Willy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Току що, BobiTo каза: Хита на 2019, все едно вчера излезе, няма омръзване. ❤️ Каква СлучаЕнос да пиша коментар, който сочи хита на 2019, докато ти в съшата секунда посочваш друг такъв. Хит на 2019 - Тръгвай си! Най-запазени - Пиян и Добре ли си. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 минута, Willy каза: Каква СлучаЕнос да пиша коментар, който сочи хита на 2019, докато ти в съшата секунда посочваш друг такъв. Хит на 2019 - Тръгвай си! Най-запазени - Пиян и Добре ли си. Не! Най-запазен: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Току що, BobiTo каза: Не! Най-запазен: Кога пак???! 😫 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Току що, Willy каза: Кога пак???! 😫 Джени към сестра си: Къде е седнал пича (Наси), къде към мацките? Джени след като вече и върже: Марш навънка от апартамента ми непотребнице! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Току що, BobiTo каза: Джени към сестра си: Къде е седнал пича (Наси), къде към мацките? Джени след като вече и върже: Марш навънка от апартамента ми непотребнице! Моли се да не почна, че и майка ни няма да ти помогне, сестро! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 9 минути, Willy каза: Именно, даже я пуснах на един приятел, който не слуша балканско и отсвира към края го сравни с този от Cry about it later от недооцененият Smile на Кейти Пери. 250к само от търсачка и споделяния из мрежите, ако се показваше не ми се мисли какви рекорди щяха да падат. То направо си е Тръгвай си 2 с истерията. Oh my, наистина има сходен вайб с CAIL. Какъв фен на Кейти съм щом не съм го загрял досега... 😄 А защо песента на Галена не се появява отстрани? Този път не може да е от тъмната обложка, защото на Меди е по-тъмна, пък стоя сумати време на върха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Невероятна е Джен! С присъствието си беше направила дори и Андреа да дава вид на селянка! 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 минута, Willy каза: Невероятна е Джен! С присъствието си беше направила дори и Андреа да дава вид на селянка! И Джена, и Джена пази! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 минута, SG каза: Oh my, наистина има сходен вайб с CAIL. Какъв фен на Кейти съм щом не съм го загрял досега... 😄 А защо песента на Галена не се появява отстрани? Този път не може да е от тъмната обложка, защото на Меди е по-тъмна, пък стоя сумати време на върха. Гледам че Галена отговаря на хората че е заради новият канал. Кралица на Роксана е същата ситуация. И тази песен е първи клип в нейният канал и не ми излиза никъде, нито беше в тренда. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Преслава: Галена: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Не е вкарала офишъла в таговете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Дори и като предложение не я дава в търсачката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 час , Fast каза: Тя в Пайнер ли е въобще? На плочката на новия й клип пише "Планета ТВ" . Емилия също качва в свой канал, но винаги пише "Планета Пайнер" на плочките. Тук някой беше пуснал вчера или онзи ден стори от някаква инстаграм страница, на което пишеше, че Димитров е казал, че това е песен на Меди и така са се договорили, което означава, че отсега нататък всичко ще си е с логото на Пайнер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 минута, Willy каза: Дори и като предложение не я дава в търсачката. Натисни "галена без грим". ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 12 минути, Willy каза: Гледам че Галена отговаря на хората че е заради новият канал. Кралица на Роксана е същата ситуация. И тази песен е първи клип в нейният канал и не ми излиза никъде, нито беше в тренда. На мен Роксана ми излиза, а не съм я слушал повече от два пъти. Но да, на Галена изобщо не ми излиза никъде, прецака се точно с тази песен да стартира. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 7 минути, Fast каза: Не е вкарала офишъла в таговете. По-интересни са ми таговете на Камелия под Името ти. Вместо да пише Луда по тебе, щото в този период мачкаше с интерес от балканите, тя е набутала Пайнер и имена на колежки.😆 @foxy_vd 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 2 минути, Willy каза: По-интересни са ми таговете на Камелия под Името ти. Вместо да пише Луда по тебе, щото в този период мачкаше с интерес от балканите, тя е набутала Пайнер и имена на колежки.😆 @foxy_vd Преси живее rent-free в съзнанието й. 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Галка трябваше да стартира канала с някакви тийзъри и други видеа. Направо да я качва наново песента, ако не иска да остане с 2/3 милиона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Току що, Danger. каза: Галка трябваше да стартира канала с някакви тийзъри и други видеа. Направо да я качва наново песента, ако не иска да остане с 2/3 милиона. Ако смени обложката и добави пайнерските тагове може и да има някакво подобрение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 18 минути, Willy каза: Дори и като предложение не я дава в търсачката. На мен пък ми излиза Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 минута, Hurricane каза: На мен пък ми излиза Не знам, пробвах и така. Пак нищо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 И на мен не ми излиза в търсачката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 2 минути, Willy каза: Не знам, пробвах и така. Пак нищо. Току що, Fast каза: И на мен не ми излиза в търсачката. Явно при всеки е различно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 минута, Hurricane каза: Явно при всеки е различно Показва ли ти се песента на Галена като предложение под рандъм песен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Галена ли отговаря и дава сърца на коментарите или е някой от екипа на канала й 😻 GALENA преди 10 часа Аз😉 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари