asylum Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 6 минути, WindWalkerMonk каза: За теб се пее тук тигрице: Трябваше ТИ да си в клипа!!! То и тука са пей за ней, ма нейсе 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Току що, asylum каза: То и тука са пей за ней, ма нейсе ИСКАМ да земеш една и по гъзо на целия БиДжи народец. Аз камшик ще взема и ще има: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: ИСКАМ да земеш една и по гъзо на целия БиДжи народец. Аз камшик ще взема и ще има: Размечтах се да ги бийм! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Ден 1 - 210k Ден 2 - 191k Ден 3 - 145k Ден 4 - 154k Когато имаш брутални златни емблеми и след 20 години ги изпееш в микс с успех на ниво актуален хит... 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 8 минути, SG каза: Ден 1 - 210k Ден 2 - 191k Ден 3 - 145k Ден 4 - 154k Когато имаш брутални златни емблеми и след 20 години ги изпееш в микс с успех на ниво актуален хит... Не знам как да го обясня, но всеки път, когато си пусна това, започвам да щракам с пръсти и въртя ханш ала Деса 1998 в “Сто парички бате”. Анатемосайте ме. Такива неща не се правят на “Бели нощи” и “Птица скитница”. Резил. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Открийте десетте разлики! 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 На мен изпълнението на Десс грам не ми хареса, без емоция ми е. Даже смело твърдя че миш маша на Прес е в пъти по-добре изпят. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 8 минути, GSA каза: Не знам как да го обясня, но всеки път, когато си пусна това, започвам да щракам с пръсти и въртя ханш ала Деса 1998 в “Сто парички бате”. Анатемосайте ме. Такива неща не се правят на “Бели нощи” и “Птица скитница”. Резил. Мечтаем си ние за такъв микс, но няма да ни огрее. След успеха на този машъп съм почти сигурен, че ще има продължение със същата формула, но с Мистерия, Думи две, Няма те до мен, Някой ден и т.н. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Дай ми е била открадната и от Русия и от Сърбия. Никъде не пише музика: Оцко. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Десс първо пусна успешен машуп със свои хитове, а сега мъжът й отмъкна на Преса нишата с реклама на перилни препарати. Безпощадни! https://www.instagram.com/p/CEt-NyHCd58/ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 15 минути, Gerganafen каза: Десс първо пусна успешен машуп със свои хитове, а сега мъжът й отмъкна на Преса нишата с реклама на перилни препарати. Безпощадни! https://www.instagram.com/p/CEt-NyHCd58/ Това не е Благой бе кака. Едно друго лъвче е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Току що, GSA каза: Това не е Благой бе кака. Едно друго лъвче е. Благой си е. Kör ли си?!? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 2 минути, Krislena каза: Благой си е. Kör ли си?!? Ти си кьорава. Това е Самито. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 3 минути, GSA каза: Това не е Благой бе кака. Едно друго лъвче е. Не знам, като видях боксиращо се копие на Майки реших, че е Десовият 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 преди 4 минути, Krislena каза: Благой си е. Kör ли си?!? Не е Благой, това е Сами Хосни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Ако тази песен беше изпята от Цветелина Янева, щеше да стане тотален хит. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 10 минути, чушка. каза: Ако тази песен беше изпята от Цветелина Янева, щеше да стане тотален хит. Точно същото написах и в темата за песента. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 35 минути, DevilWish каза: Точно същото написах и в темата за песента. В такъв случай си връщам думите назад. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Много интересна песен от Екстрата. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 5 минути, ice_hot_sm каза: Много интересна песен от Екстрата. Да, а в албума Любовница имаше удължена версия, която повече ми харесваше. Май я няма качена в тубата? Обичам и ремиксите на Сателит и Животе мой, но май само мъм вбокса ги има. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 3 минути, asylum каза: Да, а в албума Любовница имаше удължена версия, която повече ми харесваше. Май я няма качена в тубата? Обичам и ремиксите на Сателит и Животе мой, но май само мъм вбокса ги има. Да, тази версия е правена за първата година когато участвахме на Евровизия 😄 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 13 минути, asylum каза: Екстра Нина беше голямо гадже едно време. С шапката и кестеняво-червената коса е супер маце. А гласът ѝ е толкова специфичен, винаги ли е харесвал. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 7 минути, ice_hot_sm каза: Екстра Нина беше голямо гадже едно време. С шапката и кестеняво-червената коса е супер маце. А гласът ѝ е толкова специфичен, винаги ли е харесвал. Тя и сега си е супер маце за възрастта. Даже изглежда по-добре от периода 40-50 г. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 хит. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Тази песен как надживя всичко от декември 2015! Оказа се по-задържана от Една жена, Чалга пеперудки, Върнах ти го... 3 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари