Willy Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 @Blueberry ти си: Умирам от тебе ма😂😂😂 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Хайде и аз да се разпиша с още нещо любимо на Емица преди Старбой да ме банне: 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Пеем ли за колата си?! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 преди 4 минути, Blueberry каза: Мале каква добра идея ми даваш, освен гледанията, почваме да броим и ПЕЕНИЯТА на песните! Еми вече води над всички. преди 4 минути, Willy каза: @Blueberry ти си: Умирам от тебе ма😂😂😂 Да, само да спре да бойкотира чата на модераторите като Дж Мърси ме издаде, че току виж някой не си продължи мандата си и бъде изхвърлен като мокро коте и тогава шансът за общуване ще стане 0. 1 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, Starboy каза: Да, само да спре да бойкотира чата на модераторите като Дж Мърси ме издаде, че току виж някой не си продължи мандата и бъде изхвърлен като мокро коте и тогава шансът за общуване ще стане 0. Блу: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 @djmuri поздрав 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Коя "С теб да бъдем пак" предпочитате? 1. 2. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 8 минути, Blueberry каза: Мале каква добра идея ми даваш, освен гледанията, почваме да броим и ПЕЕНИЯТА на песните! Еми вече води над всички. Ние отдавна си отчитаме прозвучаване от коли и телефони на шайки 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 преди 2 минути, xroflx9 каза: Коя "С теб да бъдем пак" предпочитате? 1. 2. Това е все едно да попиташ дали предпочиташ Нокия 3310 или новия iPhone.. 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, Starboy каза: Това е все едно да попиташ дали предпочиташ Нокия 3310 или новия iPhone.. Малко е обидно да сравняваш Андреа с Нокия 3310... 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, Starboy каза: Това е все едно да попиташ дали предпочиташ Нокия 3310 или новия iPhone.. Ами аз предпочитам Нокията. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 @Starboy вече съм сигурна, че ти си вдъхновението за фразата "Каква досада" в новия вселенски хит (брои се за постване на Емилия, щото малката й е алиекспрес версията) 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Нокията е вечна а новия iPhone докато не излезе нов модел. Ах Старбой какъв автогол си заби. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 преди 3 минути, Blueberry каза: @Starboy вече съм сигурна, че ти си вдъхновението за фразата "Каква досада" в новия вселенски хит (брои се за постване на Емилия, щото малката й е алиекспрес версията) Не съм чувал тази песен и изобщо не зная какво имаш предвид. Новите изпълнители само пеят глупости, липсва ми времето през 2015 когато Преслава пееше за аматьорки, това е златен попфолк. Тъжното е че сегашните деца танцуват по масите на тези гнусни текстове, но просто светът не върви в добра посока, ще поплача малко, белким ми олекне. 3 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 2 минути, Starboy каза: Не съм чувал тази песен и изобщо не зная какво имаш предвид. Новите изпълнители само пеят глупости, липсва ми времето през 2015 когато Преслава пееше за аматьорки, това е златен попфолк. Тъжното е че сегашните деца танцуват по масите на тези гнусни текстове, но просто светът не върви в добра посока, ще поплача малко, белким ми олекне. Кити харесва това. ПП: Само на мен ли ми забива форума? Явно и на него не му се слушат песните на Емили. Спрете преди да се наложи Фаст отново да пише на собствениците на сървъра да го оправят! 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 34 минути, Starboy каза: Наистина не е така, примерно аз бях наречен недоебан с извинение преди две, три нощи, но не направих нищо, разбира се, а само леко се разсмях под завивките, в които вече бях легнал. Общо взето да си модератор не е много кул, ако не взема приза Мод на година, вече ще е подигравка и ще ревна и напусна форума, отдавайки се на плуване. Нарочно ли поствате сега само песни на Емилия, ако е така - спрете, иначе ще има нужните наказания. Кой то те е нарекал недоебан му каже, че ако му е толкова зор да дойде и да свърши работата. Аз така правя, казвам им: трябва дела, не думи! Иначе таа песен на Джена ли е, Джина ли е не е лоша. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Супер сингъл в изпълнение на Иванина от Биг Брадър 4. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 2 часа , mitak_94 каза: "Горкото момиче" - ок. Обаче за "Вижте го, жени" 90% от хората в коментарите под клипа и дадоха "Да". Но за съжаление, тия 90% са в пълен разрез с мизерните гледания. За мен необяснимо, но факт. Е, то и под песните на Екстра Нина над 90 процента хубави коментари, ама това не ги прави хитове. Под Теди Александрова се лее вселенски хейт, а е на върха в чалгата Тедция. Не гледайте коментирати.е преди 1 час , Blueberry каза: Вчера много се впечатлих, че "Ето ме" на Емилия, която никога не е била кой знае какъв хит, има 10 млн гледания. Ефект от тази година ли е или си ги има от много време? Ама тя си беше чутовен хит, около две години я чувах по два пъти на вечер в дискотета, чак недоумявах защо. Обикновено втория път я пускаха след кючеци, да си починат хората, но кифли пак се вживяваха и пищяха! преди 1 час , DarkChild каза: Това някакъв индийски филм ли е? 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 ❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 https://facebook.com/story.php?story_fbid=10157302886601677&id=68060026676 Жабешка уста Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Трябва да правя проект по Маркетинг за това как музиката влияе на пазаруването. Сещате ли се коя певица ще намеся?🤭 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 2 минути, xroflx9 каза: Трябва да правя проект по Маркетинг за това как музиката влияе на пазаруването. Сещате ли се коя певица ще намеся?🤭 Джена!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Мислех, че ад блокъра ми работи добре, но съм се лъгал щом още виждам постове на Емилия от хора на които плаща да я представят за интересна във форума. Иначе не си го обяснявам! 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 19 минути, Slavi каза: https://facebook.com/story.php?story_fbid=10157302886601677&id=68060026676 Жабешка уста Ти си най-големия хейтър на Баба Меца от Раднево обаче 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Я спрете със спама със Счетоводителката. И не знаех че има други песни освен Жъсуиля. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари