Jump to content

Препоръчани коментари

Засега не ме кефи, но не изключвам да ме зариби, както става с повечето песни на Емануела.

• Отговори 51
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Засега не ме кефи, но не изключвам да ме зариби, както става с повечето песни на Емануела.

+ че няма клетва, а тя е вещица.

Много хубав клип, Емица е красива както винаги. Без звук погледнах, с превъртане. От онуй участие ми се стори редова чалгица.

Пробвах със звук, но ме заболяха ушите и реших да пробвам по твойта стратегия без. Много ми допадна, направо съм впечатлен. Клипа е много красив, солидни 5 иот 7. Виж Емануелция мен лично не ме кефи, колкото и да се старае не може да се отърси от излъчването на ефтина магистралка, ама за вкусове няма да спорим ;)

Яка е песента, но Емануела не е изглеждала толкова зле в клип от периода си в Ара.

Рядко ме грабва песен от раз,но тази е страхотна. :Vishenka_05: Емануела си е хит терминаторка!''Нотариално заверен''също ми допадна от първо слушане и все още я обожавам.

Оооо, клипът излезе в 15:00 часа докато бях първа смяна. Като я пуснах на колегата и вика много е готина тая Емануела и клипа му хареса.

Нищо впечатляващо. Като започна и си помислих,че съм пуснала без да искам “Официално чужда” на Алисия. На Емануела не ме зарибявала песен от “Виновна” . Много ми е еднообразна като изпълнител. Не може да ме изненада с нищо. По един калъп са й песните. Само като я поставя до Галена или Преслава за борба за “трона” и ми става смешно.

По принцип харесвам Емануела, не помня да ми е била толкова грозновата в клип. Песента бива

Клипа напомня за "Като стъкло" на Немска и "Тук и сега" на Мария, макар, че този на Немска е най-добрия, признавам. Преди нея последния "леден" клип беше един стар на Пепа.

Песента е различна от тези на Емануела, не е лоша, самия клип пак си е добър, напомня на "Мистър грешен", но не е чак толкова фатално, а и песента на Алисия не е нова или от миналата година, че чак да е толкова фрапантно.

Не е лошо, но "Гледай ме на снимка" ме кефи в пъти повече.

Пробвах със звук, но ме заболяха ушите и реших да пробвам по твойта стратегия без. Много ми допадна, направо съм впечатлен. Клипа е много красив, солидни 5 иот 7. Виж Емануелция мен лично не ме кефи, колкото и да се старае не може да се отърси от излъчването на ефтина магистралка, ама за вкусове няма да спорим ;)

Чух я, не е идеално зле, но без звук си остава по-добре. Повече бива от Преса и Галин.

За 24 часа:

Гледания: 315 101

Харесвания: 17 447

Нехаресвания: 430

Коментари: 691

Споделяния: 11 270

Както винаги стабилни гледания за Емануелица. Песента мен ми хареса, много различно звучене като за мея и за жанра в момента, радвам се, че рискува поне с музиката, макар текстът да е както винаги един и същ, тя даже в песента си го казва, че вече я е пяла. 😃 В клипа обаче не изглежда много добре, за първи път го забелязвам това.

Както винаги стабилни гледания за Емануелица. Песента мен ми хареса, много различно звучене като за мея и за жанра в момента, радвам се, че рискува поне с музиката, макар текстът да е както винаги един и същ, тя даже в песента си го казва, че вече я е пяла. 😃 В клипа обаче не изглежда много добре, за първи път го забелязвам това.

Шшш, да не те чуят как тия гледания били стабилни ...

Шшш, да не те чуят как тия гледания били стабилни ...

Изостанала е. Вече пазаруват отдругаде. Затова е с по-малко :D

Изостанала е. Вече пазаруват отдругаде. Затова е с по-малко :D

Еми не промотира цигари или неЧипсове, така че не е имало смисъл да и купуват гледания, знам ли. Само показва обаче кой се хаби да харчи излишно за глупости :D

Еми не промотира цигари или неЧипсове, така че не е имало смисъл да и купуват гледания, знам ли. Само показва обаче кой се хаби да харчи излишно за глупости :D

Тя преди рекламираше някакви сокчета или дъвки, докато беше в Ара-та. Защо не е имало теми, че рекламира вредни продукти?

Добра е, но трябва и' малко повече иновативност и в песните и в клиповете за да изпъкне като лидерка.

Много чупки, мимики и една визия в стил Глория:

gloria23053.jpg

Не е зле, имала е и по-силни песни.

Готина е песента, мен ме кефи повече от рекордьорските парчета, дето излезнаха в последно време.

Песен като на Алисия, клип като на Соня Немска. На сцена - и голяма, и малка е кръгла нула. Лидерка?

• 2 weeks later...

Да продължава все така. :happyppl: Тази песен слушам най-много в последно време. :phpgrin2:

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...