Jump to content

Препоръчани коментари

Очаквах я с нетърпение! Анелия е една от любимите ми певици. Оправда и надмина това, което исках от нея този път! Страхотна е! Най-добрата балада за тази година!!! ❤️
Клип, текст, музика, всичко е перфектно! И честно казано в момента е точно за моето настроение. Прекрасна Анелия. Прекрасна! ❤️ 😘 

Приятна е, но текстът ми е малко слаб. Предполагам ще флопне като предната й песен. 

Тръгна добре, но текстът е скучен. Нов флоп предусещам. 

Красива Анелия, красива картина и монтаж, текстът - Петя Радева..

Жалко, флопче ще е.. 

Ми не е никак зле. Нищо му няма на текста. Просто мразя балади и няма да я слушам. Музика, текст, изпяване, клип - всичко е супер, но го мразя! 

Нещо не ме впечатли. А много обичам балади. Изпяването ѝ ми е дразнещо някво, текстът - блудкав. На Теодора последните две балади са по-въздействащи. 

Но все пак адмирации, че не е поредната простотия, тип "Зоопарк". Ще очаквам друга някоя да се отчете с добра бавна песен. 

Бива. Не ми се слушаше балада, ама след група Тройници ми идва като балсам за ушите. 

Приятна е, но до там. Очаквах малко по-ударна песен може би. И все пак Драганински - много интересна музика. Всички да се връщат обратно при него и да редуцират Ганев.

Много е добра, Анелия след дуета си върна себе си и прави много добри неща, само не знам защо пак Петя Радева й е писала текста, Мариета щеше направи нещо блестящо тук, Анастасия също.

Текста е пълен резил, се1 аз съм го писала на няколко водки и в мензис. 

Анелия разбива с последните 2 проекта. Може да не са някакви големи хитове, но са уникални. Тук само към текста има какво да се желае. Браво!!! 

Очаквах повече! Петя Радева отново провали нещата. Да се отказва вече тая некадърница!

Радвам се, че тази година Ана не се изложи с някакви долнопрпбни кючеци. “Пие ми се” ми е любима, тази също не е лоша. Текст, музика и клип са супер добри. Само нещо изпълнението ми куца. 

Супер музика и клип, но:

1. Текста е под всякаква критика.

2. Лично за мен това далеч не е балада, по-скоро умерена песен.

Май да се върне към простотиите и кючеците, ако това е алтернативата. Тази жена имам чувството, че няма никакъв усет за песни. Да оставим "старата Анелия" настрана, дори комерсиалната Анелия 2011-2016 беше машина за брутални песни и хитове.

Готин клип и визии, не е лошо и е мелодично, но нещо сякаш ми липсва. Ще я чуя още някой друг път да видим

Прекрасна е Анелия,  песента е хубава, но текста реално доса куца и все пак ще си я слуша, този глас каквото и да изпее е уникално. Между другото след Галена и Янева, Анелия прави може би най-хубавите клипове в последните няколко години. 

Много е яка. Драганински не е за всеки, няма го комерисланото при него, но е супер добър композитор. Просто не можеш да го сбъркаш с друг. 

И клипа и песента са й се получили. 

Анелия си е Анелия  !

но от нея искам песни като, Гъзарка,Дай ми още

Музиката е трепач, изпълнението също, текста не ме докосна и заради това не давам отлична оценка. 

Само аз ли не мога да оценя "прекрасното" ѝ изпълнение, което в комбинация с блудкавия текст и ненапасването с мелодията, разваля иначе добрата музика? Интересно би ми било, ако беше я изпяла Емилия, с корекции в текста би се получило много по-добре. 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...