била много точно огледало на генералното състояние на нацията - по различните периоди на звучене на музиката може да се извадят изводи за климата в държавата. Гледам и слушам това и вече не съм съвсем сигурен, че дори да се гръмна е решение на мъките ми.

Ясно е, че е период на криза и още доста като тази идиотка ще ударят кьоравото сега.

преди 15 минути, ribaton каза:

3ма от БАНТЕР ГРУПАТА ИМА И Линк не пускат ауу !!!

Е как да пуснат нали ще ги изритат после ти пък...🤣

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...